aente Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 leatrix beni 300den 130a kadar düşürdü yapan adam cennet yolcusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aente said: leatrix beni 300den 130a kadar düşürdü yapan adam cennet yolcusu linki sana veren adam ne yolcusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ben de pvp topicine mesaj atmış birileri diye giriyorum kaçtır, hep misstopic çıkıyor. Yürüyün gidin latency topicine hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 /agree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 o degil de bugun cok lag var. bi arena yapamadim. ha ayrica roguelar op. bak ne guzel pvp muhabbeti oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 latency direk pvp yi etkilediğinden burda sövünce daha çok rahatlıyorum. yoksa orgrimmarda 2k ms olsun yeterki arenada 100 ü geçmesin. hunterlar çok vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 warriorlar çok güçsüz, buff warriors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Str gem tak hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 crit koysun TÜM VURDUKLARIN CRIT OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 1 saat sonra, frostmanede world pvp event var. alliance toplanıp durotara geliyo,defans raidleri fln toplandı hordeda. vay ak ekibi pek pvpci değil ama söyliyim gene de,zevkli olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ve sonra server göçücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 rogue a 2vs2 arena partneri hangi class gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 mage feral druid resto druid disc pri rogue belki hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yukarıda denilenlerin hepsini salla, git bir shadow priest bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Nasıldı ya frostmane Wpvp duymamısım ya tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben de dışardaydım ama durotardakiler kovaladık razor hille kadar diyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hahahahaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 derFremdeSohn said: rogue a 2vs2 arena partneri hangi class gider? en zevkli mage le oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Rasmon said: derFremdeSohn said: rogue a 2vs2 arena partneri hangi class gider? en zevkli mage le oynarsın. al yanına sp faceroll 2k kasarsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Rasmon said: derFremdeSohn said: rogue a 2vs2 arena partneri hangi class gider? en zevkli mage le oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 200 rating gitti lan moral fln kalmadı silaha 2 maç kalmıştı lan halbüsü t2 silaha =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Oluyor öyle arada, önemli olan devam edip enrage olmadan yükseltebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 deadwoll said: Oluyor öyle arada, önemli olan devam edip enrage olmadan yükseltebilmek. valla priestimin bağlantı güzel olsa enrage e fln gerek kalmıcak T_T 2-3 sn hiç bişi yapamadığı zamanlar oluo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 arkadaslar, priest arena hakkında tipler verir misiniz. kendimi çok yetersiz hissediyorum ya arenada falan. gear bu, valla her öneriye açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 2v2 takimini gordum ordan yola cikarak yorum yapayim. talent biraz yanlis http://www.wowhead.com/talent#bxcbuhRiRIosfktbLtc0b:TAu soyle bisi kullanabilirsin mass dispel yerinede smite. Macrolar flm Gargoyle Shackle #showtooltip Shackle Undead /target Ebon Gargoyle /cast Shackle Undead /targetlasttarget SW:D #showtooltip Shadow Word: Death /stopcasting /cast [harm] Shadow Word: Death; [target=targettarget, harm] Shadow Word: Death Shadowfiend #showtooltip Shadowfiend /cast [nopet] Shadowfiend /petaggressive /petattack /cast [harm, pet] Shadowcrawl; [target=pettarget, pet] Shadowcrawl /cast [target=pet,exists]Dispel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar