Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e ne zaman çıkıyor?


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

The announcement during ADW was that the open beta phase is scheduled to end early in December.

yazmışlardı. Bundan sonraki postta ise

Moving along, and we’re about two weeks behind schedule announcing this, but we’re going to start opening up the beta to more and more testers on or around November 10th to coincide with the next phases of our server deployment.

yazmışlar.

Hayırlısı bakim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde akşam 7 gibi açıklıyorlar update leri vs ayrıca dediğim gibi 10 unda olmayabilir 10 unda veya o civarlarda beta invitelar gelicek dendi yani gecikme olabilir fakat ben sabah 5 den beri refreshlemekteyim emailimi :) Hatta söylentilerde var birtakım kişilerin betaya kabul edildikleri anca bunu söyleyemeleri yasak diye :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni update e göre dün aksam bir kısım insana beta invite gitmiş ancak bana gelmedi aynı zamanda arkadasımın makinasında attım bi tane onada gelmedi gelse ben gircem o ayrı :p Guildimdende kimseye gelmedi invite ama dediklerine göre gerek oldukca invite lar dagıtılcakmıs bu aksamda atabiliriz belki her gün atarız vs dediler yani sabır :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bildiğim kadarıyla çok kısıtlı bir bütçe ve insan sayısıyla yapıma başlandı zamanla gelişti şu ana kadar sanırım 10 milyon euro harcanmış. WoW için ise şu ana kadar toplam 400 milyon dolar harcanmış 23 katı civarı :) Eğer vaadedilenler yapılabilirse pvp oyuncularının çok büyük bir çoğunluğunun DFO ya geliceğinden kuşkum yok özellikle satın almadan önce 14 gün netten indirip beleş oynama imkanı vericke olmaları büyük bir pazarlama taktiği ve oyun kaliteli sürülürse piyasaya inanılmaz ölçülerde oyuncu kitlesi çalabilir diğer oyunlardan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"We sent out the second batch of beta invites last night and we’re going to continue inviting people as needed by our testing process. There’s no ETA to the invites, we’re moving along based solely on our needs. We might invite more people in as early as tonight, and as frequently as every day. The testers are under strict NDA and it would be very unfortunate if we had to ban people and/or to modify our testing - so we would like to ask everyone to respect our process and procedures, even those of you not yet in the beta.

If you’re not in the beta yet, please don’t take this personally, it’s likely you don’t fit our immediate testing needs. There are a lot of criteria, but it can be as simple as hardware, location, time zone etc. We appreciate your understanding as we're trying to get Darkfall ready, we take this process very seriously."

Location'a göre alıyorlarsa, bize biraz zor gelir gibi geliyor bu invitelar :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...