adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ozaman biri bana tohumun ordaki anlamını pm atsın çünkü ben cidden anlamamışım demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Takılınan konu bir pankartın tahrik sebebiyle kaldırılıp ondan sonra kaldıran tipin aynı derecede tahrik edici bi pankart koyması oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: Rewendor said: adamınbiri said: tohumun ordaki kullanış amacı köken,tarih,mazi Koç orada ne kadar hayvan anlamındaki koçsa tohum da o kadar tarih, mazi. Daha fazla değil. söylesene ne anlamda ozaman? fransızda olursun yunanda senin sorunun "tohumunda" senin sorunun annenle? senin sorunun koçsun senin sorunun yedi ceddini ben senin hangi anlama geliyo ? bildiğin kuruluşundan bahsediyo yani işte Yani diyosun ki şu anda "senin tohumun belirsiz" desem ben sana bundan gocunmazsın hakaret/küfür olarak algılamazsın? Diyeceğimden de deil de, bi düşün bakalım. Sonra tekrar sor sorularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ya ona bişi demiyorum ki zaten pankartın amacı o zaten orda ama siz tohum daha kötü anlamda diyosunuz koçtan kötü diyosunuz bende tohum'a farklı bi anlam yüklenidiniz sandım panktarın genelini alırsanız tamam gayet ağır bi hakaret oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 KOÇ'a da sen farklı anlam yüklemişsin o zaman. bildiğin bi hayvan o zaman KOÇ. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 koç bildiğin bi hayvan ama K.O.Ç bi hayvan değil hayvanlık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ahaha bravo onu diyecektim. Ben hala maçtan sonra konuşalım diyorum da; hadi bakalım. Ben de ekleyeyim bari bir şey, provokasyona hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Abi tamam gereksiz bir tartışma cidden oldu bitti :D Maç başlamadan kaç yüz post atıldı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 PM'e gerek yok `tohum`u ogrenmek icin. Mahallede top oynayan 10 yasinda cocuklara sorsan soylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yenilsende yensende taraftarız senle üzüntünde sevincinde senin birlikte!! lay lay lay lay lay laay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 maçtan sonra gözyaşları içinde 50bin kişi bunu söylerkenki sırıtışım bana bütün dertlerimi unutturacak hayırlısıyla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 işin komiği burada "nolcak tohumdan küfür diil ki" diyen fenerliler zamanında "lay lay fenerbahçe olamazsın şampiyon" anonsu yüzünden yapılır mı oo tahrik var küfür vaar diye sayfalarca yakınmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hem tersten 9.11miş tarih. feneri yıkçaz olm sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mabette ibadet'e doğru yola çıkıyorum ben hadi hayırlısı çıldırın çıldırın geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 haha hasan şaş ın saçlara bak, sırma gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 said: hakan şükür : kovuldu ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 netten nasıl ızlıcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 1-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kadıköyde geçen sezon galibiyet görmedik mi biz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hayır ligde yenildik kupada da 0-0 berabere kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 3-1 gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Nonda'nın gol attığı maçı kadıköyde sanıyorum ben yanlış biliyormuşum. Hadi o zaman şu geleneği bozalım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kadrolar belli oldu mu? evet artık ordan galip ayrılmamız lazım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fenerde Josico ilk 11'de, GS'de Kewell yedek gösteriyo siteler... Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar