MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gobball kesip tüy düşüreceksin üç tane. ondan sonra amakna veya bonta (flooded fields of astrub denen yerin doğu ve kuzey tarafına doğru giden yollar buralara ulaşır. pasaport almadan giremiyorsun ülkelere galiba) yollarından birine gidip baykuşla konuşacaksın. her iki ülkenin girişlerine yakın birer tane baykuş bulunur. sen ona üç tane tüy verince o da sana pasaportunu verecek. böylece ülkelerin kapılarından giriş yapabilirsin. p.s. amakna'yı tercih etmeni tavsiye ederim. bonta'da çok fazla ingilizce bilmeyen, bilse de konuşmayan oyuncu var. ingilizce bilen veya konuşmaya istekli oyuncu sayısı amakna'da daha fazla. lvl 40'tan itibaren maya diye bir ada var oraya gidiyor herkes karışıyor ama mesela lvl 40'tan önce bonta'ya gidip xp kastığımda girdiğim partylerde direk ispanyolca portekizce falan konuşuluyordu. ben rahatsız oluyorum. seni bilemem tabi. amakna diğer oyuncularla anlaşabilmek adına daha rahat bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ingilizcesi olmayıp da derdini anlatmaya calısan da çok ya. en son google translatele konuşuyoduk baya çilekeş oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Simdi prof gathering falan ögrendim air iop oynuyorum level 12 kız arkadasımada ögrettim hatta oyunu lol sadida mı ne tohumdan bisiler cıkaran hatundan acti oda level 11 Yalnız yok olmuyor ya ikimiz level20 gobbalı kesemiyoruz yani,hatun tohum cıkarıyor 2. tur water ile onu canlandırıyor bende sürekli dps yüklüyorum ama yok ölüyoruz yani. Simdi sorularım sunlar : Bütün meslekleri teachlememin bir dezavantajı varmı? Teachleyen abilerin üstünde tax falan yazıyoduda o yüzden. 2li rahat kasıcak bi build önerebilir misiniz ve hangi level aralıgı nerelerde kasmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sadida oynuyorsa voodoo doll çıkarsın. o büyünün bağlı olduğu elementin kaçıncı sırasında bilmiyorum ama party yaparken sadidaların voodoo dollları çok işe yarıyor. sadida voodoo dollu mobla ilişkilendiriyor. herkes dolla vurdukça mobdan hp gidiyor. yamulmuyorsam vurulan damageı da biraz arttırıyor. ben ezik gibi earth iop oynadığımdan dolla vurunca damage artıyor gibime geliyor sdfsdf hangi elementte yoğunlaşacaksanız onun skillerini kullanın ve o elemente artı veren kıyafet setlerini toplamaya bakın. mesela air iop için başlangıçta ideal setlerden biri tofu set: http://wakfu.wikia.com/wiki/Tofu_Set level kasmak biraz göreceli bir iş. mobların hangi elementlere resist edebildiğine ve senin hangi elementi kullandığına bağlı. sen şimdi air iopsun mesela ya air elementine resist edebilen mobları diğerlerine kıyasla biraz daha zor kesersin falan. combat sırasında moba sağ tıklayarak özelliklerini görebilirsin. party üyelerininkileri de. bunların dışında minimum sizden (ikinizden yani) beş level yüksek mobları kesin. keseceğiniz mobların levelı sizden yüksek olsun yani. tek bir tane lvl 20 gobballı kesemiyorsanız mesela meowları veya o ortada gezinen kuşlar var ya onları üçerli beşerli kesmeye çalışın. hpleriniz düşük olduğundan birden on level yüksek mob zor geliyor olabilir. air iop iopların en güzelidir. hiç şaşma ondan. air damage bonusu veren setleri kovala. wikide oyunda şu anda bulunan setler var. bütün meslekleri almanın bir faydası var mı yok mu bilmiyorum. yalan söylemeyim şimdi. wall of texte dönüşmeden de bu mesajı bitireyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ya böle tek tabanca tofu falan hiç görmedik 1 tane büyük 1 ortance 2 tane baby tofu var hep, 2-3 kere denedik hep öldük, büyük olan yumurtlayıp duruyor tofuları bide onunda range kısa ben zaten melee çok kacıyor tofular kesemiyoruz. setimizde saçma sapan kuşlardan çıkan şeyler :D Ben ona bi cra açalım bende iop yada sacrier açıp bastan mı baslasak diyorum doll olayını pek sevmedim ben direk dps yapsa daha iyi gibi cra nın da range sahane :D yada o cra ben air iop mu devam etsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 açtır ona bir tane eniripsa (healer). sen damage dealer o healer gül gibi geçinir gidersiniz. : ) cra iop da fena olmaz aslında. o bir iki mobu oyalarken sen sırayla kesersin. öyle de güzel olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Su gamblerdan acmis benden habersiz level7 yapmis cok begenmis :D ama bilgim 0 bu hero hakkında. air iop yada cra ile is yapar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Yillar once Ragnarok diye bi oyun oynamisdim bu ona cok benziyor yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ezio said: Su gamblerdan acmis benden habersiz level7 yapmis cok begenmis :D ama bilgim 0 bu hero hakkında. air iop yada cra ile is yapar mı ? bilmiyorum. bir kere denk gelmiştim onlardan birine. kendi kendine bişeyler yapıyordu ama ne yaptığını anlamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ecaflip iyidir yaw tek başıma sıkıldığımdan devam ettirmedim pek. earth skilleri ranom olarak geliyo. 8 skillden 5i açılıyo rasgele , dandik de gelebiliyo süper de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ziop Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 arkadaşlar slm. bi kaç gündür oynuyorum da türk bulamadım diye yakınıyodum. :) oyun içinde genelde Ziop karakterimleyim bonta olanlarla beraber kasılabiliriz. gerçi daha 20li lvllerdeyim. şimdiden iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Yıllarca dofus oynadım da şu wakfuya başlıyamadım bir türlü alışamadım ikisini de oynamış olan varsa çok mu farklı çok mu aynı nedir farkları özet geçerse bende gelebilirim duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 3. sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 O zaman oynayan birileri varsa öm atsında nerde başlıcam falan onu da biliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 ben ıop'umla amakna'da level 30 oldum, varsa bu level civarı, mesaj atsın, eklesin falan beraber kasalım. lethenarl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 niye lethenarl ya.. benim de ecaflip var sincapadam adı. eca açıp adını MeshJarl koyarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Bonta ya gidip blibli farmlamak isteyen varsa PM atsın bana. 31lv air iop um blibi set lazım satan yok mecbur gecicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 önerebileceğiniz solo karakter var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Air iop yada sacrier öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bi forge bulamadım ya :8 elimde piwi wandla geziyorum. silah/zırh bağışlamak isteyen varsa +water damage herşeye açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Tirtil nickim ekle beni yardım edeyim sana hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 girdim NA betaya, nabiyoz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ability ve special ability leri resetleyebileceğimiz bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Hayır yok,keşke olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 valla benimkiler updatede kendiliğinden resetlenmişti. vermedim puan fln bekliyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar