Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istediginiz derse ustrupluca saydirin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teknik testiller - high performance fiberlarina
consumer information-bilumum elyaf ozelliklerine
quality control in ready-made = butun inspection methodlarina
textile finishing-butun lubricant ve polimerlere

butun fotokopilere;kagitlara;notlara;not saklayan kizlara; atmasyon cevaplara puan vermeyen hocalara'kendi agzindan yanitlara tam puan veren hoca musvettelerine ; color analysiste butun spektrometre mantiklarina ; tablolara

KAFAM GIRSIN.

edit: 8 ders 6 secmeli. 3 ders hocasi hamile olunca degisti . bize patladi.

BI BOLUMDE KARI KOCA DERS VERIYORSA BERABER; ONLARIN DERSLERNI SECMICEN ARKADAS.
Mesaj tarihi:
balon said:

butun fotokopilere;kagitlara;notlara;not saklayan kizlara; atmasyon cevaplara puan vermeyen hocalara'kendi agzindan yanitlara tam puan veren hoca musvettelerine ; color analysiste butun spektrometre mantiklarina ; tablolara

KAFAM GIRSIN.

AYNEN KATILIYORUM.
Mesaj tarihi:
envai çeşit matematik hedeleri.. birini yapıyorum, yenisini çıkartıyorlar. öğren öğren bitmiyor. dahası euler euler de bitmiyor! bu matematikçi aileler çete halinde mi geziyormuş ne?

tatsız tuzsuz öğreniyorum işte bu naneleri
Mesaj tarihi:
İktisada girişe girişsin kafam.
Ofis saatlerinde bir kere bile yerinde bulamadığım asistanlara da girsin.
Derste anlatmadığı, notlarının bulunmadığı, verdiği aralıkta bile yer almayan konuyu soran profa ayrı bi kafam girsin.

ama yine de 2 soru yaptım.
Mesaj tarihi:
teknik resme girsin.

hocasına da girsin, ilk dönem elle çizim yapılandan b ile geçtim, ikinci dönem bilgisayarlıdan 2 ödev vermedim diye f verdi hayvanat bahçesi.

dersinden kalıp sınıf geçenlerin tek bir ödevi bile eksikse yine bırakıyormuş, ikinci dönem 11 dersim var zaten, korkuyla bekliyorum.

ABV.

of
Mesaj tarihi:
marketing hocamı çok seviorum süper bi insan, dersler çok eğlenceli, simulasyonlar falan.
production dersi süper geçiyo, çok anlayışlı bi hoca, quizde ödevi soruyo.
finance dersini seviyorum, gayet straightforward, hoca da süper, hiç alengirli tricklere girmiyor, insan gibi öğretip insan gibi soruyor.
business law dersini seviyorum. hocasını daha da çok seviyorum, şeker gibi bi sınav yaptı. adam çok asil duruyo bi de.
organizational theory hocam zaten qanqam.
hepsinden öte, tüm derslere önceden çalışıp gittiğim için, sınıfta artistik yaptığım için aklımı seveyim.
bu taktikle henüz kız kaldıramadığım için de "21. yy karı kız yapma dinamikleri" konusunda eksik olduğum gerçeğini farkettim.

[large]ama illa sövmek gerekirse, projeleri sallamayan yahut sallamasına rağmen kafası basmayan grup arkadaşlarıma sövebilirim. evet evet sövebilirim.[/large]
Mesaj tarihi:
wotlk un cıkıs gunune vize koyan hss hocasına kafam girsin. butun hafta yaptığım planın ortasına pisledi. ha bide ders anlatmyı bilmeyenleri getiripte kimya hocası die onumuze koyan yonetime kafam girsin.
  • Yeni Oluştur...