Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

şimdi biliorm diceksiniz işte healer oynanmaz burst cok fazla falan die ama bişi sorcam. şimdi ben bir resto shaman olaraktan honor biriktirdim baya bi. set olmayan (işte necklace dı, bracer dı) pvp itemlardan alıcamda karar weremedim. haste mi alsam, crit mi yoksa mp5 mi? yardımcı olabilcek warmı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Kenu said:
Longshanks said:
beyler sizden bir tavsiye almak istiyorum. resto druid oynuyorum şu an. acaba 2 kodohide 2 whyrmhide set alip 50 50 bonuslari mi alsam full kodohide devammi etsem =/ spirit eksikliği artik daha çok koyuyor özellikle ağaçken spell power vermesi falan. napsam bilmiyorum içime hiç sinmiyo 2 değişik set almak restokin olup dreamstate e insem neyse de bilemiyorum =(

spirit eksikliği?

arena içinse, maçlar uzun sürmediği ve mananın -çoğu zaman- yarısını bile bitiremediğin için resilience ve stamina ya aban derim. şuan için 2 setten 2x50 resilience almanı tavsiye ederim. daha sonra gearın daha da iyileşip 900+resilience ve daha çok deadly geardan sonra kodohide a dönebilirsin. hem set bonusun değişeceğini duydum. 0.2 sec casting time reduced on regrowth yerince swiftmend cooldown reduced 2 sec olacakmış.

3x kodohide, 2xwyrmhide ın burda yapılmışı var :P

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&n=kenu

arkadaşların da dediği gibi resilience/stamina ve hatta armor ile hayatta kalma süreniz baya artacak.

hatta feral/resto hybrid buildini deneyebilirsin. 33/38 feral den primal tenacity e kadar. restodan 3/5 emp reju. feral charge, stunda 30% az damage taken, 30% daha fazla hp feral formlarda, 6% all stats, 6% az chance on melee crit taken, 10% more armor, more int/sta, kitty charge, 30 sec bash CD gibi çok önemli özelliklere kavuşuyosun, pvp için harika şu günlerde. tek dezavantajı, pve de sux :) respec olman gerekiyo restoya raide giderken.

gief dual spec already.

@Masquerade ;

Nolifezor ismi tanıdık geliyo bglerden :)
sanırım böyle yapıcam kenu o talentı ben de düşündüm zaten wild growth o kadar aşırı iyi değil pvp de fazladan hot olması güzel tabi bi de başta çabuk tiklemesi ama denenesi bi build bu.

edit: evet arenada manam bitiyo özellikle dk lı setuplarda. hayatta kalıyorum ama mana yetmiyo spirit şeysini ondan söyledim
Sosyal ağlarda paylaş

Darti said:
DK + Retri Pala ikilisi guzel oluyo.

Paladin Buble attıgı zaman DK a spell dmg a sahıp oldugundan dps yapmaya devam edebılıyo.DK da retri palayı oldukca saglam boostluyo buff larla.

DK + Retrinin en zorlu rakibi DK + Retri su an : )

Bu ıkılı druıd ı 5 sn lık sılence da 2 defa keserler.

Disc Priest+DK, Disc Priest+Retri, Disc Priest+Muti rogue kombinasyonları retri paladin'i bubble sokturmaya oynuyor ve bunu cok iyi başarıp maçı alıyorlar, oyunun en az savunmasız class+spec retri paladin bence. Nublar omgretridmgomg diye neden gezer hala anlamam..
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
Şu an pvp'deki sorun bazı classların savunmasız oynaması. all-offense tarzı oyun stiliyle rank kasıyor insanlar. Vurdum kestim tarzı pvpsi yüzünden bildiğin oyundan soğudum, TBC pvp'sini çok severdim.

tbc pvpsi de hug pillar lolkite drain mana diye geciyodu kıl ediyordu bi yerden sonra, bazı classlarla oynamamışsın belliki. ha şu anki hali beş beter ondan ona lafım yok.

edit: yanlış anlaşılmasın öyle çok bi arena tecrübem yok 2v2 druid/hunter oynadım, 1950 civarı yapabildim en fazla sonunda kavga edip elemanla bırktım arenayı s3 te, s4te de bi kaç oyun oynamışımdır sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

oradaburada said:
evet o kadar savunmasız bi class düşün ki, savunmaya ihtiyaç duymadan top50 de 20 tane olabiliyor. VERI NAIS MEIGHT

Retriden bahsediyorum senin söyledigin Holy oluyor arkadaşım top 10da 8 tane olan , sen bubble dışında retriye hangi class olursa olsun heal cast ettiriyorsan bilemem.

aente said:
LordVithar said:
oyunun en az savunmasız class+spec retri paladin bence.

hiç güleceğim yoktu lan...hala da yok.

Bglerde retri paladinin seni 3 snyde nukelemesi onun savunmasız oldugu anlamına gelmiyor ki büyük ihtimal bunu düşünerek yazdın bunu

mokoko said:
bir resto shaman olarak sana laflar hazıladım...

i lol'd

Bir resto shaman olarak 1v1 de retri paladin seni kesiyorsa i also lol'd, 10k hp var glb..

xunn said:
Bubble içinde nukelayalebilen bir class. Savunma sayılmıyor haliyle bubble, bildiğin offensive ability kekbur.

Arenada retri paladin bubble a girdiginde, health büyük ihtimal 30% veya az oluyor ve holy light atması gerekiyor, o sırada kaçmayan yenilsin ztn ve söyleyin bana retri paladine bubble dışında kim heal attırır, kim elinden kaçırır allah aşkına, demek istedigim yanlış anlaşılmış glb yine söylüyorum, nuke'ü cok iyi olabilir ama bubbledan başka kendini ne ile savunur bu spec, ki karşınızda disc priest, yarım saniyede spamlerken mass dispeli naparsınız.

Warlock ztn healersız girmemeli arenaya ve resilience arttıkça nuke ü çıkarıyorlar, affliction warlock nuke'ü çıkardıktan sonra 2v2'de maç kaybetmesi imkansıza yakın o dot tickleriyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...