balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 teknik testiller - high performance fiberlarina consumer information-bilumum elyaf ozelliklerine quality control in ready-made = butun inspection methodlarina textile finishing-butun lubricant ve polimerlere butun fotokopilere;kagitlara;notlara;not saklayan kizlara; atmasyon cevaplara puan vermeyen hocalara'kendi agzindan yanitlara tam puan veren hoca musvettelerine ; color analysiste butun spektrometre mantiklarina ; tablolara KAFAM GIRSIN. edit: 8 ders 6 secmeli. 3 ders hocasi hamile olunca degisti . bize patladi. BI BOLUMDE KARI KOCA DERS VERIYORSA BERABER; ONLARIN DERSLERNI SECMICEN ARKADAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 örgüt geliştirme annesini alıp gitsin mümkünse birde kendi ellerimle seçtim seçmelilerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 hukuka giriş dersinede hocasınada kafam girsin haşırt ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 temel tasarım'a kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 balon said: butun fotokopilere;kagitlara;notlara;not saklayan kizlara; atmasyon cevaplara puan vermeyen hocalara'kendi agzindan yanitlara tam puan veren hoca musvettelerine ; color analysiste butun spektrometre mantiklarina ; tablolara KAFAM GIRSIN. AYNEN KATILIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Grammere girse yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ben memnunum her şeyden. girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 envai çeşit matematik hedeleri.. birini yapıyorum, yenisini çıkartıyorlar. öğren öğren bitmiyor. dahası euler euler de bitmiyor! bu matematikçi aileler çete halinde mi geziyormuş ne? tatsız tuzsuz öğreniyorum işte bu naneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Termo + Dif. Defolun lan hayatımdan sizi burda istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 benim sinirlerimin kayışı koptu sanırım, salak salak gülmeye filan başladım ders çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 herturlusune emmeli gommeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 İktisada girişe girişsin kafam. Ofis saatlerinde bir kere bile yerinde bulamadığım asistanlara da girsin. Derste anlatmadığı, notlarının bulunmadığı, verdiği aralıkta bile yer almayan konuyu soran profa ayrı bi kafam girsin. ama yine de 2 soru yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Yarın iktisata giriş sınavı var çalışmaya başlıycam az sonra. Ona kafa yollamak istiyorum bende. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Hergün Fransızca ders işlenmemeli. Buna karşı bir yasa olmalı. biryerlerde olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 teknik resme girsin. hocasına da girsin, ilk dönem elle çizim yapılandan b ile geçtim, ikinci dönem bilgisayarlıdan 2 ödev vermedim diye f verdi hayvanat bahçesi. dersinden kalıp sınıf geçenlerin tek bir ödevi bile eksikse yine bırakıyormuş, ikinci dönem 11 dersim var zaten, korkuyla bekliyorum. ABV. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 TK DERSLERİNE KAFAM GİRSİN YETER BU NASIL ÖDEVLER ULUSLARASI FİNANS OKUYORUM BEN YA NİYE GAZETE ÇIKARIYORUM Kİ oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 LAN GÜNAY ÖMRÜMÜ YEDİN LAN GÜNAY .. ÇİZDİRDİĞİN ATLAR KASLI KASLI ADAMLAR .. NESİN LAN SEN GÜNAY FETİŞ MİSİN GAY MİSİN SAPIK MISIN SAPIK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ah hoca yaktın hoca 1 sensin 0 da sana girsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Unit Operations&Process Söyleyecek sözüm kalmadı,sermaye olasıcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 marketing hocamı çok seviorum süper bi insan, dersler çok eğlenceli, simulasyonlar falan. production dersi süper geçiyo, çok anlayışlı bi hoca, quizde ödevi soruyo. finance dersini seviyorum, gayet straightforward, hoca da süper, hiç alengirli tricklere girmiyor, insan gibi öğretip insan gibi soruyor. business law dersini seviyorum. hocasını daha da çok seviyorum, şeker gibi bi sınav yaptı. adam çok asil duruyo bi de. organizational theory hocam zaten qanqam. hepsinden öte, tüm derslere önceden çalışıp gittiğim için, sınıfta artistik yaptığım için aklımı seveyim. bu taktikle henüz kız kaldıramadığım için de "21. yy karı kız yapma dinamikleri" konusunda eksik olduğum gerçeğini farkettim. [large]ama illa sövmek gerekirse, projeleri sallamayan yahut sallamasına rağmen kafası basmayan grup arkadaşlarıma sövebilirim. evet evet sövebilirim.[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 wotlk un cıkıs gunune vize koyan hss hocasına kafam girsin. butun hafta yaptığım planın ortasına pisledi. ha bide ders anlatmyı bilmeyenleri getiripte kimya hocası die onumuze koyan yonetime kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 selma kurra umarım yarına kadar başına bişi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Türk eğitim sistemine burdan saygılar sunar ellerinden siverim, öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 textile finishing.el-ayak - kafa-kol sana .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sosyoloji ve sinema tarihi dersine kafam dahil butun vucudum girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar