Denth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Thrillus ve steel artık mmorpg oynamazlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 HL den eski isimlerin bu forumda toplanması güzel olmus:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2002 denth doğrusu uzun süredir görüşmedim ikisiyle de, emin olamam ama HL'nin tekrar kurulabileceği bir oyunla karşılaşırsak elimizden geleni yaparız dönmeleri için :) uygun bir ortam ve eski insanlar olursa ben elimden geleni yaparım Samwise[HorseLords] olarak 8-) ama artık sürüyle mmorpg olduğu için insanlar ayrı ayrı yerlere dağılıyor, böyle olunca da insanları toplamak zor maalesef. bilim-kurgu setting'li mmorpg'lerde de pek mümkün değil ayrıca..[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 şimdi dinliyorum da... süper bişi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 var mi upload edecek babayigit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 http://rapidshare.com/files/113689518/Honor.mp3.html Ahaha harika ya süper şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tam HorseLords'a girecektim SNN ölmüştü heah. o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Alakasiz olucak ama sanirim bu uo gibi hayatimiza iz birakicak oyun gelmicek birdaha galiba8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yeni genclik de knight online icin ayni seyi soyluyor olabilir =) bakis acisi meselesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 iyi olmuş ya upload ettiğiniz dinlemeyeli 5-6 yıl rahat olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 rom iyidi ya scden biliyorum ums manyagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Süfer şarkı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 thril ile geçenlerde görüştüm, aoc'a başlıyordu steel ile beraber ama devam ettiler mi bilmiyorum. tekrar görüştüğümüzde bu başlığı göstereyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aoc için de şarkı istiyoruz o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ne günlerdi be brit mezara geliyoduk 2 kisi 20 kisi birden kacıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 arcane said: thrillus ne ? honor ne ? 6 yil oncesine uzanan bir fail sezdim =P 99 muydu 2000 miydi, lise 1 deydik sanki onu hatirladim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 khala said: ne günlerdi be brit mezara geliyoduk 2 kisi 20 kisi birden kacıyodu herkes böyle anlatıyo biri yalan söylüyo ama kim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 valla ben azazelle birlikte olan anılarımı anlatabilirim yanlış anlaşılmasın dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 benim de süper anılarım vardır sfg çok noobdum mesela ben verirlerdi elime bi tane disarm silahı al bunu disarm at ganklicegimiz adama diye 10 kişi giderdik ben disarm atamadan 1 adam tarafından öldürülürdüm bu ve benzeri ezildigim anılarım var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vku Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 dinleyince bir an gözlerim yaşardı hey gidi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 su sarkıyı dinlemeyi cok canım cekti, hala bulunduran warmıdır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Robert_Poche said: su sarkıyı dinlemeyi cok canım cekti, hala bulunduran warmıdır ki ? duzeltme bulundu mp3 edit yerine alıntı yapan adam olmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aaa robert poche. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lol biz ezik guildimizle girmiştik azazele hep beraber patladıydık..kalmadı öyle güzel serverlı oyun hayır edit de vardıda kimsenin umrunda deildi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ah be snn hayatımın akışını değiştiren server. Ne horselords ne SS sananede kral Dragon Warriors [D.W] :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar