Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yine yeri değil ama Proximo yerine Gladius tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yeri değil ama gladius'un ismini unuttuğumdan proximo kuruluydu makinede :P Geçen masquadre de söyledi, gladius daha iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 5 tuşa doğru sırayla basabilen tüm holy paladin/dk takımlarına Frostwyrm'leri şimdiden hayırlı olsun:DB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Zaten DK'lara yakışır en çok diye Frost Wyrm veriyorlar mountları xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 DKler glad olacağı için mountları hazırlamışlar abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 LANET OLSUN BU OYUNA YA. Paladinde nasıl bir mana regen var. Disc priestle giriyoruz, adam kazma tamam ama. Becerirsek saplıyoruz DK yı sonra ikimizde açıyoruz paladine Kidney atmıyorum bile artık, freedom atıp vınıyolar diye combo pointlere yazık, adamı 40% a getiriyoruz DK çıkıyor saptan, DK bir death gripliyor, paladin 1 cleanse ve 1 flash of light hooop 100% hp 90% mana. Ardından dk öyle bir giriyor ki prieste tutamıyorum ya imkansız. DK bana girse priestin mana da yan mı yor. Peti kesiyorum içsin diye, herif 30 saniye sonra instant resliyor tekrar. Zaten adamların damage done/taken ratiosu o kadar komik ki paladin sürekli içiyor, ya da pasif regenliyor benim priest götünü yırtıyor. Ağzına tüküreyim 2050 rating var, shoulderı aldık eyvallahta şu anda 2050 s4'ün 1500 ratingi falan yani. Kafayı yiycem. Tek ilacı Paladin setupların Mage Rogue mu yani bu mudur offfff. Bok alırım bu sezon gladiator, duelist takılıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 acını paylaşıyorum. priest olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Kanka gel Frostmane'e glad yapalım madem cabuğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 O dkları s6 da heal reduceları olmadan göreceğiz.Ha heal reduce gelirse dk ya.Hepimiz bırakalım bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kiyamam omer =[ //wsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuşma olm sen hayatını RNG den kazanıyorsun artık. Yediğin mace stunlar aklını başına getirmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 DK da heal reduction yok ama druid yok etme var direk:D şu patch gelse de kurtulsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 DK'nın peti 550 resiye 5k crit vurdu, bu gece hep dk'lı takımlara kaybettik, 17-22 300 rating kaybettik totalde şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Dmg dedinmi Druid ve Ret pala üzerine tanımam. Resme dikkat bi ret pala tarafından ömrümün dmgını yedim. Arenada takılırken bi feral druid Pain suppression aktifken 85* resiye yaklaşık 7k vurmuştu bunun ssi yok ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 deadwoll said: DK'nın peti 550 resiye 5k crit vurdu, bu gece hep dk'lı takımlara kaybettik, 17-22 300 rating kaybettik totalde şaka gibi. Dknın peti değilde kendi goul formu olabilirmi o? Shadow of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Dün gece arena attık(Rogue-Mage ve Rogue-Mage-R.shaman).Sabah kalktığımda kulağımdaki sinirsel egzema azmıştı. Blizzarda 10.şansı verdim hardcore bir pvper olarak.Ama yine hayal kırıklığı.Sonunda anladım ki Blizzard bu işi beceremeyecek.PvP den anlayan bir kişiyi getirmeyecek bu işin başına. http://www.realmhistory.net/arena-ranking.html şuna baktım ve oyunun nasıl içler acısı bir halde olduğunu tekrar gördüm biz pvperlar açısından. 24 yaşındayım.Hayat güzel.Para ödediğim ve zevk almak için oynadığım oyun realdaki olayların bile tetiklemediği sinirsel hastalığımı tetikliyorsa bu saatten sonra Blizzardla işim olmaz. Hadi kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Regalya said: deadwoll said: DK'nın peti 550 resiye 5k crit vurdu, bu gece hep dk'lı takımlara kaybettik, 17-22 300 rating kaybettik totalde şaka gibi. Dknın peti değilde kendi goul formu olabilirmi o? Shadow of death BANA DKLARI SAVUNMA DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Regalya said: deadwoll said: DK'nın peti 550 resiye 5k crit vurdu, bu gece hep dk'lı takımlara kaybettik, 17-22 300 rating kaybettik totalde şaka gibi. Dknın peti değilde kendi goul formu olabilirmi o? Shadow of death Yok ya, dk bana petini yollamıştı, DK'yı kitelamaya çalışıyordum ben de. Sonra MSCT'den 4959 (PET) diye bir yazı geçti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 @deadwoll goul formdaki damage pet olarak geçiyor olabilir yüksek ihtimal Wispy said: BANA DKLARI SAVUNMA DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ama bu olay çok eski değilse zaten CD'si 15 dakka olmadımı. 15dakika CD'li skiller arenada kullanılmadığına göre DK'lar arenada artık reslenemiyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Dün gece vurdu :P , abi adamı kitelarken öldürdüm de uykusuz kafamla öldürdüğümü farkedemediysem haklısın. DK'ların skillerini genel hatlarıyla biliyorum ama ilgimi çeken bir class olmadığından neyii nedir araştırmadım hiç. O ghoul'ün o kadar vurması rencide etti. Player bile olsa zaten bitmeyen hp'sini bitirmişim, bir de yerden kalkıp ağzıma 5k vuracak, bliz. inş enhancement shamandan beter yapar DK'ları ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Barathrum said: Dün gece arena attık(Rogue-Mage ve Rogue-Mage-R.shaman).Sabah kalktığımda kulağımdaki sinirsel egzema azmıştı. Blizzarda 10.şansı verdim hardcore bir pvper olarak.Ama yine hayal kırıklığı.Sonunda anladım ki Blizzard bu işi beceremeyecek.PvP den anlayan bir kişiyi getirmeyecek bu işin başına. http://www.realmhistory.net/arena-ranking.html şuna baktım ve oyunun nasıl içler acısı bir halde olduğunu tekrar gördüm biz pvperlar açısından. 24 yaşındayım.Hayat güzel.Para ödediğim ve zevk almak için oynadığım oyun realdaki olayların bile tetiklemediği sinirsel hastalığımı tetikliyorsa bu saatten sonra Blizzardla işim olmaz. Hadi kalın sağlıcakla. sen belliki zevk almaktan başka şeyler için de oynuyomuşsun yoksa bu kadar sinirlendiremez bi oyun insanı :) Bazı şeyleri kabulleneceksin işte holy pala/dk akıyolar.. Belki bi dahaki sezon dibe vuracaklar? Blizz'in kimi ne zmn eşeğin dötüne sokacağı belli olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 26-26 yaptık skoru bu öğlen, toplamda 350 rating aşşa indik başladığımız noktadan... Çok merak ediyorum 1150 ratingde 23 puan kaybettiğimiz takımın ya da 3 rating aldığımız hunter-shaman takımının ratingleri kaçtı. Oturup ağlamak istiyorum. Hidden rating var bir de, o da yerlere girmiştir. Gerçi alıştık birbirimize, cc chainleri kavrayıp zamanlamaları oturtana kadar kaybettik zaten kaybettiğimiz maçların yarısını. Yeni takım açsak adam gibi rating gelirse 1700'e yaklaşırız gibi geliyor 1-10 gibi bir skordan çıktık eşitliğe :P ) (Bu arada partnerim hayatında ilk kez rogue oynadı dün gece ve adam cayır cayır cc yapıp kick atıyor <3 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 puan sistemini hiç anlamadım ben zaten 2020 ye çıkana kadar kaybedince 6-7 kazanınca 15 falan alıyoduk şimdi düştük 1800lere tam tersine döndü nasıl bi mantık anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/news/2009/march/ustournament0329.jpg Discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar