Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 daha once acilmistir illaki, soyle guncel bir liste yapsak neleri takip ettigimizi yazsak. hatta yayindan kalkmis, fazla bilinmeyen, izlenmeyen diziler veya mini diziler icin birseyler bile ekleriz. madem basligi actik yazalim. guncel takip ettigim diziler pazartesi: family guy, dexter, true blood sali: chuck, the big bang theory, terminator the sarah connor chronicles, how i met your mother, heroes, prison break, two and a half man, my own worst enemy (viva la sali! eheh) carsamba: house, fringe, the mentalist persembe: (yeni sezonlara baslamadan once eski sezonlari izliyorum bugun) cuma: my name is earl, smallville, supernatural cumartesi: life, crusoe, sanctuary pazar: merlin (yeni sezonlara baslamadan once eski sezonlari izliyorum bugun) the unit, the shield, the office, entourage, stargate atlantis, burn notice, 30 rock, bones, psych, monk felanda var ama o bos 2 gunde eski sezonlari izliyorum. sonrasinda guncel takip etmeye baslayacagim. hedef olene kadar mokoko! (ehm dizi izlemek yani) patide hepsinin kendi basligi var, hepsi bilinen diziler. o yuzden tavsiye pek gerekmiyordur. yayinda olmayanlar da var ama patide kendilerine ait basliklar var. oradan bakabilirsiniz. mesela ben band of brother'i yapilirken biliyordum ama 2 gun oncesine kadar izlemedigimi bilmiyordum. ne kadar iyi olursa olsun boyle gozden kacanlar olabilir: band of brothers: yillar once patide acilmis konusu ama konusulmamis. spielberg ve tom hanks'in yapimcilari oldugu "saving private ryan"in 10 bolumluk mini dizi versiyonu. http://www.imdb.com/title/tt0185906/ arrested development: patide basligi olmamasi ilginc. neyse, cnbc-e'de vermisti. biraz hizlidir ama super komiktir. 3 sezon cekildi sonrasinda durdu. http://www.imdb.com/title/tt0367279/ firefly: http://forum.paticik.com/read.php?11,433348,page=1 the wire: http://forum.paticik.com/read.php?11,3033519,3051981 carnivale: http://forum.paticik.com/read.php?11,1553292,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 dexter beni sarmadı. Prison Break , How ı met your mother , big bang theory ,house md (izlemeye çalışıyorum) izliyorum portföyümü genişletmem gerek. terminator a başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bazıları devam etmiyor ama yazayım ben yinede. Jericho Psych Supernatural Lost Heroes Las Vegas Gossip girl One Tree Hill Bones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Güncel olup, takip ettiklerim: Pazartesi - The Simpsons, Dexter, True Blood, Californication, Mad Men, Entourage, Chuck Salı - The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Heroes, Two and a Half Men, Raising the Bar, Prison Break, My Own Worst Enemy Çarşamba - House, Fringe, The Mentalist, Pushing Daisies, Private Practice Perşembe - Bones, Dirty Sexy Money, South Park, Eleventh Hour Cuma - The Office, Grey's Anatomy Cumartesi - Star Wars: The Clone Wars Pazar - yok Flashpoint, Factory, Fear Itself, Lost, Chuck, Monk, In Plain Sight, Weeds, Psych, Burn Notice gibi takip ettiğim ama ara veren diziler var. Crusoe, Sons of Anarchy, How Not to Live Your Life gibi henüz izlemediğim, beğenirsem listeme katılacak diziler var. The Cleaner, Crash, Greek gibi takip edip, bayıp bıraktığım birkaç dizi var. Dizi olayı beni çok sağlam sarmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Heroes Naruto shippuden bide çıkarsa lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yahu ne çok boş vakti varmış insanların 20-25 saate yakın süreyi her hafta diziyle mi geçiriyosunuz? Pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Pazartesi - Dexter, Desperate Housewives Salı- Heroes, Gossip Girl, Chuck, How I Met Your Mother, Two and A Half Men, Big Bang Theory, Prison Break Çarşamba- Fringe ve salı günü seyredemediklerim :) Perşembe- Pushing Daisies Cuma- Supernatural, Smallville, My name is Earl Cumartesi- Star Wars Clone Wars Aralarında en sevdiklerim Supernatural, Pushing Daisies ve Dexter Arada Breaking Bad, Mad Men, According To Jim, King of Queens, Californication, True Blood gibi daha eski sezonlarını seyrettiklerim var. Ocaktan sonra Cuma günlerine Lost ve 24 eklenicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Smallville House Ananla Nasıl Tanıştım? Chuck Bones Prison Break Gossip Girl Simpsons Monk ve CSI serileri da ayrıyetten rast gelirsem izlediklerim TV'de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 @rewendor: 20-25 saat dedigini 2 gunde izliyorum :) haftada diziye ayirdigim sure 70 saat civari. @arcane: simdi anlasildi neden patiye basligini acmaya geldigimde cogunun sen tarafindan acildigi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Valla ne diyim malallah günde 10 saat ediyo 70 dediğin :) Ben de bi aralar bayağı izlerdim de şu aralar çok bişi izlemiyorum. HIMYM, geç de olsa avrupa yakası, bi de prison break-dexter izliyodum ama son ikisini bi süredir izlemiyorum biriksin izleriz. Avatar bitirdim bi de geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben burda yazanların hepsini izliyorum sonra bir de film izliyorum yazmayanları da indiriyorum popüler olanlar dışında friday night lights var fazladan izlediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 güncel olarak takip ettiğim madmen-heroes-clone wars-entourage-wolverine var fringe'i bekliyorum ilk sezon bitsin öle dadanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Dexter, House M.D, How I Met Your Mother ve Breaking Bad'i izlemekteyim. Bunların dışında şimdiye kadar izleyemediğim kimi dizileri edinip indiriyorum, mesela şu an Blackadder izlemekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Desperate Housewives South Park Su an surekli takip ettigim bu iki dizi var Breaking Bad ve Kyle Xy de baslamak istedigim diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 dexter, entourage, clone wars, how i met your mother, heroes, prison break, house, stargate atlantis, lost, bsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 breaking bad lost heroes grey's anatomy fringe house md californication alias the simpsons (ne zaman yakalarsam televizyonda.) evet hayatımın dizilerden oluştuğuna karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 şu an izlediklerim heroes prison break house md merlin lost ve bsg yayınlansa onları da izleyecem. southpark ın hemen hemen her bölümünü izledim. ama aynı şeyi simpsons ve family guy için söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 how i met your mother heroes nip/tuck yaprak dökümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Xaenin said: bu nasıl yapılıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yaprak Dökümü -> Fikret'i izlemek için Akasya Durağı -> Dilek ve Tuğçe'yi izlemek için Kavak Yelleri -> Su'yu izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kurtlar vadisi. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 pekaziz said: Yaprak Dökümü -> Fikret'i izlemek için Akasya Durağı -> Dilek ve Tuğçe'yi izlemek için Kavak Yelleri -> Su'yu izlemek için Bi an liste Selena'ya kadar gidicek gibi geldi de tırstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Selena dişlek olmasa onu da izlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 prison break terminator crusoe ( daha yeni başladım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar