Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bende şunu kullanıyorum. Bazı gereksiz şeyleri kaldırmak gerekiyor. Arayüzüde biraz daha düzelttim. Bazı addonların, arayüzü yok. komutla açılıyor menüsü bu yüzden addon isminden curse.com da komutlara bakmak gerek düzeltmek için.

Yükledikten sonra cd lerin yazdığı metin leri büyütmek felan gerekir. Bunun gibi birkaç şey

http://www.arenajunkies.com/showthread.php?t=211736
Sosyal ağlarda paylaş

çalışmadı arıyorum hala bulamadım.

Cooldowncount diye bişi buldum ama bu işimi görmüyor. cooldowntimer gibi bişi istiyorum ancak o da güncellenmiyor snrm artık.

İstediğim şey stance değiştirdiğimde kaybolan bar'ımdaki cd'leri de göstersin sağda solda bir yerde

asd, curse client'la indiriyorum. Oyun içinde çalışıyor açılıyor fln ama cd'leri saymıyor öyle bar bar duruyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Selamlar ben warlock ta %25in altında drain soul için uyarı verecek bir addon arıyorum.
Haunt CD sini ve DOTları gözlemlemek için fortexorcist i yükledim ama çok fazla şey gösteriyor tam konfigurasyonu nasıl yapılıyor anlayamadım, bilen biri varsa yardımcı olabilir mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyt said:

Ben bir addon arıyorum. Sheep attığımda sheepim bozulduğu taktirde bana haber vercek veya arena eşime keza blindda falan karşılıklı bir şekilde haber vericek bir addon tam anlatamadım ama idare edin işte :))

magenuggetz ve losecontrol ( arena için çok önemli bence)

magenuggetz sheep bozulduğunda meee gibi bi ses çıkarıyo sırf onun için kullanıyorum losecontrol ise arkadaşın birine blind atsa bile ortada (snn attığın sheeplerde dahil) ve targetladığın kişinin ccsinide sağda görüosun ( tamamen ayarlayabiliyosun tabiki istediğin gibi) partideki arkadaşlarının cc yiyip yemediğinide görebiliyosun bu addonla.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...