Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 onlar böyle yapsın 29 ekim diye. olacak iş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sadece google.com.tr'de gözüküyor zaten. türkler yapıyor onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 türkler yapsın tamam da google'ın tüm Türkiyeye görünen logosu sonuç olarak. Zaten ban da bütün Türkiyeden oluyo. dünyaya ban atamıyo bizim dallamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yok cumhuriyet bayramini tum dunya mi kutlasin prucum? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://www.google.se/ http://www.google.de/ http://www.google.fr/ gibi sitelerde herhangi bir değişiklilk söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 oha One ciddi misin..vayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 vay şerefsiz google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ahaha heralde sadece türkiyede olcak bu değişiklik? öbür türlü gayet saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ben anlamam. Tum dunyada ayni olsun, banner rotate yapsinlar. Sevmedigimiz birini gorup google.com 'u da engelleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 lan google bu durum üzerinden bile prim yaptı yalnız. oha =) ayrıca bizimki görünmesin, katılıyorum da.. 4 temmuz'da google.com'da(universal) amerikan bayrağı yok muydu yau? ben kıl olmuştum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 @Pru; Bırak engellesin onlar. Google logosu da dendiği gibi bizim elemanlarımız tarafından yapılıyor. Zaten engelleye engelleye sadece "internette tavla" seçeneğine kadar düşeceğiz. Bu aşikar. Çünkü beyinler ancak o kadar hükmedebiliyor. "Ulan zaten Atatürk yanlısı politika sergilemiyoruz, bari hakaret edenleri bufflayalım da insanlar sevsin bizi" - Peki biz sizi ararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 tavla kumardır. yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Adam marka değerini güçlendirmek için yapıyor bu işi, bize jest yapmak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eldar said: Adam marka değerini güçlendirmek için yapıyor bu işi, bize jest yapmak için değil. O'rly ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ya rly .. Nedir ki bu ayaklar falan her iki satırdan biri o rly ? harbi mi ? Konuya bir katkın yoksa yazma arkadaşım ya nedir ki bu gerçekten ?.. gerçi imam , cemaat ilişkisi.. Bu arada vergi vermiyor mu bunlar hala ? VERGİ İSTERÜK .. Ülkemde para kazan vergi verme yok öyle şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 katkı yapcak bişey yok ortada ben öğrenmeye geldim eğitime açım tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ractamainus said: lan google bu durum üzerinden bile prim yaptı yalnız. oha =) ayrıca bizimki görünmesin, katılıyorum da.. 4 temmuz'da google.com'da(universal) amerikan bayrağı yok muydu yau? ben kıl olmuştum =) e sonucta universal olani esasi gibi dusunursek. adamlarda esasinda amerikali olduguna gore gayet normal bisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bir kaç ay önce google.com, universal oldu.. yani daha önce amerika'ya göre yerelleştirilmiş hizmet veriyordu.. şimdi sadece amerika'dan bağlanırsan öyle. ama bu politikaya rağmen 4 temmuz'u dünyanın her köşesine gösteriyorlar. ben o yüzden kılım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eger 4 temmuz olayi google.com.tr de de ciktiysa tamam bisi demiyorum ama dedigim gibi .com da ciktiysa normal bence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 aslında sadece bir amerikan firması için normal. ne bileyim başka ülkelere ait global firmaların bu tarz tanıtımlarına pek rastlamıyoruz sanki? ve ben temelde normal olup olmamasını tartışmyıorum =) kıl olduğumu belirtiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yakında .com.tr'deki O'lardan biri ampül olur,yoksa çökerler üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 google'ın türkiye'de temsilciliği var. yani google türkiye'den ofişıl olarak para kazanmak derdinde olan bi şirket. ban yiyen sitelerin çoğunun ise yok. o yüzden onlar "güzellik yapmak" bir yana, sürekli kapatılıyorlar. daha doğrusu öne sürülen bahane bu, işlerine de geliyordur ayrı konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Google'ı da kapatırlar yakında, "müstehcen aramaları disable edin dedik etmediler" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar