MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 maya adasındayız. lvl kasıyoruz. sevgili bontalılar savaş ilan ettiler. zaapa üşüştüler tabi hemen. uzak durun olm bu bontadan. marketi pahalı olur, ingilizce konuşmazlar, dungeona girecek adam bulamazsın... bi de arkadan bıçaklıolar sdf buyrun http://i56.tinypic.com/2n401g.png http://i52.tinypic.com/vmt2xy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 pvp si nasıl zevkli mi? çok böle taktik ıvır zıvır dönüyor mu yoksa böle herkes en çok damage vuran veya heallayan abilitysini mi spamlio sırası gelince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 En keyifli yeri oyunun grafikleri ve craftingi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yeniden yapmışlar eskiden cra açıyordum inte abanıp yüksek damage veriyordum uzaktan uzaktan memnundum şimdi zaman ayırıp hem level kasmaya hem bu spell olaylarına giremedim fakat dofus oynadıgım en eglenceli oyunlardandı hiç oyle şu saatte raidde olmak zorundasın olmadıgından gayet keyfi oyundu sıkıldıgın zaman girmelik tam :D bu da oyledır tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mortis said: pvp si nasıl zevkli mi? çok böle taktik ıvır zıvır dönüyor mu yoksa böle herkes en çok damage vuran veya heallayan abilitysini mi spamlio sırası gelince? karşına çıkan kişi senden yüksek lvlsa tabi taktik maktik bir işe yaramıyor. kafa göz dalıyorlar direk. oyundaki madenlerde pvp serbest. hiç penalty falan yok. yakaladığın oyuncuya saldır saldırma senin vicdanına kalmış. madenlerin ilk katında genellikle herkes tek oluyor ve birebir kendi levelına yakın oyuncularla pvp yapabiliyorsun. gerçekten zevkli oluyor. aşağı katlara indikçe çıkan madenler daha değerli olduğundan guildler oralara party halinde giriyorlar. rekabet orada başlıyor işte. sen bir guildden birini alt katlardan birinde maden çıkarırken kesersen guild chatte ağlayıp adam çağırıyor. sonra ver elini 3vs4 4vs5 6vs6... öyle zevkli oluyor işte. party ile yapılan pve den çok daha zevkli. oyun theme park olduğundan ve classlar olduğundan pvp yaparken karşındaki oyuncunun kullandığı elementi biliyorsan eğer (ki kıyafetinden anlaşılır) nerede hangi skilli kullanacağını kestirmek zor değil. öyle çok taktik işi değil yani 1vs1. ağzına ağzına vuruyorsun işte. belli classların oynayışı düşünce gerektiriyor. mesela cra (archer class) eğer nası oynayacağını biliyorsa kendinden yüksek lvllı herhangibir oyuncuyu rahat alt eder. yaklaşamıyorsun bile zaten yanına. xelor da combat başladığında eğer şans eseri arada çok mesafe varsa kendinden yüksek lvllı birini kesebilir. taktik vesaire pvede daha çok oluyor ve gerçekten çok zevkli pvesi. her yaratığın kendine has hareket alanı, skillleri, elementlere resistanceları var. harita ve yaratık değiştirdikçe oynayış şekli de sürekli değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hepsien bakmadım ama çoğu classın arayı kapatmaya yarayan skilleri var zaten. baştan arayı açtırmazsan pek kaçamıyolar tabi bide lock :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 içinizde oynayan varmı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 varsa daha arkadaş hep beraber oynuyalım güzel bir ortam kuralım international serverda oynuyorum nicklerim: mad men / zeyth / layd luna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 e süpermiş bu oyun daha önce nası farketmedim hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 evet öyledir :) nickini pm at friend ekliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 ee ne zaman cıkıyo devam eden biri bişi yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Şubatta release olcak sanırım. Büyük ihtimal wipe gelicek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 gelmezse oynamam zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 62 level karkterime wipe gelmesi üzücek beni ya :D şubata kadar 65+ olur bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ben bunu kurdum oynuyorum ancak nedense pek sarmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 bu ne facebook oyunu mu? ismi kolsuz kahraman wangyu'yu çağırıştırıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 facebook oyunu değil turn based sevimli mmorpg :) önyargılı yaklaşılan bir oyun lakin oldukca zevkli özellikle iyi bir guilde girerseniz keyifli geçiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Tiva serverında cra oynuyorum şuan, Burdan da oynayan birileri varsa benle iletişime geçerse memnun olurum. Oyun zevkli takılıyorum ama çok fazla ayrıntı var danışabileceğim birilerini arıyorum Nick: Serhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Rmingtonda olsaydın yardımcı olabilirdim,yanlış serverda başlamışsın bence pek ingilizee konusan bulamazsın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 o kadar üşeniyorum ki oyun mekaniklerine alışmaya/öğrenmeye, o kadar dofus oynadım, bunu çook uzun zaman bekledim falan ama çok tembelim:( release'de bi başlamaya çalışırım ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Guild falan varsa tekrardan başlayabilirim Wakfu'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 başlamak isteyip "ya release olana kadar bekleyim." diyenlere bir önerim olacak. zaten şubatta release olacak oyun. şimdiden bir girip classlar, ekosistem, politik meselelerin işleyişi gibi gibi meselelerle ilgilenin. oyun gerçekten çok zevkli. on tane domuz on tane fare kes gel mantığını rafa kaldırmışlar. özellikle grup olarak level kasma tarafı zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 da kimse ulaşabileceğim nick birşey vermiyo, hangi serverdasınız nasıl ulaşırız bi yazıverin de soracaklarım içimde kaldı hıh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ben şimdi oynamıyorum. o yüzden nick vermedim. zaten karakterlerim de oyunun betası sırasındaki bir wipeta silindi. update notlarını, bir de arada sırada forumu takip ediyorum. gizemli takılıp ulaşılması zor adamı oynamıyorum yani. :D başkaları için bir şey diyemeyeceğim. yayınlanınca sosyalleşiriz. patiden beta sırasında -wipetan önce- oynayanlar vardı. onlardan da devam eden olacaktır sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar