forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0936501/ böle izlemesi zevkli aksiyon filmi başı biraz penbe dizi gibi başlıyor, 30. dkdan sonra havaya sokuyor konu: pariste çalışan arnavut orjinli hayat kadınları ticaret ve limited şirketi tarafından pazara sunulan kızın, babası tarafından kurtarılması shoot em up gibi seneryosu var sayılır, bourne kadar olmasa da yakın dövüşü iyi esas adamın, işte havuç yiyen adamın yüzde 35i kadar iyi silah kullanabiliyor, yardırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 havuç yiyen adam! lol.. çok güzel bi anlatım şekli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 guzel filmdi aslinda, liam neeson iyidir. avrupa sinemasi iste bu kadar cikiyor pure aksiyon. bi aracla kovalama sahneleri biraz ucuzdu o da yonetmenin beceriksizligidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 said: babası tarafından kurtarılması burası biraz spoiler olmuş, alsında bilmiyoruz kurtardı mı kurtarmadı mı öyle kurtamasını izliyoruz ya yine aynısı oldu yani kurtarış hikayesi, kızını araması bu tamam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Spielberg'in dizi geldi aklıma direk ya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 güzel bir film.liam abim güzel girmiş aksiyona :) kız losttaki shannon.lostta daha seksiydi burda biraz ezik beğenemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 forgiver sussan belki dikkat edilmezdi o kısma da. asıl spoilerı sen vermişsin :) süper filmdir izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Tek tek saymiym ama bayan oyuncuları iyi seçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Aksiyon biraz konunun otesine gecmis. Onun haricinde konunun gectigi arka plan based on a true story sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ne filmmiş beeaa! wuow! şu saatte izledim kulaklıkla hd kalite kendimden geçtim müthişti müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bir hayli güzel film. izlemek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 DarKRideR said: Spielberg'in dizi geldi aklıma direk ya, aynen. koduumun uzaylıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 çok gaz film özellikle telefon sahnesi diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 10 numara seyirlik film, 2 saat hop diye geçiyor, sonu da cok duygulu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 İzlemesi çok keyifli film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bu aksam kanalların birinde verio.unuttum şimdi.izlemeyenler izlesin 96 saat olarak çevirmişler filmin ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hiç fena film değildi. bi tek kızın mal gibi koşturup durmasına gıcık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 euh liam neeson'ı hiç düşünemiyorum böyle bi rolde ya, bulursam izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 çok iyi olmuş liam neeson da. baya iyi olmuş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 dostum sende var mı film, msnden yollasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yolliyim. parça parça zaten nüc me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 liam ne dayak attı be, yiğidim liam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 cidden iyi dayak attı, bayağıdır unutuyordum nihayet seyrettim. bir luc besson havası sezmiştim zaten fransa'da geçiyor filan, hakikaten yazarıymış heh. başkasına çektireceğine kendi çekseymiş patates taksi devamları çekeceğine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 negzel anlatmışım filmi pek sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 havuç yiyen adam da bu http://www.onlygoodmovies.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/shoot-em-up.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar