Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son Dakika: Hacı Hüsrev v.s Pkk

khalad

Öne çıkan mesajlar

içimden bi ses 'ulan helal olsun torbacı morbacı ama iyi yapmışlar' diye bağır destekle diyo ama sağduyumda olayların büyüyüp memlekete yayılmaması için dua etmemi söylüyo

gerçi olaylar bi anda patlak verse ve hükümette artık şu göstericilere demokrasi adı altında şehrin göbeğinde polisin, vatandaşın gözü önünde bölücülük yapanlara karşı ağır önlemler almak zorunda kalsa...tabi herşeyden önce insanlar ölmese...

çok şey istiyorum biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu sırada elinde pompalı tüfek bulunan bir vatandaş PKK sempatizanlarına doğru 3-4 el ateş etti.

adamın canına tak etmiş herhalde sonunda. açıkçası ben de anlayamıyorum insan olan biri öcalan lehine nasıl slogan atabilir. açıkçası çok sevmem düşünmeden lölöly suçlamayı (hiç yapmıyorum diye iddia etmesem de) ama ne kadar düşünsem de sivil bir vatandaşın bir terörist lider için slogan atma olayını anlayamıyorum. bir insan açık bir şekilde terörü nasıl destekliyor, hani kürtlere şunlara bunlara yapılan baskıyı eleştirseler gayet makul ama buna cevap olarak terör eylemi düzenleyen birinin sempatizanlığı yok aklım almıyor. Türk ordusu da muhtemelen zamanında terör yüzünden kürtlere karşı çok çirkin davranmış olabilir, ya bu kadar terör olayı sonunda türk insanları da sapıtıp bu sefer kürtleri öldürmeye başlasa ne olacak? ikisi de terör, sen bugün terörü savunursan yarın terör uygulanmasına karşı çıkmadığın grup da sana terör uygulamaya başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

lanet olsun hepsine bırak ya cahil insanlar daha neyi desteklediklerini
bile bilmiyorlar
vermişler bi çoban onları yönetiyor çoban nereye onlar oraya sığır gibi
o değil ufacık çocukları kullanıyolar
rezil insanlar madem bukadar kutsal bi davanız var madem uğrunda
bayrağını vatanını inkar ediyorsun madem vatan evladına mermi atıyorsun
ufacık çocukların arkasına niye saklanıyorsun
kahpeliğin korkaklığın geldiği son nokta çocuları kullanmaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
ula hala bu adamları nası bastıramadılar ya
adam resmen başbakana gelme diye biliyor
pkk yandaşları açık açık ortada ama ne tutuklama var nede
bi ceza
biz biraz kafa tutsak bi yerlerimizden kan alırlar

Ergenekonla ugrasanlar PKK'yı iplemiyor...

- Uzun süredir Doğuda olaylar çıkıyordu, taşlı sopalar, araba yakmalar felan... İstanbul basını bu olaylara pek eğilmedi. Adamlar iyice moral aldı ve savaşları İstanbul'a taşıdılar. Devlet'e artizlenip devletten yararlanan tuhaf adamlar PKK'lılar...

- Hacı Hüsrev'de insanlar PKK'lılara saldırınca, polis o kişilere de gözyaşı biber gazı atmış. Çok şaşırdım. Polisler de istemiyor herhalde PKK'lıların zarar görmesini?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...