kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kaşınmışsın sen şimdi ayar vermek için aç bi şekilde monitöre salyaları akarak " kime ayar versem" diye bakan gençleri uyandırdın bence
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ginaly said: çember çizmek sana yakısmıs
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 çok yaratıcı bi çalışma olmuş çöp adam kutluyorum
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 kermit said: kaşınmışsın sen şimdi ayar vermek için aç bi şekilde monitöre salyaları akarak " kime ayar versem" diye bakan gençleri uyandırdın bence kimisinin salyası kimisinin de neyse... akar sfhsasda
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 utopia said: a tribute to dinan: ayar çöp adamın pipisi var. olmamış
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 fill in the blanks diyosun ingilizcemi geliştiriyorum
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bliywig said: ginaly said: çember çizmek sana yakısmıs çember: bir noktaya eşit uzaklıkta olan noktaların geometrik yeri.elips: iki noktaya uzaklıkları toplamı sabit olan noktaların geometrik yeri.gibi.
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ginaly said: bliywig said: ginaly said: çember çizmek sana yakısmıs çember: bir noktaya eşit uzaklıkta olan noktaların geometrik yeri.elips: iki noktaya uzaklıkları toplamı sabit olan noktaların geometrik yeri.gibi. yuvarlak şeylerle aran iyi koç anladık... anlasamıcaz senle
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ooo hemen pes ettin sende baktın altından kalkamıycan yazık sana topicinin arkasında dur
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ginaly said: nabıom lan ben gece gece. fotoşapını yirim ayrıca... birde
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yuvarlak Şeyler Bir top,bir çember,bir dünya salıncak, Elinde zamanın,oynar salıncak, Dönerler bir o yana bir bu yana... Yuvarlak,sanki heryer bucak bucak, Güneş de döner yuvarlaktır ancak! Kendisiyle,çevresi yana yana... İbrahim Halil Seven TŞK.
Öne çıkan mesajlar