Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=97294,10,2 enginar dıç said: Adı Hüseyin olan biri Amerika’ya başkan seçilsin, çıkar Taksim Meydanı’nda anırırım. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahahha hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 EPIC FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 AHAHHA harbi epic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ahmet çakar bikini giymedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 engin ardınc ın ılk degıl bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 o kamera resmine fail yazıp ortalığa komik diye dağıtmak asıl faildir. gizli kamera yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kampanya başlatalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 eeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bunlar şerefsiz haysiyetsiz ... insanlar hiçbirşey olmaz. Fatih Altaylı da çukurova borcunu ödesin taksimde anırırım demişti Ertesi gün tek yaptığı şey köşesinde başlığa "Aai aai" yazmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.facebook.com/group.php?sid=4aa69a3e49678d2cc67889357afea0d8&refurl=http://www.facebook.com/s.php%3Fref%3Dsearch%26init%3Dq%26q%3Dengin%2Bard%25C4%25B1%25C3%25A7%26sid%3D4aa69a3e49678d2cc67889357afea0d8&gid=35404952900 buyrun gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 joinledim. Egenekondan girmeyelim içeri? Profillerimiz erişime de engellenebilir. O uyarılarıda yaz. Bu arada bu Engin Ardıç ın kulağına giderse muhtemelen bizi Amerikan mandacılığı ve hayranlığı ile suçlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 onları düşünüp just for fun ve totally pointless yaptım grup tipini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Aket-Atum said: onları düşünüp just for fun ve totally pointless yaptım grup tipini:D bence grubun amacının İngilizce açıklamasını da yaz bu sayede internet fenomeni bile olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 anıramnın ingilizcesi ne? 15 dakklık şöhret mi olacam yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Aket-Atum said: anıramnın ingilizcesi ne? ne yazdın abi sen buraya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 anırmak karşılığı olarak "bray" diyor Useful English Turkish Dictionary programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bellow neydi lan.. o da hayvan bağırması/böğürmesi(?) her neyse işte değil mi.. anırmak farklı bişiy mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bende mTU yu kullanıyorum, to bray ve to hee-haw çıktı. hee-haw daha bir eşeğe özgü geldi onu kullandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 huun said: o kamera resmine fail yazıp ortalığa komik diye dağıtmak asıl faildir. gizli kamera yapmış adamlar. AHAHAHAH buna daha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 beyler 1000 kişi bakmış rep veren yok... katılımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hehe iyi tespit etmiş kim ettiyse, Engin Ardıç senin öngörüne tüküreyim be. Madem hiç bir halttan çakmıyorsun, bari biraz oku takip et; tek takipçisi Jennifer Aniston'muş... Allah seni bildiği gibi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 huun said: o kamera resmine fail yazıp ortalığa komik diye dağıtmak asıl faildir. gizli kamera yapmış adamlar. Ahaahah armut yiyodum, vallahi zehir ettin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 girdim gruba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar