Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manyaklardan seçmeler

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Şu gizemli takılma olayını hiç anlamam. Tamam bir sorunun var diyelim efendi gibi anlat da anlayalım kimsin nesin derdin nedir. Yok efendim illaha ben anlayacağım senin problemin nedir. Daha önce abuk subuk gelen bir sürü mesajdan sonra bu son gelen beni kopardı resmen.

Daha önce kim olduğunu hatırlamadığımı söylediktan sonra bir süre ne güzel küsmüştü bu salakta şimdi yine depreşmiş herhalde. Gelen şu mesajın salaklığına bir baksanıza. Birde en sinir olduğum şey hazır mesajlardan atılmasıdır. Ufak bir araştırma sonucu bunun birde hazır mesaj olduğunu öğrendim. Bre salak şey, madem o kadar hislisin kendi hislerini yazsana. Unutmadan gelen messaj aşağıda. Ben kaldığım yerden sinir olmaya devam edeyim bu arada.

Balikların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yureklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum cunku sen hep yuregimdesin[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

"balıkların hafızasını bilir misin, sende onların hafızası kadar beyin olsaydı böle bişey yollamazdın" die msg at eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

fedo kusura bakma ama senin de gelip sana gönderilmiş bir özel mesajı burada tartışma konusu yapmaya çalışman mantıksız; biraz mantıksız sözünü kullanamıyorum, çok mantıksızı da kullanırdım ama doğuracağı atışmaya ayıracak vaktim yok.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 01 Mayıs 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
fedo kusura bakma ama senin de gelip sana gönderilmiş bir özel mesajı burada tartışma konusu yapmaya çalışman mantıksız; biraz mantıksız sözünü kullanamıyorum, çok mantıksızı da kullanırdım ama doğuracağı atışmaya ayıracak vaktim yok.. :)

+1

Olan var olmayan var kardeşim
bak şimdi kendimi boşlukta hissediyorum üzüldüm gene :=([signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Sam bir yerlerden c/p yaptığın yazı bence özel filan değildir. Hadi daha önce yazdıkları sadece salakçaydı ama bu sefer sinirlendirdi. Bende sinirimi atmanın bir yolu olarak bunu tanıdığım insanlarla paylaşmayı buldum.

Yok bu sefer cevap atmayacağım ona yetti gayri. Hadi kim olduğunu tam olarak bilsem neyse, sadece bir iki tahmin yürütebiliyorum. Şaka gibi ya, arada sırada ipuçları veriyor kim olabileceğine dair sonrada bu ipuçlarından sonra çıkartamıyınca bozuk atıyor :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Lol ne alakası var ya. Bence bu hiç bir zaman birlikte olmadığım birisi. Bu derece manyaklarla birlikte olmam ben.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 01 Mayıs 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
"balıkların hafızasını bilir misin, sende onların hafızası kadar beyin olsaydı böle bişey yollamazdın" die msg at eheh

lol süpeeeerr[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 01 Mayıs 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
"balıkların hafızasını bilir misin, sende onların hafızası kadar beyin olsaydı böle bişey yollamazdın" die msg at eheh

bak bunu yapabilirsin :D
ahah[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Balikların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yureklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum cunku sen hep yuregimdesin

----------
.ah dokunamazlar birbirlerine..İyi o zaman yılanlarda öpüşemez!
Hayret bir şey lol....Yüreğine fazla yük yapmıyım bacım,çek oradan bir format en defraglısından...

Cevabım böyle olurdu..hehe :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...