Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fallout2 şu zamana kadar oynadığım en sevdiğim en beğendiğim oyun net. fakat hata bulmaya çalışsak ondada çok hata var. heleki combat'ı düşünürsek öf ki ne öf. demek istediğim dialog olarakta birsürü hata bulabilmek istesek buluruz fallout2'de. olay nerelere takıldığınıza bağlı. ha hakikaten rezalet dialoglar yok mu fallout3'te var. fakat 2 tane saçma seçenek varsa oyunu fallout2'den daha gerçekçi yapacak başka birsürü durum var. en başta 'SEÇİLMİŞ OLAN' gazı olmayan mantıklı bir ana senaryoyu oynamak kötü değil hani. her oyunda bir isa bir neo olmaktan baymış bir insan olarak böle sıradan vaultdweller kafalarında yaklaşılmasını ben şahsen baya beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 fallout 2 de chosen one gaziyla iyi dalga geçyorlardi bir yer de ben ölünce nolacak? chosen two gelecek tarzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Restoration modda bi npc var senden önceki chosen. Failladığı için bunu kabileye almamışlar mı ne, paso peşinde geziyo sana saldırıp kaçıyo falan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 oh bee, sonunda :) http://cs.brown.edu/~ilke/bobbleheads.jpg sonunda her ihtimali yaptim, farkli sonlar koyduk diyorlar ama videoda bir kare falan degisiyor sadece, begenmedim. DLC'leri etkiliyormus ama orasi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ruhumu sıktı su an oyun 2.defa yuklemistim bu sefer oturup zevk ala ala oynayacagım diye ama yine kastı şişirdi beni sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Abi oyun cok guzeldi, sonlarda sikti. 2 nedeni var bunun, biri her Bethesda oyununda olan kaybolmusluk hissi. Ilk baslarda guzel geliyor, ama sonlara dogru kafayi yiyorsun. Ikincisi de FPS agirlikli savaslar ve FPS kismi bok gibi, bu kadar kotu olur yani. Bi MW2 bi bunu oynayin, bu kalas gibi geliyor. Hitboxlar sacma zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 beni bayan kısmı oyun icin yeterli zamanım yok oturup 2-3 saat oynayamam en fazla 45 dk oynarım bir gunde save eder cıkarım 2-3 gunde bir oynarım sonra tekrar oyuna girince nerdeyim lan en son ne oldu diye unutuyorum eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi 45 dakka bi yerden bi yere gitmesi suruyo zaten euhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ehehehe onu diyorum iste :) oyunun kurgusunu senaryoyu pek begendim ama vaktim yok adam gibi oynayamıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 radyo olayı sürüklüyor insanı, çevre 50lerden kalma gibi ama öyle gibi de değil, sakin kafayla oynamak lazım böyle oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Abi bişey sorcam ya, ben şimdi bunu pc'ye yükledim. Patchledim, expansionı da kurdum. Bikaç tane de mod attım data klasörüne. Data files'a basınca launcherda bunlar gözüküyor. İşaretliyorum ok diyorum. Sonra kendi kendine işaretleri gidiyo :( Nasıl çözebilirim bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bende biraz önce bitirebildim. güzel senaryosu olan güzel oyun diye oynadım. çok kastırmadı tadında bıraktı. keşke geçen sene sıkılıp bırakmasaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Oyunu ilk defa şimdi yükledim oynayacam, Fallout 1 ve 2 hastasıyım zaten de, hem 3 çıktığında sistemim berbattı kaldırmazdı hem de gerek burada gerek arkadaşlar arasındaki yorumlardan sonra 3ü yüklemeye elim gitmemişti yeni bilg. alınca da. Şimdi oyuna giriş yaptım şöyle bir. Yalnız oyunda Trait yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 özetle fo1-2 hastasıymışsın, hiç oynamadan sil bence. fallout güzel bir anı olarak kalsın hafızanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Ahah yok yok oyun o kadar kötü değil. Trait yok, zaten oyun rpg değil ama baya detaylı ve büyük bi dünyası var. Ara ara güzel questler de çıkıyor karşına. Hatta bak fps oyunları bölümünde başlık bile açmıştım :P http://forum.paticik.com/read.php?40,3674991,3674991#msg-3674991 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 bence bu oyun bu kadar hakareti hak etmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Her zaman derim bence kendi içinde inanılmaz başarılı bir oyun.(kendi içinde derken eğer fallout 3 gibi değilde x diye düşünürseniz gerçekten çok zevkli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 fallout 3 iddia edilen kadar kötü değil, silphatos kıskançlığından kötüleyip duruyor hehe. rpg değil demek yanlış olur, piyasadaki rpg'lerden ve mmorpg'den daha çok rpg öğeleri var. nma ekibinin trollemelerine bakıp aldanırsanız tabii oyunu kötü kabul edersiniz. trait yok aman tanrım trait yoksa rpg değildir bu değil işte, gayet güzel şeyler var oyunda. özellikle obliviona göre çok daha detaylı hazırlamışlar. (yıllardır aynı şeyi söylüyorum gerçi ama nma dediyse doğrudur...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 şirketler artık paranın kokusunu aldı, tek bir kitleye hitap edecek bir oyun isteselerde yapamazlar, ondan böyle herşeyden serpiyorlar ki herkes gelsin alsın fallout diyor oyuna biz hobaaa fps yapıyor hop diğerleri hobaaaa liam diyor hop force sensitiveler hobaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Allah'ın sopası yok, fallout 3'e laf edenlere çakma bioşok xcom geldi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 70 sayfalık bu konuda en az 15-20 tane fo3 kötüleyen mesajım vardır ve bundan gurur duymaktayım! oyunun adı How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb olsa mesela bir şey demezdim hatta gözel falan derdim ama fallout bu değil dostlar yapmayın. dr. stranglove'a ayıp gerçi isim vazgeçtim o isme sahip olsa da nefret ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Behlul said: şirketler artık paranın kokusunu aldı, tek bir kitleye hitap edecek bir oyun isteselerde yapamazlar, ondan böyle herşeyden serpiyorlar ki herkes gelsin alsın fallout diyor oyuna biz hobaaa fps yapıyor hop diğerleri hobaaaa liam diyor hop force sensitiveler hobaaa Katılıyorum. Hatta aynı olay rts'de de yapıldı ama tutmadı ve ellerinde patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 silp ayip ettin cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 komşulara karşı çok ayıp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Sam said: Allah'ın sopası yok, fallout 3'e laf edenlere çakma bioşok xcom geldi işte. hahahahaahahah rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar