sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 arkadaşlar ben far cry oynadım ve bitirdim sayılır. oyuna da bayıldım (her ne kadar son bölümün 3. checkpointini geçemediysem de) bu painkiller'ı far cry ile karşılaştıracak olursak grafik, oynanabilirlik ve yapay zeka olarak, tatmin eder mi bu oyun beni? sadece düşman vurmak üzerine mi yoksa konu işlenişi yaptığınız işler falan komplike mi?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Painkiller ile farcry karşılaştırılamaz bile. Hatta söyle painkiller a yoldan geçerken farcry ı görürse bir imzasını istesin:). Painkiller sadece üzerine gelen düşmanı vurmaktan ibaret kötü bir serious sam kopyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 kötü deil painkiller canım... ama mariodanda çalmış olması biraz kötülaştirmiş. o kaosun ortasında ölenin ruhunu almaya çalışırken kırılan eşyalardan çıkan altınları alacan da.... canım altın yoplamak istese mario oynarım yaw:) o atmosfere öle bi tarz kötü olmuş ama onun dışında gayet güsel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 far cry fazla abartılıyor bence.. giga'da izledim. grafikleri half-life 2'ye çok benziyor.. bir de oyunda gizlenme olayları, "area of sight of enemy" gibi olaylar vardı. Pek beğenmemiştim.. painkiller ne gördüm ne oynadım[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 far cry da bence çok başarılı bir oyun değil,tamam iyi güzelde pek bi farklılığı yok. painkiller ise eğlencelik bir oyun,özellikle cennetin hitman i olmak eğlenceli birşey:)Grafikleri de gayet güzel ama iki oyun birbirinden farklı ama ben painkiller oynarken daha çok zevk alıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 *!haziran'ın 15'ini tnt32'den kurtulacağı kutsal günü beklemeye azimle dvm eder*[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 far cry i Türkler yapmı$ ubisoft a satmış doğrumu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Far Cry'ın yapımcısı Crytek'in başında 3 türk var. Oyunun pazarlamasını ise Ubisoft yapıyor. Far Cry, Painkiller çok daha üstün. Painkiller'ın ilk level'ını oynadım. Sıf aksiyona dayalı, sirious sam'in bir kopyası olan bir oyun. Grafikleri Yeni jenerasyon oyunlarla karşılaştırılamaz. Havok fizik motoru oyunu biraz daha eğlenceli yapmış. Painkiller kötü değil ama HL2, Far Cry veya Stalker gibi yılın devleri ile karşılaştırılamaz (d3'ü özellikle devler listesine sokmadım nihaha)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Zaten oyun bi yenilik katmıyor,yada oyun kendini hayran bıraktırmıyor,sadece eğlendiriyor. Far cry ise daha farklı tarz bir oyun karşılaştırılmaları yanlış ama bence far cry klasikler arasına giremez.Çünkü zamanla unutulabilicek bir oyun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 nası gene herkes sallamaya başladı painkillerın grafikleri yeni nesil oyunlarla karşılaştırılmazmış sdgsdasf oyun enclave motorunu kullanıo bi kere ve oyundan anlayan bilir enclave in motorunun ne kadar güçlü olduğunu. oyundaki patlama, kaplama zart zurt da herşey çok güzel. çözünürlüğü artırın bakalım biraz 800 600 de oyun oynanmıo. artı painkiller serious sam kopyası falan deil. daa kaotik bi atmosferde başlıosun daa sonra modern ortamlara geçiosun vs. zombi öldürüyosun orası doğru. painkiller zombi öldürdüğün 3d bi arcade oyunu serious sam in zombi öldürdüğün versionu hiç deil. ha altın toplama muabbeti harbi sakat ama toplamak zorun deilsinizki ve bence o ödül kartları da çok boktan[signature][hline]Oski Kivanc Arda - Master Doctor of New Rebel Navy / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 painkiller'da bana göre oyunun son bölümündeki cehennem tasviri mükemmeldi.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 far cry güzel bir oyunda bayıyor bir süre sonra hep aynı hep aynı bir süreoynanır bir sürede dalar dipten kum çıkartırsınız sonrası boş, painkiller üzerine onlarca adam gelsin durmadan ateş et comadore 64 zamnında joysticklerin auto fire tuşları vardı öyle birşey olsa bırak bilgisayar kendi kendine oynasın[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Tek Kelime İle Far Cry![signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar