Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 evet böyle film yok ama hepimiz yaşıyoruz eğlenceli kimi zaman yada hüzün ben keyif alıyorum kesin tek başıma barda oturup sarhoş olmaktan büyük haz alıyorum paylaşayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben hiç sevmiyorum tek başına içmeyi yanımda hiç olmadı 1 kişi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Hiç barda tek başıma içmedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Hiç bara tek başıma girmedim. Girdiysem de içki içmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 içkinin keyfine varmamışsınız demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 böle bi film var! esasen burada anlatılmak istenilen tek başına erik yiyen bir yunanlı gencin hikayesidir. her şeyi sahiplenen ve çalan yunanlılar bardak eriğini de çalmışlardır ve adını bardaki koymuşlardır.. bardaki, tek başına (2006) [orijinal adı: bardaki, kiti karakisitis] oyuncular: Irene Papas Eirini Pappas Stratos Tzortzoglou Georges Vourvahakis Giorgos Oikonomou süre: 90 dk, tür: dram özet:yalnızlık kötü şeydir.. erik ise candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tek başına içmek orgazmatik bi olaydır. ama kötü anlarda içmemek lazım. çok kötü şeyler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tek başına oturup balkonda içmek daha güzel alttan hafif müzik gelicek. bar felan tek içilmez yahu muhabbet edicek biri olsa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sadece bazen maç izlerken tek başıma kalıyorum site nin pub ında maçtan sonra içiyorumda içiyorum güzel hoş oluyor. Tabi illa tek başına içeceksen evde içeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben barda tek başıma içmem evde tek başıma içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 kermit said: tek başına oturup balkonda içmek daha güzel alttan hafif müzik gelicek. bar felan tek içilmez yahu muhabbet edicek biri olsa daha iyi olur Budur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 amerikan filmlerine ara vermelisin reçete bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 barmen cana yakın bi insansa harika muhabbet döner ama, değilse usul usul viskini yudumlayıp beyfendi gibi gidersin evine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ardeth said: ben barda tek başıma içmem evde tek başıma içerim aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Ardeth said: ben barda tek başıma içmem evde tek başıma içerim gol yemem. sörf, tabi ki yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ben sahilde tek başıma içmeyi çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 barda da evde de tek başına içmek en güzel bişi. tadı başka yalnızlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hardter said: ben sahilde tek başıma içmeyi çok severim çok çişim geliyor sahil kenarında be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 kordonda kıyıdaki o yerde oturup içerken kalkmadan yapılabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 getirisi oldugu kadar goturusu de olan eylemdir,bi an cok kotu hissedersin kendini ulan etrafta bi ton insan sevgilisiyle ne guzel iciyo sohbet ediyo muhtemelen de bu gece sevisirler bi de bana bak,bırak sevgiliyi soyle 2 muabbet edebilecegim bi arkadasım bile yok etrafımda ne pis ne igrenc kimsenin sevmedigi bi insan evladıyım dersin kendine sonra da bi guven gelir lan kimseye ihtiyacım yok tek tabanca babalar gibi icerim giderim evime uyurum denir,essek gibi bi guven duygusudur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 evde tek başına içmek süper bişey. kafana göre saaroş oluyosun. hele evde kimse de yoksa süper bağır, haykır, ağla. üstüne başına dök birayı falan. hiiç kimsenin umrunda değil lan içesim geldi ama içmeycem kendime söz verdim dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 FromTheHell said: evde tek başına içmek süper bişey. kafana göre saaroş oluyosun. hele evde kimse de yoksa süper bağır, haykır, ağla. üstüne başına dök birayı falan. hiiç kimsenin umrunda değil lan içesim geldi ama içmeycem kendime söz verdim dsafsd halıya kusmayı ve dusta uyumayı unutmussun >:D<:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Llama said: Hardter said: ben sahilde tek başıma içmeyi çok severim çok çişim geliyor sahil kenarında be koycan agaç kenarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 funq said: kordonda kıyıdaki o yerde oturup içerken kalkmadan yapılabiliyor :D son damlada dona değil paltolona geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar