Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
oha çok başarılı olmuş. bayadır böyle ciddi görsel efektler görememiştim. ayrıca John Cusack gayet iyi bir oyuncudur benim gözümde, bkz: 1408, bkz: serendipity vsvs.. day after tomorrow vs süper olmayabilir. godzillayı izlemeye bile gerek görmedim, ama 10.000 BC oldukça güzel bir filimdi.. Ayrıca bu film konusu saçma bile olsa aksiyonu çok iyi görünen bir film. Bence izlenir izlettirir.. Bir yönetmenin 1-2 filmi kötü diye her filmi kötü olacak değil.

edir: bu arada progamerin hemen üstte verdiği trailer izleyin. çok sağlam..
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

yine bir felaket, rezalet bir film geliyor.

teaserda mistik bir hava vardı, trailer tam bir iğrenç amerikan filmi.. Artık yaratıcılık ya baydık aynı şey aynı şey. grafik basmakla olmuyor bu iş anlayın artık.

Ne bekliyosun abi holywood sinemasından? Tabiki görsel efekt basacak film, beklentimizde bu yönde. Transformers'ın konusu çok mu müthiş ya da Terminator'ün? Görsellik için izlenen sürüyle film yapıyo adamlar ve herkeste seyrediyor. 30 saatte bir sahne geçen müthiş sanat filmlerine tercih ederim amerikan görsel filmlerini. Konu yok ama tatmin edici görüntüler var. Yeter de artar. Asıl salak avrupa sinemasından baydık, embesil konular, sanat denilen her türlü cinsel ilişkiyi rahatça anlatan iğrenç avrupa sineması, lafım sana!
Sosyal ağlarda paylaş

Unbannable said:

John Cusack (td)

bu adam bildiğin aktör abi, ama sadece aktör. ne bileyim, christian bale e bakalım atıyorum adam sandler a bakalım (öylesine örnekler) izlediğiniz şey gerçek gibi oluyor kaptırınca. bu herifin gözlerinden herşey anlaşılıyor bütün filmin kolpa olduğu. sokamıyor izleyiciyi filmin içine. kesin bi de buna oscar vermişlerdir.

yanlsı filmlerde oynadıı için

doğrusu icin bakinız: high fidelity
Sosyal ağlarda paylaş

valla efekleri guzel olmali yoksa 200 milyon dolari neye harcamis olabilirler ki? tipik dunyanin sonu konsepti ama iyi bir sey cikarabilirler. filmin kotu olabilecegini dusunduren tek sey su acayip lame trailer. merak uyandirsin diye yapilmis ama "justfuckinggoogleit" siritmis. cloverfield'in traileri mesela ayni mantikla yapilmisti ama baya basariliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...