unK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Stadyum: Eskişehir Atatürk Tarih: 26 Ekim 2008 Pazar / Saat: 19.00 Hakemler: Fırat Aydınus, Erhan Sönmez, Süleyman Özay Hava Durumu: Maç günü Eskişehir'de yağmurlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 14, en düşük ise 1 C derece olacak. Canlı Yayın TV: Lig TV GS'ın muhtemel kadrosu: De Sanctis Sabri Emre Servet Hakan Balta Meira Ayhan Arda Kewell Nonda Baros Trabzonspor ve Olympiakos maçındaki kadroyu lincoln-nonda değişikliği dışında bozmayacağını düşünüyorum. Eğer Galatasaray kontra ataklarda faul yaparsa ve rakibin kontra ataklarını keserse maçı 2-0 3-0 gibi bir skorla alır. Galatasaray'ın yeneceğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 1-0 olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eskişehir olaraktan erken gol yemez isek seyirci ve iç sahada güzel oynamanın avantajıyla gs yi en azından çok çok zorlayacağımızı düşünüyorum.biletler açık tribünde 80 yetale idi dün(karaborsa), manyak taraftar desteği bekliyorum cidden... edit:karaborsa ayrı yazılmaz di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Nondanın yerine Aydın oynasın 4-2-3-1 gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 olypiakos macindan sonra yorgun olan kadronun bu macta cilkinin cikacagini dusunuyorum. Zor da olsa gs 3 puani alir gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ESESES KİKİKİ ESKİ ESKİ ES! başarılar diliyorum eskişehirciğime. gs'nin ihtiyacı yok zaten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 MrLevie said: olypiakos macindan sonra yorgun olan kadronun bu macta cilkinin cikacagini dusunuyorum. Zor da olsa gs 3 puani alir gibime geliyor Bu yorgun geyiğini hiç anlamam. Son derece aptalca ve bizlere özgü. Bak bir İngiliz takımlarına, adamlar haftada kaç maç yapıyor. Onu bırak ben yazları günde 4 saat spor yapıyorum. Muhtemelen 8 km'yi geçiyorumdur oynarken ve bu işi bir ay civarı uygulamışsam hiç bir şekilde ertesi güne kendimi yorgun hissetmiyorum. Eee onlar bir de futbolcu, kondisyon çok daha yüksek. Aradanda 3 gün geçmiş. Bırakalım bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 futbolcular yorgun değil ama 75'e kadar falan dayanırlar. O zamana kadar 1-2 gol bulsak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES! Bu maçı kazanaım yahu.Gs ye yazık olacak ama 07 VATAN 26 MEKAN HOCAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eskişehirin kazanmasını istemekten başka bişi yapamam zaten oda zor gözüküyo ama hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3 veya 4 tane atarız bu kadroyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 es es ler esnerse puan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Eskişehir çok fena yalnız , eve zor attım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tüm galatasaray yönetimi Eskişehirde :) (Yemek davetlisi olarakdan) Maç için Eskişehir taraftar grubu liderleri olay çıkmaması için uyarıldı :P Dostluk havasının hakim olmasını bekliyorum şahsi olarak :) Bunun dışında diğer büyüklerede feci zor bir deplasman olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abi onu geçinde antalyaspor yine son dk golüyle 1 puana razı oldu adamlar mutlaka son dk da gol yiyolar ahahah gol bi geldi hacettepeden çok güldüm ya hasgdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 trabzon maçıda rezalet hea chelsea liverpool maçını izliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Hımmmss, eğer olimpiyakos maçındaki topu burda oynarlarsa fark atarız gibime gelior ki zannetmiyorum hiç .. 2-0 bizim bu maç diyesim geldi birden, bide şu yön var artık pek fazla gol yiyeceğimizi sanmıyorum çünkü artık server forvet değil defansta oynuyor tekrardan :).. Kanatlarda gayet güzel çalışıyor sabri aştı kendini son 2-3 maçtır çok taktir ettim pek sevmediğim bi oyuncuydu benim bile gözüme girdi kerata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sabri herkesi şaşırttı zaten. hrealde izlerken bu kadar sövdüğüm başka bi gs li yoktur ama milli maçlar dahil son 3-4 maçtır öyle performans gösterdi ki bunu devam ettirirse buradan özür dilerim kendisinden :) maç için ise, lincoln yerine muhtemelen oynayacak olan nonda saçma sapan goller kaçırmazsa rahat bir galibiyet alıcağımızı umut ediyorum. ha nonda yerine aydını oynatırsa daha memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sabri daniel alvesden iyi oynadı son 5 maç falan heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 öf be youla attı allahsız tosbaaa edit: yalnız ikinci yarı üzeriz biz bunları. acaip pres yapıyorlar ve çabuk yorulacaklar gibi görünüyor. edit2: yalnız biz de yorgun geldik ya. of ne bilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu hatalardan ne zaman kurtulucaz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bursa revisit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yürü be muhteşem Süleyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 3 maç üst üste sevınmek haram bize sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yıkılıyo eskisehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar