Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayserispor - Beşiktaş JK -- 02.11.2008 - 15:00

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:
bLackcha0s said:
Daha derbiler oynanmadan nasıl şampiyonu belirliyorsunuz merak ediyorum.

Derbinin normal bir maçtan farkı yok ki? Kazanana 10 puan vermiyorlar derbide.

Şampiyonluk derbi sonucu değil genel lig sonucu elde ediliyor, şu andaki genel lig gidişanıta bakılarak da bir tahmin yürütülebilir bu yüzden.

Genel lig gidişatına bakarak tahmin yürütüyorsunuz. 10.Fener i şampiyon ilan ediyorsunuz.

Siz de puan durumu farklı herhalde.
Fener çıkar derbilerde her takımı yener deriz ki Fener olayı çözmüş elbet toparlar şampiyon olur.
Fener derbilerde gidenden 5 kalandan 3 yer allaha havale ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

ah canıms nasıl da içerlemiş. :(

adamlar ezdi şimdi söze gerek yok.

evladım içerleyen sensin
baksana aklından çıkmamış evlat acısı gibi koymuşki sen üzerinden o kadar süre geçmesine rağmen o 0-0 olayında dalga geçmemizi hala hatırlayabiliyosun
çok zoruna gitmiş belli
bu arada herkesin ortada gitti dediği bi maça sen adamlar ezdi dedin
maçı izlemediğin kesin
takıl sen futbol hayatında başarılar sevgili arkadaşım
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene lig gerçekten karışık. Eskiden 3 büyüklerden 1 tanesi kötü bile gitse 5'ten aşağı olmazdı. Ama şimdi çok farklı gerçekten. Fener'in Gs'nin önlerindeki bu kadar takımın hepsini geçip şampiyon olabilmesi zor gözüküyor. Yapamazlar mı? Yaparlar tabi. Ama işte ümit vermiyor hiçbir büyük şu an. Bana kalırsa sürpriz denilen olay bu sene olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşım
fenerin gs nin bjk nin hepsinin kendi aralarında maçları olcak
mutlaka puan kaybeden olcak
fener kaybetse bu 6 maçtan puanları yalan olur zaten kötü başladı
gs desen kaybetse uefaya gider kalır çok iyi başladı diyemeyiz
bjk zaten denizli sağolsun yakıyo bizi saçma sapan oyuncular taktiklerle.
ben Ankaraspor diyorum başka bişi demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben açıkçası inanmıyorum bir anadolu kulübünün şampiyon olacağına, hatta olabileceğine. Trabzon hariç tabii.

GS FB BJK 16-17-18. sırayı alsa şu hafta ligde, yine şampiyon TS olur ya da bunlardan biri olur derim.

Anadolu kulübü şampiyon olmaz. O kadar vizyonu, altyapısı, o kadar gücü yok mental olarak da maddi olarak da. Yönetimi yok. O anlayışta futbolcusu hocası yöneticisi yok. Ha hepsini geçtim şansa falan olacak olsa da, yapmazlar zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle enterasan bi tablo var.

Ligde şampiyon olan takım genelde en fazla 6-7 mağlubiyetle şampiyon oluyor.
Tabloya bakıyoruz fener in şimdide 4 mağlubiyeti var. Gs 2 Beşiktaş ın 1

Yalnız Fener in beraberliği bu hafta ilkti. Bu yüzdende puan farkı uçurumlar kadar değil.Fener daha beraberlik haklarını kullanmadı.Sanmıyorum FB şampiyon olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Prosciutto said:
Kayseri evire çevire yendi.Beşiktaştan bir cacık olmayacağı gene belli oldu.

Maçı izlemeden yorum yapmayın ya. Tek atağı gol oldu işte Kayseri nin.
Agahowa tarlada dolaşır gibi dolaşmadı defansta.
İlk yarı baskılı oynayan taraf beşiktaştı.Serdar özkan top kaybetti uzun top gol getirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla akşama antep maçında puan kaybedersek kendi evimizde cidden mümkün bence bir anadolu klübünün bu sene şampiyon olabilmesi. yani en azından ilk 3 , herzaman ki gibi olmaz bu sene.

kayseri, sivas , bursa, gaziantep , ankaraspor bu takımlar cidden iyi top oynuyor şu haftaya kadar.umarım bu şekil top oynamaya devam ederler ve cidden bu sene enteresan bir lig izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Prosciutto said:
Kayseri evire çevire yendi.Beşiktaştan bir cacık olmayacağı gene belli oldu.

Maçı izlemeden yorum yapmayın ya. Tek atağı gol oldu işte Kayseri nin.
Agahowa tarlada dolaşır gibi dolaşmadı defansta.
İlk yarı baskılı oynayan taraf beşiktaştı.Serdar özkan top kaybetti uzun top gol getirdi.

yok be aga maç dengedeydi.kaldı ki kayserinin ilk yarıdada ii atakları vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:
Masquerade said:

ah canıms nasıl da içerlemiş. :(

adamlar ezdi şimdi söze gerek yok.

evladım içerleyen sensin
baksana aklından çıkmamış evlat acısı gibi koymuşki sen üzerinden o kadar süre geçmesine rağmen o 0-0 olayında dalga geçmemizi hala hatırlayabiliyosun
çok zoruna gitmiş belli
bu arada herkesin ortada gitti dediği bi maça sen adamlar ezdi dedin
maçı izlemediğin kesin
takıl sen futbol hayatında başarılar sevgili arkadaşım

this is futbol.

gs puan kaybettiğinde nasıl gelip laf atıyorsan, kendi takımın puan kaybettiğinde de bunlara razı olacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında vesteli şampiyon ilan edenler bu senede bi anadolu takımını şampiyon ilan eder gayet normal yani..

DoubleW said:
Rewendor said:
Her zamanki gibi GS-FB arasında geçer yaış, bu sene geçen senenin aksine ibre ağır yönde GS'den yana. GS 2. yarı öncesi sağlam bir orta saha oyuncusu alırsa durum değişebilir tabii... Almasa da belli olmaz GS geçen sene nasıl şampiyon olarak favori FB'yi geride bıraktıysa bu sene de tersini FB yapabilir ama GS'deki ruh pek yok fenerde o yüzden daha zor.

gs fener arasında ancak 2.lik yarışı geçer kesinlikle şampiyon olcak ne kadro ne özveri var

şerefli 2. lik bjk nın yeri oranın yarışı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Her zamanki gibi GS-FB arasında geçer yaış, bu sene geçen senenin aksine ibre ağır yönde GS'den yana. GS 2. yarı öncesi sağlam bir orta saha oyuncusu alırsa durum değişebilir tabii... Almasa da belli olmaz GS geçen sene nasıl şampiyon olarak favori FB'yi geride bıraktıysa bu sene de tersini FB yapabilir ama GS'deki ruh pek yok fenerde o yüzden daha zor.

hepsine katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw geçicen yok kayseri haketti kazandı ayağını .. Ya maçı seyretmeden yorum yapıyosunuz, ya futboldan anlamıyosunuz, ya da kasıtlı yapıyosunuz ..

Adamların tek adam akıllı atağı gol oldu yaw .. Bütün maç kontrol Beşiktaş'taydı .. Valla hiç üzülmedim kaybettiğimize .. Yine de üstüne basa basa söylüyorum 3 büyükler arasında en iyi top oynayan takım biziz ve bu sene şampiyon biziz !
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...