Densiz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bende şunu kullanıyorum. Bazı gereksiz şeyleri kaldırmak gerekiyor. Arayüzüde biraz daha düzelttim. Bazı addonların, arayüzü yok. komutla açılıyor menüsü bu yüzden addon isminden curse.com da komutlara bakmak gerek düzeltmek için. Yükledikten sonra cd lerin yazdığı metin leri büyütmek felan gerekir. Bunun gibi birkaç şey http://www.arenajunkies.com/showthread.php?t=211736 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raskrane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 natur enemy castbar ın içinde killing blow için unreal sound ları vardı ama addon güncellmesi yok eskiside çalışmıyor, başka isimlerde diğer addonlarıda denedim ama çalışmadılar, bildiğinz addon varmıdır bu iş için, o sesler olmadan konsantre olamıyorum pvp de (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 watcher diye bir addon indirdim, cd leri takip etmek icin ama çalıştıramadım :S başka bir add on la fln mı cakısıyor ki sadece de xperl kullanıyorum onla da cakısıcagını sanmıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yok mu kullanan watcher'ı hala çalıştıramadım add-on lar mı çakışıyor acaba :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 sana tavsiyem addonları sadece curse client üzerinden indir. hem güncel olur, hem de virüs yeme ihtimalin azalır. cooldown kontrolü için de bir sürü alternatif addon var, onlara bak. çalışmıyorsa watcher salla gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 çalışmadı arıyorum hala bulamadım. Cooldowncount diye bişi buldum ama bu işimi görmüyor. cooldowntimer gibi bişi istiyorum ancak o da güncellenmiyor snrm artık. İstediğim şey stance değiştirdiğimde kaybolan bar'ımdaki cd'leri de göstersin sağda solda bir yerde asd, curse client'la indiriyorum. Oyun içinde çalışıyor açılıyor fln ama cd'leri saymıyor öyle bar bar duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 fortexorcist'e baksana bi. spell cooldown ve timerlarını gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 evet tam olarak aradığım şey buydu teşekkür ediyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehsah Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Herkese merhaba resto shamy(healing) icin 1440x900 UI tavsiye edebilirmisin link vs 6 saat arastirdim ve istedigim tarzda bulamadim bulsamda cozunurluk vs uymuyodu yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Target's target's target ve Main Tank frameleri düzgün bir unitframe önerebilirmisiniz? Updateli olmalı ancak. Eskiden Xperl kullanırdım fakat 2 aydır update olmamış birçok debuff da sorunluymuş anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 shadowed unit frames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehsah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 pekaziz said: Bu ui yi upload edebilirmisin? rica etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 health barları pek bi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Modifiye edilmiş FreeUI kullanıyorum. http://www.wowinterface.com/downloads/info17892-FreeUI.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Selamlar ben warlock ta %25in altında drain soul için uyarı verecek bir addon arıyorum. Haunt CD sini ve DOTları gözlemlemek için fortexorcist i yükledim ama çok fazla şey gösteriyor tam konfigurasyonu nasıl yapılıyor anlayamadım, bilen biri varsa yardımcı olabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Atlasloot cataclysm için çalışmıyor tıklayamıyorum. Update denedim baştan kurdum vs olmuyor nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 öyle bir bug vardı /atlasloot yazarsan açılır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Character screende addonlardan kontrol et "Atlasloot_Cataclysm" açıkmı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Iluvatar'ın dediği gibi, komut girerek açabilirsin, öyle bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bana bi addon lazım. karakter portresnin yanında sadece stun, blind ve blind dr ini görmek istiyorum. çok yer tutmasın yeter, countdown bile olabilir. var mıdır böyle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dk tank için blood shield,blade barrier filan takip etmek için bi addon bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Beyt said: Ben bir addon arıyorum. Sheep attığımda sheepim bozulduğu taktirde bana haber vercek veya arena eşime keza blindda falan karşılıklı bir şekilde haber vericek bir addon tam anlatamadım ama idare edin işte :)) magenuggetz ve losecontrol ( arena için çok önemli bence) magenuggetz sheep bozulduğunda meee gibi bi ses çıkarıyo sırf onun için kullanıyorum losecontrol ise arkadaşın birine blind atsa bile ortada (snn attığın sheeplerde dahil) ve targetladığın kişinin ccsinide sağda görüosun ( tamamen ayarlayabiliyosun tabiki istediğin gibi) partideki arkadaşlarının cc yiyip yemediğinide görebiliyosun bu addonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 S-H said: dk tank için blood shield,blade barrier filan takip etmek için bi addon bilen var mı class timers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 pekaziz sana şeyi sorcam abi isimler lazım olmuyor mu niye göstertmiyorsun gridimsi şeyde? :D tamam çok güzel olmuş rengarenk falan ama ne bileyim isim lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar