Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehirspor - Fenerbahçe 01.11.2008 19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

nocom said:
DoubleW said:
Ben fenerde bi tane o büyük forma için oynayan adam göremedim, değerini bilmiyolar ne yazık ki, saymak istemiyorum adamları tüm kadroyu sayarım , bi tek guiza var bieşy yapmaya çalışan o da gol atamıyo:D

lugano bence forma için oynuyor. çirkef adam ama helal olsun ona. ayrıca fener kötü oynamadı. guizanın hatırladıgım 3 net gol pozisyonu var. cidden fenerliler fazla üzülmesin, eskişehir biraz abarttı son 3 maçta. ama bu futbol arsenal maçı içi yeterli mi onu da hafta içi görecez.

arsenal fenerbahçe maçında fenerbahçe böyle oynarsa arsenal emirates'e gömer feneri 15 olur 15..
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
ayıp lahn ayıp
2 takımda çok iyi oynadı ama bukadar gol kaçmaz ki arkadaş
guiza Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın lahn ayıp lahn tü senin kalıbına ben yürü git lahn terbiyesiz herif
ali bilgin gibi bi oyuncu ilk 18'e alana ben çok ağır küfür ederim
deived'i alexle birlikte oynatmıya küfür ederim
maldonada yerine selçuğu çıkaran zihniyetede küfür ederim(sadece bu maç için ikiside defolsun gitsin)

DUYUN BUNU DUYUN!
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
loop said:
neticede sevsekte sevmesekte en büyük takımımız..

sıra, takım adı, puan
9 Fenerbahçe 13
10 Eskişehirspor 13
bu bilgiye göre beşiktaş son 5 yıldır 3. büyük olmakla mı yetiniyo yani ?

maçı izlemedim, protesto ediyorum bu sene feneri. bi 10 yiyelim arsenalden de kendimize geliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

WALCOTT ve ADEBAYOR SAKAT, ARSENAL YENİK

Arsenal ağır yara aldı
1 Kasım 2008

Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Arsenal, Premier Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Stoke City'ye 2-1 mağlup oldu. Arsenal'in önemli isimleri Adebayor ve Walcot da bu maçta sakatlandı.

Britannia Stadı'nda oynanan maça etkili başlayan ev sahibi takım, Ricardo Fuller ile öne geçti. İlk yarı 1-0 Stoke City üstünlüğü ile sona ererken, 73. dakikada Seyi Olofinjana farkı ikiye çıkardı!.. Arsenal'e 90. dakikada Gael Clichy'nin attığı gol yetmedi ve maçı 2-1 Stoke City kazandı!..

Maçın 77. dakikasında konuk takımda Van Persie kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu arada Arsenal'in etkili isimleri Adebayor ve Walcot da bu maçta sakatlandı.

hurriyet.com.tr

Sosyal ağlarda paylaş

Ali Koç said:
Asbaşkanımız Ali Koç, Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı pozisyon için, "Eğer golse Eskişehirspor'un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz" dedi.
Maç sonrası açıklamalar yapan Ali Koç, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir şeyler oldu. Maç bir anda dönüverdi. O defansla maçı kazanmamız mümkün değildi. Umarım en kısa zamanda deplasmanlarda da Şükrü Saracoğlu'nda oynadığımız gibi oynarız. Eskişehirspor'un gol tartışması olan bir pozisyonu var. Yoğun bir şekilde gol olduğu söyleniyor. Eğer golse Eskişehirspor'un galibiyetine yazık oldu diyebiliriz. Bugün bizi ve yönetici arkadaşlarımızı çok iyi ağırladıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

cidden fenerbahçe yönetiminde son yıllarda nadide bulunan nasıl konuşması gerektiğini bilen adam.

şu adam başkan olsa fb'nin o sempatik olmayan karakterini değiştirebilir.

bir şekip mosturoğluna, aziz yıldırıma, nihat özdemire bakın hele. :P
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ali koçun yaptığı açıklamaya bakarsak

"o defansla maçı kazanmamız mümkün değildi"

bakalım kimler varmış ;

volkan
gökhan-edu-lugano-carlos

şimdi bu defans geçen sene şl de çeyrek final oynayan takımın aynen defansı. demek ki iş sadece defansa yüklemek haksızlık olur.

üstüne geçen seneden gelen bu takımda

alex-semih-(maldonado yada selçuk ikisinden biri oynardı genelde )-uğur

etti 9 kişi geçen seneden oynayan.

üstüne o beğenmediğiniz kezmanın yerine daha iyi bir golcünüz var güiza.

demek ki geçen sene çeyrek final oynaya, şampiyonluğu son haftaya kadar devam ettiren takımından

kezman >>> güiza
marco >>>> selçuk

olmuş. demek ki takımdan kaynaklanmıyor sorun.

yönetim mi değişti ? yoo hyr

hımm td değişti evet.

herşey ortada. bu takım geçen sene çeyrek final oynayıp, çeyrek finalde o maça kadar 2 gol yiyen chelseaye 2 gol atıp yenmişti.

tek diyecekleri şey şu olmalıydı ali koçun :

takım aynı
yönetim aynı
taraftar aynı
oynadıklarımız aynı

ama TD konusunda yanlış yapmışız.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
şimdi ali koçun yaptığı açıklamaya bakarsak

"o defansla maçı kazanmamız mümkün değildi"

bakalım kimler varmış ;

volkan
gökhan-edu-lugano-carlos

şimdi bu defans geçen sene şl de çeyrek final oynayan takımın aynen defansı. demek ki iş sadece defansa yüklemek haksızlık olur.

üstüne geçen seneden gelen bu takımda

alex-semih-(maldonado yada selçuk ikisinden biri oynardı genelde )-uğur

etti 9 kişi geçen seneden oynayan.

üstüne o beğenmediğiniz kezmanın yerine daha iyi bir golcünüz var güiza.

demek ki geçen sene çeyrek final oynaya, şampiyonluğu son haftaya kadar devam ettiren takımından

kezman >>> güiza
marco >>>> selçuk

olmuş. demek ki takımdan kaynaklanmıyor sorun.

yönetim mi değişti ? yoo hyr

hımm td değişti evet.

herşey ortada. bu takım geçen sene çeyrek final oynayıp, çeyrek finalde o maça kadar 2 gol yiyen chelseaye 2 gol atıp yenmişti.

tek diyecekleri şey şu olmalıydı ali koçun :

takım aynı
yönetim aynı
taraftar aynı
oynadıklarımız aynı

ama TD konusunda yanlış yapmışız.

Katılıyorum ya...
Sosyal ağlarda paylaş

T.D değişikliği değil abi olay. Ben inanmıyorum Aragones sistematik bir hata yapmıyor ki. Oyuncu değişiklikleri yanlış.

Fenerde sorun fenerin şımarması. İddia ediyorum. Volkan müthiş şımarık.Gerçekten geçen senenin havası fazla geldi.
Alex toplayamadı kendini.
Aurelio o takımın herşeyiydi yerine transfer yapılamadı.
Guiza fos çıktı.
Maldonada gereksiz topçu
Carlos emeklilik havasına girdi.Geçen sene beklediğimizi bu sene yaptı.
Şu takımda tek çalışan adam Semih

ben Fener maçlarında sahaya hırsla çıkan bi futbolcu göremiyorum.Siz Görüyor musunuz ?

Artık Aragones mi demoralize ediyor yoksa yönetim mi bilmiyorum.Ama bu kadro geçen sene ne işler başardı.Demek ki td değil sorun. TD süz de çıkar oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

ben Fener maçlarında sahaya hırsla çıkan bi futbolcu göremiyorum.Siz Görüyor musunuz ?

abi bunu td yapar TÜRK takımına. bak terime aslanım,gaplanım,koçum diyo oynatıo. zico bunu mu yapıodu ? zico türk futbolunu ve takımındaki yabancıları a dan z ye tanıyordu.

lugano,edu,carlos,alex,marco,deivid,vederson,maldonado

bu adamlar zico ile mi aragones ile mi aynı mantelitede olabilir söylermisin ? geçen sene bu adamlarda hırs vardı. bu sene sadece bana göre lugano aynen devam ediyor.

daha öncede yazmıstım. aragonesin bu yapıda fenere katacağı hiç birşey yok. tam tersi her geçen gün fener daha kötü gidiyor, gidecek.

fenerbahce ust uste 13 mac mı ne kazanan löwü
tarihindeki ilk turk td ile şampiyonluk yasayan denizliyi
yanlış hatırlamıorsam fener ile 2 şampiyonluk yaşayan, 3. yü son maçta kaybeden daumu
tarihinde şl de çeyrek final oynatan, şampiyonluk kazanan zicoyu

göndermiş bir aziz örneği var.

bu adam kalkıp inat ederse aragoneste, o yaptıgı hatalar bunun yanında pire kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...