Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 şu konuyu bi silmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Ya neden? http://youtube.com/watch?v=4enOSrf-MY8 NEDEN?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 lol alyenler komedi filminden fırlamış gibi, yazık ya şunu oyun diye oynayanlara. fo2 kurun da oyun görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ARKADASIM UZAYLILAR SAMURAY KACIRMIS INDIE YI KACIRMIS NE YANI OLAMAZMI, YA SENIDE KACIRIRLARSA UYKUDA CIBILDAK CIBILDAK HEMEN KATANAYA KOSMICANMI GEMIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ya oyunu bitirdim ama bitti mi bitmedi mi 100 kere load edip tekrar denedim. sonları çok oldu bittiye getirilmiş zira power armor alıyorsun 2 ateş edip tesla armor alıyorsun hoop bitti ? ulan has noluyoruz falan derken oyunda cast credits ekranını gördüm saman gibi tad bıraktı ağzımda kısacası. exp paketlerini de kurmayı düşünmediğimden direkman sildim. tamam güzel olmuş ama fallout 1-2 'nin yanına yaklaşamaz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Öyle bir şey olcağını tahmin ettiğim için ana quest'i takip etmemiştim ben. Baya da uzun sürmüştü. Sonra power armor için ana quest'te ilerlemek gerektiğini duyunca power armor alana kadar ana quest'ten gidip sonra bırakmıştım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 ya simdi su zuzaylı videosunu izledim de kafama takıldı uzaylılar , hostile sanırım deneyler yapıolar , yüzlercemizi kaçırdılar deniyor vs vs. e video ya bakıosun lazer silahları vs çılgın teknolojileri var diger yanda dünyaya bakıyoruz, nuclear wasteland :D abi adamlar 3 uzay gemisi ile koca kıta işgal eder lan böyle dengesiz 2 güc arasında? biz simdi solo uzaylımı kanırtıyoruz o video da ? saçmalıosun da tadı olsun azıcık lan akıl var mantık var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Silphatos said: lol alyenler komedi filminden fırlamış gibi, yazık ya şunu oyun diye oynayanlara. fo2 kurun da oyun görün. download'u yarıda kestim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Viktor said: ARKADASIM UZAYLILAR SAMURAY KACIRMIS INDIE YI KACIRMIS NE YANI OLAMAZMI, YA SENIDE KACIRIRLARSA UYKUDA CIBILDAK CIBILDAK HEMEN KATANAYA KOSMICANMI GEMIDE uzaylılar indie'ci kaçıracak kadar düşmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Fistan said: Silphatos said: lol alyenler komedi filminden fırlamış gibi, yazık ya şunu oyun diye oynayanlara. fo2 kurun da oyun görün. download'u yarıda kestim. tşk. ben teşekkür ettim agalit, yeterki insanlar fo3 oynamasın. mutlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MrDFlL8FLKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Silphatos said: Fistan said: Silphatos said: lol alyenler komedi filminden fırlamış gibi, yazık ya şunu oyun diye oynayanlara. fo2 kurun da oyun görün. download'u yarıda kestim. tşk. ben teşekkür ettim agalit, yeterki insanlar fo3 oynamasın. mutlu oluyorum NEDEN? Oyun bütün oyun sitelerinde 2008'in en iyi oyunu olduğu için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Yeaaa bırag. 2008de oyun çıkmamışsa biz napalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 vista 64 bitde ki sorunlari tamamen bitti mi oyunun ilk ciktigidna orjinal aldim hala dogru duzgun oyanyamadim aylar once bi patch cikmisti oda ise yaramamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 geran said: Silphatos said: Fistan said: Silphatos said: lol alyenler komedi filminden fırlamış gibi, yazık ya şunu oyun diye oynayanlara. fo2 kurun da oyun görün. download'u yarıda kestim. tşk. ben teşekkür ettim agalit, yeterki insanlar fo3 oynamasın. mutlu oluyorum NEDEN? Oyun bütün oyun sitelerinde 2008'in en iyi oyunu olduğu için mi? 2008'in en teenagerlara yönelik oyunu olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fallout 3 yeni kurdum ve en son patchi 1.7 şimdi ben önceki patchleri yüklemeden direk 1.7 patchini kursam önceki updatelerde olan fixlerde gelecek mi? çünkü kafamı karıştıran şu oldu. Update 1.7 Notes (PC) New Features New achievements for Mothership Zeta Update 1.6 Notes (PC) New Features New achievements for Point Lookout Update 1.5 Notes (PC and Xbox 360) New Features New achievements for Broken Steel Bug Fixes Fixed issue with VATS calculations not appearing properly for perks (PC) Fixed crash related to altered references between master files LOD objects render properly when loaded from DLC worldspaces Fixed issue with companion NPCs not loading into cells immediately after player .......... diye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 said: önceki updatelerde olan fixlerde gelecek mi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Pipboyda world mapı kaydırma gibi bir olanağımız var mı yoksa sadece bulunduğumuz yere göre mi çevreyi görebiliyoruz. Fast travelle uzak bir yere gitmek için haritada görünen bir yere fast gidiyorum ; ordan başkasına ; öyle gidiyor işte. Anlatamadım galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 var, haritaya sol tuşla basılı tutup fareyi hareket ettirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bu oyun alınır mı ps3 e.indirime girmişte.hayatımda fallout falan oynamadım oblivion da oynamadım.o da ucuzlamıs.ne yapsam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 oblivion u alabilirsin ama fallout 3 e okadar para vermeye deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 eğer fallout oynamadiysan. al. bazi olaylar o kadar gözüne batmaz ve oyun hoşuna gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 pronoit e katıldım. Ama ekleyeceğim bir şey var. Fallout 1-2 oynamadıysan oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar