Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray golü erken bulursa ardından 3 gol daha atar gibi geliyor bana eğer oyun sistemini değiştirip geriye çekilmezse. Çünkü Fenerbahçe son zamanların en kötü futbolunu oynuyor ve kendi seyircisi önünde Galatasaray'a karşı yenik duruma düşmek içinde bulundukları stresi daha da arttırır. Oyundan düşerler gibi geliyor.

Fakat maç 70 nci dakikaya kadar golsüz devam ederse , Fenerbahçe'nin son 20 dakikada bir gol çıkarıp galip geleceğini düşünüyorum. Çünkü Galatasaray ilk yarım saat oldukça baskılı olacaktır. Eğer bu baskıda golü bulamazlarsa kondisyon olarak ikinci yarının son bölümünde fiziken ve ruhen maçtan düserler.
Sosyal ağlarda paylaş

alex yerine emre varmış.

hakemi tanımıyorum ama ingilterede hakemlik yaparken çok beğeniliyormuş. hatta ingilterede kalması için epeyce bi diretmişler ama türkiyeye gelmiş. mühendis bir hakem, pek gözüme çarpan bir olayı gibi hatırlıyorum. bakalım yeni bir ahmet çakar - erman toroğlu mu doğacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Orkun, Uğur Uçar, Emre Güngör, Barış, Linderoth, Serkan, Hasan Şaş forma giyemeyecek. Mehmet Topal’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Hafif sakatlığı bulunan Harry Kewell ise forma giyebilecek.

Bırakın da 7 oyuncumuz yokken, biri belirsiz, bir tanesi de sakat sakat oynayacakken bi Alex'siz oynayıverin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...