khalad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hacı Hüsrev Mahallesi sakinleri pompalı tüfeklerle ve silahlarla pkk'lı terörist guruplarla mahallelerinde çatışma halindeler. Flash Haber Kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kaynak Flash Haber mi, ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hacı hüsrevde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ula hala bu adamları nası bastıramadılar ya adam resmen başbakana gelme diye biliyor pkk yandaşları açık açık ortada ama ne tutuklama var nede bi ceza biz biraz kafa tutsak bi yerlerimizden kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hacı hüsrevi anladım ama ora nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Beyoğlu İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vay be istanbulun ortasında çatışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hmm... şu anda oluomu? tv de haberi varmı? internette bişiler vamrı? orası pkklılarınmı yoksa pkklılarmı orayı basmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Beyoğlu Karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 off helal olsun ama pompalı olammış taramaları lazımdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 derhal gidip hacihusrev milislerine katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Helal olsun falan diyoruz da, çok telikeli bi olay bu. Çatışmalar yayılırsa, gop, gaziye falan da giderse iç savaş falan, korkutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 türkiye vs çapulcular pek iç savaş olmaz, açıkçası benim de arabam olsa ve yakılmış olsa bu "demokrat"lar tarafından, şu an nasıl bir ruh halinde olabileceğimi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 içimden bi ses 'ulan helal olsun torbacı morbacı ama iyi yapmışlar' diye bağır destekle diyo ama sağduyumda olayların büyüyüp memlekete yayılmaması için dua etmemi söylüyo gerçi olaylar bi anda patlak verse ve hükümette artık şu göstericilere demokrasi adı altında şehrin göbeğinde polisin, vatandaşın gözü önünde bölücülük yapanlara karşı ağır önlemler almak zorunda kalsa...tabi herşeyden önce insanlar ölmese... çok şey istiyorum biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 CaNNi said: vay be istanbulun ortasında çatışma Bayağı ortası yani. Haha, görecelilik kavramı burda da kazandırıyor. Var mı arkadaşlar işi düşmüş Hacı Hüsrev taraflarına, varsa bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sigarası fenadır hacı hüsrevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 said: Bu sırada elinde pompalı tüfek bulunan bir vatandaş PKK sempatizanlarına doğru 3-4 el ateş etti. adamın canına tak etmiş herhalde sonunda. açıkçası ben de anlayamıyorum insan olan biri öcalan lehine nasıl slogan atabilir. açıkçası çok sevmem düşünmeden lölöly suçlamayı (hiç yapmıyorum diye iddia etmesem de) ama ne kadar düşünsem de sivil bir vatandaşın bir terörist lider için slogan atma olayını anlayamıyorum. bir insan açık bir şekilde terörü nasıl destekliyor, hani kürtlere şunlara bunlara yapılan baskıyı eleştirseler gayet makul ama buna cevap olarak terör eylemi düzenleyen birinin sempatizanlığı yok aklım almıyor. Türk ordusu da muhtemelen zamanında terör yüzünden kürtlere karşı çok çirkin davranmış olabilir, ya bu kadar terör olayı sonunda türk insanları da sapıtıp bu sefer kürtleri öldürmeye başlasa ne olacak? ikisi de terör, sen bugün terörü savunursan yarın terör uygulanmasına karşı çıkmadığın grup da sana terör uygulamaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mumu said: sigarası fenadır hacı hüsrevin. ahahaha alın şunu burdan ahahaha koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mumu said: sigarası fenadır hacı hüsrevin. AL BUNU BURDAN AL GÖTÜR AL AL AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mumu said: sigarası fenadır hacı hüsrevin. güzel cvp olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hacı Hüsrev ehehehe :P Pompalı tüfekle falan müdahale edilmesi normalde yanlış birşey tabi. Ama teröristede çok acımak içimden gelmiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 lanet olsun hepsine bırak ya cahil insanlar daha neyi desteklediklerini bile bilmiyorlar vermişler bi çoban onları yönetiyor çoban nereye onlar oraya sığır gibi o değil ufacık çocukları kullanıyolar rezil insanlar madem bukadar kutsal bi davanız var madem uğrunda bayrağını vatanını inkar ediyorsun madem vatan evladına mermi atıyorsun ufacık çocukların arkasına niye saklanıyorsun kahpeliğin korkaklığın geldiği son nokta çocuları kullanmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Llama said: ula hala bu adamları nası bastıramadılar ya adam resmen başbakana gelme diye biliyor pkk yandaşları açık açık ortada ama ne tutuklama var nede bi ceza biz biraz kafa tutsak bi yerlerimizden kan alırlar Ergenekonla ugrasanlar PKK'yı iplemiyor... - Uzun süredir Doğuda olaylar çıkıyordu, taşlı sopalar, araba yakmalar felan... İstanbul basını bu olaylara pek eğilmedi. Adamlar iyice moral aldı ve savaşları İstanbul'a taşıdılar. Devlet'e artizlenip devletten yararlanan tuhaf adamlar PKK'lılar... - Hacı Hüsrev'de insanlar PKK'lılara saldırınca, polis o kişilere de gözyaşı biber gazı atmış. Çok şaşırdım. Polisler de istemiyor herhalde PKK'lıların zarar görmesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar