Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 onlar böyle yapsın 29 ekim diye. olacak iş mi?
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 sadece google.com.tr'de gözüküyor zaten. türkler yapıyor onu da.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 türkler yapsın tamam da google'ın tüm Türkiyeye görünen logosu sonuç olarak. Zaten ban da bütün Türkiyeden oluyo. dünyaya ban atamıyo bizim dallamalar.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 yok cumhuriyet bayramini tum dunya mi kutlasin prucum? =)
0ne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 http://www.google.se/ http://www.google.de/ http://www.google.fr/ gibi sitelerde herhangi bir değişiklilk söz konusu değil.
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ahaha heralde sadece türkiyede olcak bu değişiklik? öbür türlü gayet saçma olurdu.
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ben anlamam. Tum dunyada ayni olsun, banner rotate yapsinlar. Sevmedigimiz birini gorup google.com 'u da engelleyelim.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 lan google bu durum üzerinden bile prim yaptı yalnız. oha =) ayrıca bizimki görünmesin, katılıyorum da.. 4 temmuz'da google.com'da(universal) amerikan bayrağı yok muydu yau? ben kıl olmuştum =)
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 @Pru; Bırak engellesin onlar. Google logosu da dendiği gibi bizim elemanlarımız tarafından yapılıyor. Zaten engelleye engelleye sadece "internette tavla" seçeneğine kadar düşeceğiz. Bu aşikar. Çünkü beyinler ancak o kadar hükmedebiliyor. "Ulan zaten Atatürk yanlısı politika sergilemiyoruz, bari hakaret edenleri bufflayalım da insanlar sevsin bizi" - Peki biz sizi ararız.
eldar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Adam marka değerini güçlendirmek için yapıyor bu işi, bize jest yapmak için değil.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 eldar said: Adam marka değerini güçlendirmek için yapıyor bu işi, bize jest yapmak için değil. O'rly ?
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ya rly .. Nedir ki bu ayaklar falan her iki satırdan biri o rly ? harbi mi ? Konuya bir katkın yoksa yazma arkadaşım ya nedir ki bu gerçekten ?.. gerçi imam , cemaat ilişkisi.. Bu arada vergi vermiyor mu bunlar hala ? VERGİ İSTERÜK .. Ülkemde para kazan vergi verme yok öyle şey..
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 katkı yapcak bişey yok ortada ben öğrenmeye geldim eğitime açım tşk
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ractamainus said: lan google bu durum üzerinden bile prim yaptı yalnız. oha =) ayrıca bizimki görünmesin, katılıyorum da.. 4 temmuz'da google.com'da(universal) amerikan bayrağı yok muydu yau? ben kıl olmuştum =) e sonucta universal olani esasi gibi dusunursek. adamlarda esasinda amerikali olduguna gore gayet normal bisi :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 bir kaç ay önce google.com, universal oldu.. yani daha önce amerika'ya göre yerelleştirilmiş hizmet veriyordu.. şimdi sadece amerika'dan bağlanırsan öyle. ama bu politikaya rağmen 4 temmuz'u dünyanın her köşesine gösteriyorlar. ben o yüzden kılım =)
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eger 4 temmuz olayi google.com.tr de de ciktiysa tamam bisi demiyorum ama dedigim gibi .com da ciktiysa normal bence yani.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 aslında sadece bir amerikan firması için normal. ne bileyim başka ülkelere ait global firmaların bu tarz tanıtımlarına pek rastlamıyoruz sanki? ve ben temelde normal olup olmamasını tartışmyıorum =) kıl olduğumu belirtiyorum ^^
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yakında .com.tr'deki O'lardan biri ampül olur,yoksa çökerler üstüne
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 google'ın türkiye'de temsilciliği var. yani google türkiye'den ofişıl olarak para kazanmak derdinde olan bi şirket. ban yiyen sitelerin çoğunun ise yok. o yüzden onlar "güzellik yapmak" bir yana, sürekli kapatılıyorlar. daha doğrusu öne sürülen bahane bu, işlerine de geliyordur ayrı konu..
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Google'ı da kapatırlar yakında, "müstehcen aramaları disable edin dedik etmediler" diye.
Öne çıkan mesajlar