Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 haftada 10-14 saat ayırıp gayet 2k+ rating yapabilirsin. haftada 7 gün raid değil 2 gün raid yaparsın yine o instance'ı görürsün. content görmenin koşulu sırtına azzinoth takmak değil. kaldı ki wotlk ile tüm raid instanceların 10 man versiyonları da olacak, daha "casual" kesime hitab eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 her gun bir tane daha `war pwnz, wow sucks`ci `war sucks` moduna girip topic acacaksa isimiz var. 1 tane topic acin, birakan bokunu atsin oyuna, ayni konu 1000000 kez tartisilmasin. cok komik gozukuyor bir hafta once `HAYIR YA WAR MUKEMMEL BIKERE!` diyenlerin ertesi hafta `i quit =[` yapmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sorry, yanlış anlamışım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 np, yanlis anlamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bu arada selam wissy. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 editledim zaten görmedin mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 valla benim okuduklarımda söylenen 10-men'lerin nispeten daha zor olduğu, (kişi başına düşen yük açısından) daha zorsa en az 25'likte kullanılan ekipmanı isteyecektir. e demek ki loot caka satmak için değilmiş sadece, content görmek için de gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 TBC release'den önce de karazhan için "olm 10 kişi olacak ama sanki naxx, aq40 yapıyormuş gibi zorlanacakmışız" deniyordu. durum ortada. ha tabi ilk aylarda daha bir zordu şu anki duruma göre ama abartıldığı kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Zorlanmak istiyorsanız alın bir rubik küpü onunla oynayın, yeterince zorlanacak gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 durum ortada? gayet zordu ilk aylarda, ben gittim oynadım. bunu düşünen tek kişi de değilim zira tartışıldıktan sonra server progress listesine eklenmesine karar verilmişti. o hesaba göre gruul da 10 kişiyle yapılıyordu tier 12821687321 topladıktan sonra bilmemkaçıncı dancından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya sadece item olsa, nasil adam bulacaksin, random party ile nereye kadar? casual adami hangi guild alacak? "dodgy casual players, who barely come together and manage to do instances" guildi mi? kabul edin hacim, wow sistemindeki hicbir oge casual adamlari desteklemiyor. sizin dediginiz "olm simdi level 70 oldun, bizim 60'da yaptigimiz instance'i yapabilirsin" e tekabul eder. bir expansion'da eklenen instance'i anca bir dahaki expansionla goreceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 haftada 2 ya da 3 gün raid yaparak C'Thun'a kadar gelip Maexxna combatına girdim preTBC. Saygılar. Ayrıca WotLK için de -10 Man Raiding Guilds- olayları var. ya işinize gelmiyor ya da anlamıyorsunuz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 evet bizde de benzer leecher'lar vardı, şutlandılar 25'e geçiş evresinde. (:P) neyse artık umursamadığım bir oyun hakkında tartışamayacağım, anket yapılsa naxx'ı tbc öncesi havada uçan halinden fazla görmemiş insan sayısı içine girip boss yapmış insan sayısını rahatlıkla birkaça katlar. molten core'dan beri devamlı gear check bosslar koyuyorsa bir şirket elbette ki çok sallamıyordur no-lifer modunda oynamayan kitleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 guild yapısı, ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 haha sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Masquerade said: haftada 2 ya da 3 gün raid yaparak C'Thun'a kadar gelip Maexxna combatına girdim preTBC. Saygılar. Ayrıca WotLK için de -10 Man Raiding Guilds- olayları var. ya işinize gelmiyor ya da anlamıyorsunuz cidden. Bende haftada 2 3 gün raid yapmak istedim warrior olarak guildten çıkmak zorunda kaldım çünkü guild leader belki haklı olarak benden sonra guilde giren ve daha aktif olan adamı raidlere alıyodu ben almıyodu..yani WOW da casual olmak biraz zor bence..ha olunur olunmaz demiorum ama o zaman epic end game contenti göremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Görsende en son görürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 WoW kesinlikle casual player oyunu değildir. İlk çıktığı gün başladım, 8 ay sonra oyunu bıraktım. Ne Moltenn Core yapabildim ne de başka birşey. Elimde 8 ay sonunda hala özene bezene parçalarını toplayıp yaptırdığım Arcanite Reaper'ım vardı... WoW çok zaman ister, ya farm yaparsın, ya level kasarsın expansionlarla sürekli, ya da üst baş toplamaya çalışırsın. Üstü başı donanımlı biri oyunu çok iyi bilmese de bence daha iyi oynayan ama gear'ı daha kötü olan birini alt edebilir. İşte bunun olmaması lazım bence. Bir şekilde dengelenebiliyor olmalı. Ne kadar emek verirsen sonuçlarını alırsın mantığı devreye girerse zaten, casual playerlara yol görünmüş oluyor malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Afterdeep, senin oynadığın Vanilla WoW ile, WotLK arasında DAĞ kadar fark var, bunun farkındasın değil mi? Bütün instanceların 10men yapılması ve 10men'lerin kendine özel loot progression'ı olması, casual-friendly'liğin üst noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Gangren said: Afterdeep, senin oynadığın Vanilla WoW ile, WotLK arasında DAĞ kadar fark var, bunun farkındasın değil mi? Bütün instanceların 10men yapılması ve 10men'lerin kendine özel loot progression'ı olması, casual-friendly'liğin üst noktası. Bu loot progression nedir acaba? Sonuçta benden daha fazla online olan bi oyuncunun raide katılmasını engelleyecek ne varki? 10 man raidlerde bir tane bilemedin 2 tane warrior oluyordu en fazla..bunun önüne ne geçer bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Cozy said: Gangren said: Afterdeep, senin oynadığın Vanilla WoW ile, WotLK arasında DAĞ kadar fark var, bunun farkındasın değil mi? Bütün instanceların 10men yapılması ve 10men'lerin kendine özel loot progression'ı olması, casual-friendly'liğin üst noktası. Bu loot progression nedir acaba? Sonuçta benden daha fazla online olan bi oyuncunun raide katılmasını engelleyecek ne varki? 10 man raidlerde bir tane bilemedin 2 tane warrior oluyordu en fazla..bunun önüne ne geçer bilemiyorum Başlıkta kirlendi ama cevap vermesen içinde kalıyo :) Bu bahsettigin 10 man ubrs falanmı bilemiyorum ama artık çogu class birbirinin yerini dolduruyor buffları raid e dönüştürdüler, dps leri olabildigince birbirine yaklaştırdılar. Artık illa 2 warrior alacan 2 rog alacan gibi degilde 2 tank 2 dps alacan gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu saptırmayalım, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Absolut said: Görsende en son görürsün :) Warhammer'da da öyle değil mi diyecem de değil sanırım. başlıkta da dediği gibi. Rank 31 olan herkes end game görüyor. überzüperkeyjılfirendli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet pve icin casual oluna bılır belkı ama ben onada pek ınanmıyorum. pvp ıcın nasıl olucak ? elin çinlisi gunde 12 saat oynadıgı vakit adamın yaptıgı stuff la senın sahıp oldukların bırmı olucak eger oluyorsa bu o adam ıcın adaletsız degil mi ? ote yandan elın edamı sırf bos adam dıye gunde 15 saatını oyuna verdıgı ıcın pvp ıcın hıcbır kabıleyetı olmadıgı hale sırf ıtem avantajıyla ondan daha yeteneklı oldugu halde bır casual oyuncuya bır kamyon sopa atmasımı gerekıyor? Bu acıdan bakarsan war suan ıcın alternatıfsız gorunuyor benım ıcın ama yok ben pve, grind, farm vs.. fılan severım hafıften gozlerımde cekık sanırım genlerdede bı uzak dogululuk var ufaktan dersen have fun. get a life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar