EgeKose Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Star Craft konusunun insanları çektiğini gördüm ve bende nostlajik oyunlardan vahsetmeye karar verdim. Ama lütfen sadce meraklıları yorum yapsın. Ben konuyu baş gösterememiş zor, eğlenceli bi o kadarda beyin gerektiren bi oyundan açayım. Cossaks ( nasıl yazıldığını tam idrak edemedim şu an ) Oyunu bilenler vardır mutlaka ben bu oyunu hiç durmadan 10-15 saat oynadığımı hatırlarım ama hiç bi zaman multı player fomatına geçemedim çünkü oynicak insan bulamadım. Ve bu forumda bu oyunu mp şekilde oynamak istiyen insanlar olduğunu düşünüyorum ilgilenenler varsa cevapları bekliyorum...[signature][hline]Vakit nakittir, nakt vakit ve hepsi biradır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Oyunu bulabilsem ben oynarım :) Ayrıca bir de Total Annihilation vardı.Yapay zeka dışında çok süper bir oyundu.Bulsam yine oynarım :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 destruction derby 2[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 GRIM FANDANGO!!! mükemmel oyundur ancak cs den başka birşeyden anlamayan öküz milletimizde oynayanı çok azdır.. bir de grim fandango fan club oluşumumuz olacaktı bizim biryerlerde.. üşendim şimdi aratın bulursunuz :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 DoD:Yine bir HL modu olarak Day of Defeat. Gerçekten mükemmel bir moddu. CS'yi de katlar. Ama malesef oynayacak adam yok, ancak arkadaşlarla landan oynuyoruz. Serverı açılsa bile dolmuyor. Runaway: İçlerinde Monkey Island 2 ve 3ün, Broken Sword3ün de olduğu birçok adventure oyunu denedim ve şu ana kadar bana kendini oynatan ve deli gibi sevdiğim, bağımlısı olduğum 2 adventure oyunundan biridir bu. Pek tutulmadı, sevilmedi ama ben bayıldım. Neverhood: Hani sadece 2 adventure oyunu sevebildim diyorum ya, işte 2.si de buydu. Oyun hamurundan yapılmış bir dünyada ve yine hamur karakterle oynanan süper bir oyundu. Mükemmel grafikler, inanılmaz eğlence... Hala oynayasım gerir arada... Total Annihilation: Yurtdışında çok tutulmasına rağmen ülkemizde hiç sesini duyuramadı bu oyun. Öyle güzel grafikleri yoktu ve yapay zekası çok düşüktü ama yine de süperdi. Gelmiş geçmiş en çok birime sahip oyundu heralde. Hele comm patlatmanın zevkini çok az oyun vermiştir. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sonra eklerim aklıma gelenleri.. Tabii bunlar daha sadece yeterince ilgi görmemiş olanlar... Unutulanları sonra eklerim. [Bu mesaj Rewendor tarafından 30 Nisan 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Master Of Orion 2 satan yer bulsam orjinelini alcam ama kopyasını bile satan yok vede TETRİSSSS yanlız Tetris sadece unutulmuş olarak anlayın yokas bilmeyen yok şu dünyada.Bu arada Panzer General ve transport tycoon da baya güzellerdi pek fazla da bilenleri yoktu.İlham gelid Sacrifice i da bu ikiliye dahil. [Bu mesaj screamer tarafından 30 Nisan 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Master of Orion da güzeldir. Valla sana kopyalayayım diyecem ama nasıl ulaşacak ki.. Neyse, bunun dışında benim hayatım boyunca vazgeçemediğim, sürekli dönüp dönüp baştan oynadığım bazı oyunlar vardır çoğu tutulmuş oyunlar gerçi. Bunlar benim hayatımda özel bir yere sahip oyunlardır: Civilization2 (Hayatımın oyunudur. Yıllardır bıkmadan oynarım internette bulduğum bütün senaryoları en az 2 kez oynadım, bazılarını 100 kez bile olabilir özellikle ww senaryoları...), Age of Kings, StarCraft, Worms2, Fallout, Neverhood, CM, C&C1: Tiberian Dawn, Need For Speed2...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 American Conquest diye bir oyun çıkmıştı ama sanırım pek iyi not vermemişti dergiler.Bana kalırsa baya güzeldi oyun.AoK klonuydu ama şu eski tip karşı karşıya geçip tek atışlık tüfeklerle savaşın tam havasını yansıtan bir oyundu ve özellikle multiplayer olarak çok güzel oynanabilecek olmasına rağmen fazla rağbet görmedi.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Dogday - Sanirsam bi ben oynadim dunya uzerinde :P Ha mukemmel eglenceli adventuredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Road Rash[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- The words of a banished king "I swear revenge" Filled with anger aflamed our hearts Full of hate full of pride We screamed for revenge ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 little big adventure: relentless. unuttum sanmayın fizban unutturmaz bana.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: HellHound, 30 Nisan 2004 23:27 tarihinde demiş ki: Dogday - Sanirsam bi ben oynadim dunya uzerinde :P Ha mukemmel eglenceli adventuredir dogday'de bi köpeği yönetiyodun di mi? çok merak etmiştim ama oynayamadım. Of Light and Darkness ta çok özgün bir oyundu (ama yine oynama fırsatı bulamadım.) ama bana göre en çok hakkı yenen oyun bence dünya üzerinde gelmiş geçmiş en sağlam adventurelardan biri olan grim fandango'dur. hala üzülürüm. hatta lucas arts tıpkı diğer klasik adventurelarına yaptığı gibi 2.sini çıkaracam deyip iptal etseydi baya bi kızardım.hqlarını havaya uçuracak kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Shadow Fighter -amiga 500 den..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 diablo1 de yalan olmuş bir oyundur kanımca(yani gereken önemi görememiş). Red alert süperdir, lba2, twinsen oddysey süperdir. Aklıma geldikçke yazarım. *!raflardan diablo 1 cd sini ve hellfire expansion ını bulup yüklemeye koyulur...*[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Hmm bir de ufak dos oyunları vardır özellikle lisedeyken bilg. odasında oynardık, tetrinet (tetrisin bombalısı multiplayerı), dogs, cyberdogs, molez falan gibi ufak oyunlar vardı süperdi valla..[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 SuperFrog Jazz Jack Rabbit Geçen yıllarda süper bir sim. olmasına rağmen hiç ilgi göremeyen,İL-2 Sturmovik (Multi Playerda kim gelirse takarım,acımam..hehe) vs.. offf... O kadar çok var ki ...Lotus,Stunts,Sindikeyt(Nasıldı hatırlıyamıyorum tam) felan...Şimdi yok öyle oyunlar...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Halfmumi, 01 Mayıs 2004 00:48 tarihinde demiş ki: Jazz Jack Rabbit Budur abi.Multiplayer olarak ilk oynadığım oyundu hehe manyak zevkli bişey Bide worms var tabi daha eskilerden lotus, prince of persia, wolf3d bide kayaklı bi oyun vardı adını bilmiyorum ama oynardım paso 7-8 yıl önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 starcraft ever gercekten konusulması gerek efsanelerden biri.. daha cok oyun var aslında ama starcraft dikkatimi cekti..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Jazz Jackrabbit'in bir Godgames oyunu olduğunu biliyor muydunuz? Godgames : (bkz : Max Payne) (bkz : Stronghold) (bkz : Mafia) (bkz : Railroad Tycoon)[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Eskilerden Warcraft 1, Cannon Fodder 1-2,Lost Vikings 1-2,Moonstone,Flashback,Another World,Monkey Island serileri...ve uzar gider :)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 gathering of developers (god) dağıtıcısıdır o saydığın oyunların alexi, esas işi yapan geliştirici firmadır.. diablo mu gereken önemi görmemiş? starcraft mı konuşulmalı? başlığa bir bakın yahu ne alakası var?[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Jazz Jack Rabbit ve Jazz Jack Rabbit2 yi bitirmişimdir çok güzel oyundur o ya efekler silahlar falan oldukca güzel vurulunca verilen tepkiler falan :) çok tatlı oyundur her karakterin 1 2 hareketi vardır niye oynayak yok bilmiyorum cs ci kenkler grafiklerini bebekce bulur kesin başka ne vardı hmm cs hiç tutmadı bikere zaten rezil bir oyun ne o öyle dan dan dan rezil vıyy efekleride berbat herif duvara giriyo:P Splinter Cell niye tutmadı bilmiyorum mesela hiç oynuyanını görmedim ben son derece manyak bir oyun bölümleride zor sayılır yada tuttu ben farketmedim Türkiyede niye renegade tutulmadı? Oynarken binalara ateş etmek ve binaların zarar görmesi yada tank satın almak silah satın almak tiberian sun dünyasında fps oynamak nasıl güzel bir duygu bilemessiniz ama türkiyede nedense hiç renegade serveri yok bırak serverini cafede oynuyanını bile görmedim ben[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Tribes 1-2 yide listeye ekliyelim lütfen! Hatta Emergency 1-2 Nox Operation Flashpoint(mükemmeldir kendisi) da hiç tutmayan oyunlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 valla arkadaşlar doğru sölüo jazz jackrabbit 2 Diablo 2 bu oyunların üstün yok bence jazz ı oynuodum eskiden bıraktım simdi ama artik kayboldu bi bulsam ufff bak gene efkarlandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Emergency 1-2 Nox hahaha bunları unutmuşuum Emergency hala 2. deki bi bölümde takılıyımdı en son çok zooooooor feciiiiii bir oyun[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar