Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012

progamer

Öne çıkan mesajlar

efekt basmakla gayet olur. Sinema sonuçta görsel birşey. Tiyatroya gidersin "dekor koymakla tiyatro olmaz" dersin. Kimse gıkını çıkaramaz. Godzilla, Independence Day the day after tomorrow bunları gayet zevkle izledim. Sonuçta ne beklediğinizde önemli. Bir başyapıt, heryerinden felsefe akan film bekliyorsanız tabi orası başka.

Görsel açıdan tatmin edici bir film olacak orası belli. Oyunculuğu vs çokta önemli değil bu tarz filmlerde aksiyon son dakikaya kadar devam etsin yeter zaten. Saçma yerler olacak illa oda sorun değil zira izledikten sonra oturup kritik yapacak değil insanlar. Gireceksin salona izleyip çıkacaksın o 2 saat zevk alacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Filmden 5 dakikalık bir video yayınlamışlar. Hatta bu clip Amerikada nerdeyse her tv kanalında aynı anda gösterilmiş galiba. 5 dakikada çoğu filmin toplamından daha çok yıkım gösteriolar ^^ Aşmış bu sefer kendini gibi duruoyr Emerich :D

http://www.traileraddict.com/trailer/2012/five-minute-clip
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şu var,Emmerich'in çektiği filmler zaten görsel efekte dayalı eğlencelik filmler,adam bunu seviyor ve bence dünyada en iyi yapanlardan biri

Filmlerin iyiliği kötülüğü tartışılır tabii ki ve kendi yorumumu da yapmam gerekirse eğer filmlerinin büyük bir kısmının gerçekten kötü olduğunu söyleyebilirim,ama bir şekilde izlettiriyor işte,önemli olan da budur zaten

Kötü olduğu halde filmler oturup sıkılmadan takip edebiliyorsun,eğlendiriyor seni,yormuyor.

Bu filmde bence diğerleri gibi 6-7/10 puanlık bir film olacaktır ama görsel efektler cidden aşırı iyi,çok iyi hatta.Tek takıldığım şey şunda yine klasik şeyi yapmış.Görsel efektleri göstermek için son anda götü kurtaran baş karakterlerin aksiyonunu görüyoruz.Ama olsun :)

Yukarıda denildiği gibi adamın tüm filmlerinden daha fazla yıkım vardı şu 5 dakika boyunca ve şunu izleyene kadar filmi bir nebze merak etmezken şimdi takip listeme aldım :)
Sosyal ağlarda paylaş

başmış emmerich görseli ve trailerdan gözüktüğü kadarıyla olmuş. baya baya ağzım açık izledim ve ulan bu mu 5dk oldum. 30sn izlemişim gibi geldi.

john cusack bu filmde tipiyle ve laflarıyla güldürecek gibi.

ha sonuna kadar klişe var ama kimin umrunda abi. televizyonda yayınlansın ben halen the day after tomorrow, godzilla ve Independence Day i izlerim her seferinde kaçırmadan büyük bir zevkle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Çarşamba günü Cardfinans özel gösterim ile izledim.

Film güzel olmuş ancak ilk yarısı olayı hazırlayacağız derken sıktı birazcık. Benzer filmlerin senaryolarının üstüne özgün öğeler de eklenmiş ve sanırım bu yüzden 2 buçuk saat civarında bir film çıkmış ortaya.

görsel efektleri ise gerçekten çok iyiydi. aksiyon sahnelerinde ellerimi falan sıktığımı hissettim güzel yapmışlar.

10 üzerinden 7 veriyorum ben. Ortalamanın üzerinde bir film olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü çoookk yani bu kadar potansiyel varken o espiriler, tripler, gelişi güzel oyunculuk bitirdi gözümde filmi. ki ben the day after tomorrowu, independence day i, çok sevmiş biri olarak söylüyorum.
genel olarak katastrofik/survival temalı filmlerin hastayısımdır, ama be kardeşim insan son anda mı kaçar herşeyden dünya yıkılırken. genel bi konsept var ama yan hikayeler acayip başarısız. efekt görmek istiyosanız bir numaralı film bence ama o kadar yani, biraz senaryo ya.

10/5
Sosyal ağlarda paylaş

Filmi dün gece izledim, trailerdaki efektleri beğenen arkadaşların da izlemesini tavsiye ederim. Bu filmde de herzamanki gibi ayrılmış bi çift, şirin kız çocuğu ve ergenlik çağındaki erkek çocuk var. Yönetmen bu şablon üzerine oturtuyor bütün filmlerini. Mayalardan hiç bahsedilmemesi mistik atmosfer yaratma potansiyeli olan filmden çok şey götürmüş bence. kahramanlıklar sadece Amerikalıların yaptıklarıyla sınırlı değil. bu açıdan takdir edilebilir. filme gidecek arkadaşlara sabır dilediğim nokta filmin gereksiz uzun olması. ilk yarısı 90 dakika sürüyor. arayla birlikte 3 saatten uzun sürüyor film. tekrar tekrar izlenecek bi film değil ama bir kere izleyip eğlenmekte fayda var derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Film görsel olarak çok iyiydi. Özellikle ortalardaki felaket sahneleri çok iyiydi ama sonlara doğru baydı biraz. Birde efektler ne kadar iyi olursa olsun o kadar çok plot-hole ve klişe var ki hani yuh artık diyorum.

Ekşi'den son ile ilgili bi plot-hole

madem afrika sular altında kalmadı öyleyse orada mutlaka ölmeyen birileri vardır ve insan nesli devam eder. bu gemidekiler niye bu kadar kastılar ki?

Cidden hani afrika yı gösterdikten sonra o gemidekielrin duygusallığı yok işte 0001 yılı fln olayı egreksiz olmuş bence. Afrika kıtasında ki herkes ölmüş olamaz herhalde. Zaten sularda geri çekiliyor fln diyorlardı. Hani her yer yıkıldı fln ama sonda denildiği gibi 3 gemilik insan kalmadı yani tüm dünyada.

Onun haricinde 2013 diye dizi planları varmış. İşte bu felaketten sonra canlı kalanların ne yaptığını anlatacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...