Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 3

arcane

Öne çıkan mesajlar

fallout2 şu zamana kadar oynadığım en sevdiğim en beğendiğim oyun net. fakat hata bulmaya çalışsak ondada çok hata var. heleki combat'ı düşünürsek öf ki ne öf.

demek istediğim dialog olarakta birsürü hata bulabilmek istesek buluruz fallout2'de. olay nerelere takıldığınıza bağlı.

ha hakikaten rezalet dialoglar yok mu fallout3'te var. fakat 2 tane saçma seçenek varsa oyunu fallout2'den daha gerçekçi yapacak başka birsürü durum var.

en başta 'SEÇİLMİŞ OLAN' gazı olmayan mantıklı bir ana senaryoyu oynamak kötü değil hani. her oyunda bir isa bir neo olmaktan baymış bir insan olarak böle sıradan vaultdweller kafalarında yaklaşılmasını ben şahsen baya beğendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Abi oyun cok guzeldi, sonlarda sikti.
2 nedeni var bunun, biri her Bethesda oyununda olan kaybolmusluk hissi. Ilk baslarda guzel geliyor, ama sonlara dogru kafayi yiyorsun.
Ikincisi de FPS agirlikli savaslar ve FPS kismi bok gibi, bu kadar kotu olur yani. Bi MW2 bi bunu oynayin, bu kalas gibi geliyor. Hitboxlar sacma zart zurt.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Oyunu ilk defa şimdi yükledim oynayacam, Fallout 1 ve 2 hastasıyım zaten de, hem 3 çıktığında sistemim berbattı kaldırmazdı hem de gerek burada gerek arkadaşlar arasındaki yorumlardan sonra 3ü yüklemeye elim gitmemişti yeni bilg. alınca da.

Şimdi oyuna giriş yaptım şöyle bir. Yalnız oyunda Trait yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

fallout 3 iddia edilen kadar kötü değil, silphatos kıskançlığından kötüleyip duruyor hehe.

rpg değil demek yanlış olur, piyasadaki rpg'lerden ve mmorpg'den daha çok rpg öğeleri var.
nma ekibinin trollemelerine bakıp aldanırsanız tabii oyunu kötü kabul edersiniz.

trait yok aman tanrım trait yoksa rpg değildir bu
değil işte, gayet güzel şeyler var oyunda.
özellikle obliviona göre çok daha detaylı hazırlamışlar.

(yıllardır aynı şeyi söylüyorum gerçi ama nma dediyse doğrudur...)
Sosyal ağlarda paylaş

70 sayfalık bu konuda en az 15-20 tane fo3 kötüleyen mesajım vardır ve bundan gurur duymaktayım! oyunun adı How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb olsa mesela bir şey demezdim hatta gözel falan derdim ama fallout bu değil dostlar yapmayın.
dr. stranglove'a ayıp gerçi isim vazgeçtim o isme sahip olsa da nefret ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Behlul said:

şirketler artık paranın kokusunu aldı, tek bir kitleye hitap edecek bir oyun isteselerde yapamazlar, ondan böyle herşeyden serpiyorlar ki herkes gelsin alsın

fallout diyor oyuna biz hobaaa
fps yapıyor hop diğerleri hobaaaa
liam diyor hop force sensitiveler hobaaa

Katılıyorum. Hatta aynı olay rts'de de yapıldı ama tutmadı ve ellerinde patladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...