Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çok övdüler bu oyunu da 2010'a kadar gelir mi acaba yoksa hala o alterac senin bu heroic benim koşturucaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 2009 basi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hani bu aralıkta beta bitiyodu bea.. Ben mi yanlış okudum da boşuna ümitlendim bunca ay ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 efsaneye göre aralık ayında çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 efsaneler public betanin aralikta olup ocak basinda bitecegi yonunde. Oyun da gercekten varmis galiba. Gorecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yeı bazı haberler var, betayla ilgili olabilir, merak içinde bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yeni efsaneye göre oyun 10 kasım da tam olarak betaya girecekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sindire sindire yapiyorlar oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Benim tahminim yılbaşından sonra sürülecektir piyasaya eğer betada büyük bir sorun bulunmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 The announcement during ADW was that the open beta phase is scheduled to end early in December. yazmışlardı. Bundan sonraki postta ise Moving along, and we’re about two weeks behind schedule announcing this, but we’re going to start opening up the beta to more and more testers on or around November 10th to coincide with the next phases of our server deployment. yazmışlar. Hayırlısı bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Şu anda zaten proff. testerlar test ediyorlar bu da öyle bir yazıki sanki daha fazla proff. tester a açıcaz serverı der gibisinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 simdi 2 gunmu kaldi sonra ne olcak mailmi gelcek betaya invite edildin diye yoksa keymi verilcek sitelere 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Net birşey söylenmedi büyük ihtimalle forumlardan bir özel mesaj veya mail atılıcaktır betaya invite lar ve herkese değil tabiki sınırlı sayıda kişiye olucaktır :) ayrıca sanırım ayın 10 u da net değil 10 u gibi dediler bir kaç gün gecikme ihtimalide mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 heycan dorukta. Bugun buyuk gun bakalim neler olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yunanistanla ayni saateyiz sanirim ve hala sitelerinde bi guncelleme news yok yoksa bunudami gizli sakli yapcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Genelde akşam 7 gibi açıklıyorlar update leri vs ayrıca dediğim gibi 10 unda olmayabilir 10 unda veya o civarlarda beta invitelar gelicek dendi yani gecikme olabilir fakat ben sabah 5 den beri refreshlemekteyim emailimi :) Hatta söylentilerde var birtakım kişilerin betaya kabul edildikleri anca bunu söyleyemeleri yasak diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 D@rkwish ne oldu geldimi girebildinmi :) ? oyunun hala kesin cikis tarihi verilmemis yunanlilar kac kisiyle yaptilar acaba bu oynu 2001 den beri malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Yeni update e göre dün aksam bir kısım insana beta invite gitmiş ancak bana gelmedi aynı zamanda arkadasımın makinasında attım bi tane onada gelmedi gelse ben gircem o ayrı :p Guildimdende kimseye gelmedi invite ama dediklerine göre gerek oldukca invite lar dagıtılcakmıs bu aksamda atabiliriz belki her gün atarız vs dediler yani sabır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Oyun bildiğim kadarıyla çok kısıtlı bir bütçe ve insan sayısıyla yapıma başlandı zamanla gelişti şu ana kadar sanırım 10 milyon euro harcanmış. WoW için ise şu ana kadar toplam 400 milyon dolar harcanmış 23 katı civarı :) Eğer vaadedilenler yapılabilirse pvp oyuncularının çok büyük bir çoğunluğunun DFO ya geliceğinden kuşkum yok özellikle satın almadan önce 14 gün netten indirip beleş oynama imkanı vericke olmaları büyük bir pazarlama taktiği ve oyun kaliteli sürülürse piyasaya inanılmaz ölçülerde oyuncu kitlesi çalabilir diğer oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 "We sent out the second batch of beta invites last night and we’re going to continue inviting people as needed by our testing process. There’s no ETA to the invites, we’re moving along based solely on our needs. We might invite more people in as early as tonight, and as frequently as every day. The testers are under strict NDA and it would be very unfortunate if we had to ban people and/or to modify our testing - so we would like to ask everyone to respect our process and procedures, even those of you not yet in the beta. If you’re not in the beta yet, please don’t take this personally, it’s likely you don’t fit our immediate testing needs. There are a lot of criteria, but it can be as simple as hardware, location, time zone etc. We appreciate your understanding as we're trying to get Darkfall ready, we take this process very seriously." Location'a göre alıyorlarsa, bize biraz zor gelir gibi geliyor bu invitelar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Bence location derken EU-US olayından bahsediyor eu lar test ederken us uyuyacak us test ederken eu olayı :) belki avustralyalılar sanslıdır en kotu baglantıya sahıp insanların sorunu olcakmı diye onları alaiblirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 darkwish, sen hangi guilddesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 imzamda olduğu gibi Societas Daemonica guildindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ya çok erken çıkmasın zaten. İnsanlar Wotlk hırsını üzerlerinden atsınlar, TBC'deki gibi sıkılmaya başlasınlar o zaman çıksın. Çünkü gerçekten çok büyük hıncım var bu oyuna, hepsi patladı şu patlamasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bana ulasmasada betanın hurafe olmadıgını teyit ettim invite aldı bir tanıdıgım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar