cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 BulletRide said: Bizden habersiz rekor kırılmaz.... antu.com uısfdnsnf deathl0rd said: Rekor yaratma uzmanı olduklarından ^^ lol iyi güldüm buna=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 3-0 fener alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aldım bileti geliyorum kadıkoye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 telsim c blok bekleriz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fenerden 9-0 galatadan da 5-0 falan bekliyorum. böylelikle 2 takımda kaos sürüklenir ohhh ne güzel olacak pazar günü. zaten fener kaybederse sonunu düşünmek bile istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hala 6 kasım geyiği yapabilen arkadaşlara plaketleri verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hadi aslanım 1-0 olsun bizim olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 0-7 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ilk golu fb atarsa fb alir. ilk golu gs atarsa berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oha çok değişik bi bakış açısı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 gittiğim maçlar hep bol gollü oluyo. en son arsenal maçına gittim işte 7 gol vardı. bu da öle olcak ama ters olur umarım falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 eğer gs benficaya oynadığının yarısını oynarsa ve fener savunması arsenal maçındaki gibi değil de her zamanki gibi olursa fener galatasaraydan korkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Galatasaray golü erken bulursa ardından 3 gol daha atar gibi geliyor bana eğer oyun sistemini değiştirip geriye çekilmezse. Çünkü Fenerbahçe son zamanların en kötü futbolunu oynuyor ve kendi seyircisi önünde Galatasaray'a karşı yenik duruma düşmek içinde bulundukları stresi daha da arttırır. Oyundan düşerler gibi geliyor. Fakat maç 70 nci dakikaya kadar golsüz devam ederse , Fenerbahçe'nin son 20 dakikada bir gol çıkarıp galip geleceğini düşünüyorum. Çünkü Galatasaray ilk yarım saat oldukça baskılı olacaktır. Eğer bu baskıda golü bulamazlarsa kondisyon olarak ikinci yarının son bölümünde fiziken ve ruhen maçtan düserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 CAPS LOCK AÇIK 4 ATARIZ! 1-4 falan biter maç bence, Benfica maçından sonraki gazla bir de yıllardır feneri taşıyan Alex oynayamazsa tamamdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Phyxantar said: hala 6 kasım geyiği yapabilen arkadaşlara plaketleri verilsin çünkü bizim UEFA ve SUPER kupamız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Hakemden çok kötü yönetim bekliyorum; baskıyı kaldıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hakem konusunda ben de bir facia bekliyorum kimin işine gelir orası belli olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 alex yokmuş :(:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 alex yerine emre varmış. hakemi tanımıyorum ama ingilterede hakemlik yaparken çok beğeniliyormuş. hatta ingilterede kalması için epeyce bi diretmişler ama türkiyeye gelmiş. mühendis bir hakem, pek gözüme çarpan bir olayı gibi hatırlıyorum. bakalım yeni bir ahmet çakar - erman toroğlu mu doğacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Orkun, Uğur Uçar, Emre Güngör, Barış, Linderoth, Serkan, Hasan Şaş forma giyemeyecek. Mehmet Topal’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Hafif sakatlığı bulunan Harry Kewell ise forma giyebilecek. Bırakın da 7 oyuncumuz yokken, biri belirsiz, bir tanesi de sakat sakat oynayacakken bi Alex'siz oynayıverin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 onların hepsi iyileşse kaçı oynıycak sanki duygu sömürüsü yapma şimdi 7 tane sakatımız var ühü ühü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ahahaahahah nese topal oynamasın şuandaki kadro oturdu nispeten maç eksiği olan adamı koyup bozmaz sistemi umarım.. benfica maçındaki kadroyla çıkıp 0-3 0-2 gibi net bi skorla yenip dönelim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Derbi maçı nolcka belli olmaz ama benfica karşısındaki gs yi izlersek 9kasım hatrına 0-9 biter maç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 2-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar