fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Şu gizemli takılma olayını hiç anlamam. Tamam bir sorunun var diyelim efendi gibi anlat da anlayalım kimsin nesin derdin nedir. Yok efendim illaha ben anlayacağım senin problemin nedir. Daha önce abuk subuk gelen bir sürü mesajdan sonra bu son gelen beni kopardı resmen. Daha önce kim olduğunu hatırlamadığımı söylediktan sonra bir süre ne güzel küsmüştü bu salakta şimdi yine depreşmiş herhalde. Gelen şu mesajın salaklığına bir baksanıza. Birde en sinir olduğum şey hazır mesajlardan atılmasıdır. Ufak bir araştırma sonucu bunun birde hazır mesaj olduğunu öğrendim. Bre salak şey, madem o kadar hislisin kendi hislerini yazsana. Unutmadan gelen messaj aşağıda. Ben kaldığım yerden sinir olmaya devam edeyim bu arada. Balikların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yureklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum cunku sen hep yuregimdesin[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 "balıkların hafızasını bilir misin, sende onların hafızası kadar beyin olsaydı böle bişey yollamazdın" die msg at eheh[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 fedo kusura bakma ama senin de gelip sana gönderilmiş bir özel mesajı burada tartışma konusu yapmaya çalışman mantıksız; biraz mantıksız sözünü kullanamıyorum, çok mantıksızı da kullanırdım ama doğuracağı atışmaya ayıracak vaktim yok.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 "sen mutluluğun resmini yapabilir misin necati?"[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 walla kız güzel sölemiş.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 dralnu'yu destekliyorum bu konuda :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 gençlik çürümüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Küfür et! Ben bi kızla buluşmuştum kıza numaramı vermiştim manyak sürekli yaızn saat 05.00 da arıyordu yada 04 de bigün uyandım gene telefonu açtım ana avrat düz gitti. 2 gün sonra aradım telefon kullanılmıyor :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Sam, 01 Mayıs 2004 19:00 tarihinde demiş ki: fedo kusura bakma ama senin de gelip sana gönderilmiş bir özel mesajı burada tartışma konusu yapmaya çalışman mantıksız; biraz mantıksız sözünü kullanamıyorum, çok mantıksızı da kullanırdım ama doğuracağı atışmaya ayıracak vaktim yok.. :) +1 Olan var olmayan var kardeşim bak şimdi kendimi boşlukta hissediyorum üzüldüm gene :=([signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Sam bir yerlerden c/p yaptığın yazı bence özel filan değildir. Hadi daha önce yazdıkları sadece salakçaydı ama bu sefer sinirlendirdi. Bende sinirimi atmanın bir yolu olarak bunu tanıdığım insanlarla paylaşmayı buldum. Yok bu sefer cevap atmayacağım ona yetti gayri. Hadi kim olduğunu tam olarak bilsem neyse, sadece bir iki tahmin yürütebiliyorum. Şaka gibi ya, arada sırada ipuçları veriyor kim olabileceğine dair sonrada bu ipuçlarından sonra çıkartamıyınca bozuk atıyor :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 fedaykin yani şimdi sen ben çok can yaltım artık hesabını tutamıyorum diyosun? *! not al: Fedoya doğum gününde bir ajanda alınacak * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Lol ne alakası var ya. Bence bu hiç bir zaman birlikte olmadığım birisi. Bu derece manyaklarla birlikte olmam ben.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Dralnu, 01 Mayıs 2004 18:58 tarihinde demiş ki: "balıkların hafızasını bilir misin, sende onların hafızası kadar beyin olsaydı böle bişey yollamazdın" die msg at eheh lol süpeeeerr[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kız 12 yaşında falan heralde[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Dralnu, 01 Mayıs 2004 18:58 tarihinde demiş ki: "balıkların hafızasını bilir misin, sende onların hafızası kadar beyin olsaydı böle bişey yollamazdın" die msg at eheh bak bunu yapabilirsin :D ahah[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 nefret ederim bole sözlerden ama böle aptalını ilk defa görüom :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben olsam cvp verirdim şöle bi telefon edip ana avrat sayardım ve bn de seni seviyorum fln yaz bi süre sora dalga geçiyosa bıkar ne biliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sen balik misin de :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 "bi saniye şu an nemo'yu arıos, ekmek alacam diye gitti gelmedi daha" de[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 [Bu mesaj -Mix- tarafından 01 Mayıs 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kizda o zaman demez mi "ekmekleri bilir misin? bazilari hic bulamaz bulunca cok mutlu olur. bazilari bolluktan cope atar. bende cope atilanlardanim"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Dralnu, 01 Mayıs 2004 18:58 tarihinde demiş ki: "balıkların hafızasını bilir misin, sende onların hafızası kadar beyin olsaydı böle bişey yollamazdın" die msg at eheh süper :D[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 insanı kendini bu kadar aciz yerine koyup böyle bir mesaj atması ne kadar aşağılayıcıdır. ben böyle birşey yapsam (bu bağlamda teorik olarak mümkün değil) ertesi gün intihar filan ederdim herhalde.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 "ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim" gibi matrixvari sakız gibi uzatılan, ve e-mail + cep telefonlarında paso forwardlanan mesajlara uyuz oluyorum.. hadi e-mail'ler ignore'lanabiliyor da, cep telefonlarına ip ban felan da koyamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Balikların sevgisini bilirmisin birbirlerine dokunamazlar ama sevgilerini hep yureklerinde hissederler bende simdi sana dokunamiyorum cunku sen hep yuregimdesin ---------- .ah dokunamazlar birbirlerine..İyi o zaman yılanlarda öpüşemez! Hayret bir şey lol....Yüreğine fazla yük yapmıyım bacım,çek oradan bir format en defraglısından... Cevabım böyle olurdu..hehe :][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar