Dennis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Filmin afişi güzel olmuş yalnız. 2012- Only one man can save us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 moriQ said: güzele benziyor. Film mi yoksa Dennis'in spoilerı mı? Bu arada ben Independence Day'in felaket olduğuna pek katılmıyorum. 15 yıl öncesine göre fena film değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Rock said: Bu arada ben Independence Day'in felaket olduğuna pek katılmıyorum. 15 yıl öncesine göre fena film değildi bence. ahaha felaket filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Çok kötü bi trailer ya. Sonunda da evlerimizi şenlendirmiş 2012'y googlelayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 http://www.traileraddict.com/trailer/2012/trailer Roland Emerich en sonudan bırakmış New Yorku direk dünayayı yok etmeye karar vermiş. Trailerdaki sahneler baya iyi duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha çok başarılı olmuş. bayadır böyle ciddi görsel efektler görememiştim. ayrıca John Cusack gayet iyi bir oyuncudur benim gözümde, bkz: 1408, bkz: serendipity vsvs.. day after tomorrow vs süper olmayabilir. godzillayı izlemeye bile gerek görmedim, ama 10.000 BC oldukça güzel bir filimdi.. Ayrıca bu film konusu saçma bile olsa aksiyonu çok iyi görünen bir film. Bence izlenir izlettirir.. Bir yönetmenin 1-2 filmi kötü diye her filmi kötü olacak değil. edir: bu arada progamerin hemen üstte verdiği trailer izleyin. çok sağlam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Efektler muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 trailer çok çekiciymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bu filmlerin sonunda herkesin ölmesi lazım.Filmi de sadece efektleri için izlemeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Filmin sonunda herkes ölünce film pek tutulmuo ama. Bakınız Knowing. Hani şanslı bir kaç kişi kurtulur mutlaka ki zaten o kadar gemi fln yaptıklarına göre öyle olacak büyük ihtimal. İnsanlığı her zamanki gibi amerikalılar devam ettirir. Bizde boğulup gideriz işte o sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 cok sacma bir konusu olacak ve izlerken sacmaliktan sacmaliga kosucaz gibi hissediyorum. mayalilar da oyle ongorduler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Baya iyi gözüküyor. Ha sonuçta gene Kahraman Amerika kurtaracak insanoğlunun devamını ama olsun. Alıştık o mvzuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Ya filmi Amerikan'lar çekerken Angola'lılar kurtarmasın zaten bi zahmet dünyayı :D Efektler inanılmaz olmuş muhtemelen kolpa olacak senaryosu, bir avuç ot çekmi şşamanın saçmalığına dayanan hikayesine rağmen izlettirir kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuya Zecharia Sitchin'in acisindan degilde Erich Von Daniken'in acisindan baksamda film efektleri dolayisi ile efsane duruyor. Merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yine bir felaket, rezalet bir film geliyor. teaserda mistik bir hava vardı, trailer tam bir iğrenç amerikan filmi.. Artık yaratıcılık ya baydık aynı şey aynı şey. grafik basmakla olmuyor bu iş anlayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Grafik basmakla oluyor. Sonuc onemli. Keyifli bir film olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 izleriz. 2012 de neler olabileceğini görmüş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 LathspeLL said: Grafik basmakla oluyor. Sonuc onemli. Keyifli bir film olacak gibi. Oluyor evet.. başarılar sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 the day after tomorrow güzel bi filmdi bence.o ayarda olursa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aztek derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://www.narby.net/wp-content/uploads/2008/05/de_aztec1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 maxigenous said: yine bir felaket, rezalet bir film geliyor. teaserda mistik bir hava vardı, trailer tam bir iğrenç amerikan filmi.. Artık yaratıcılık ya baydık aynı şey aynı şey. grafik basmakla olmuyor bu iş anlayın artık. Ne bekliyosun abi holywood sinemasından? Tabiki görsel efekt basacak film, beklentimizde bu yönde. Transformers'ın konusu çok mu müthiş ya da Terminator'ün? Görsellik için izlenen sürüyle film yapıyo adamlar ve herkeste seyrediyor. 30 saatte bir sahne geçen müthiş sanat filmlerine tercih ederim amerikan görsel filmlerini. Konu yok ama tatmin edici görüntüler var. Yeter de artar. Asıl salak avrupa sinemasından baydık, embesil konular, sanat denilen her türlü cinsel ilişkiyi rahatça anlatan iğrenç avrupa sineması, lafım sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Unbannable said: John Cusack (td) bu adam bildiğin aktör abi, ama sadece aktör. ne bileyim, christian bale e bakalım atıyorum adam sandler a bakalım (öylesine örnekler) izlediğiniz şey gerçek gibi oluyor kaptırınca. bu herifin gözlerinden herşey anlaşılıyor bütün filmin kolpa olduğu. sokamıyor izleyiciyi filmin içine. kesin bi de buna oscar vermişlerdir. yanlsı filmlerde oynadıı için doğrusu icin bakinız: high fidelity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 valla efekleri guzel olmali yoksa 200 milyon dolari neye harcamis olabilirler ki? tipik dunyanin sonu konsepti ama iyi bir sey cikarabilirler. filmin kotu olabilecegini dusunduren tek sey su acayip lame trailer. merak uyandirsin diye yapilmis ama "justfuckinggoogleit" siritmis. cloverfield'in traileri mesela ayni mantikla yapilmisti ama baya basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar