Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 şimdi ben bunun birincisini oynayamadım tam ekran kartı fln yüzünden. yeni ekran kartı aldım oynim diom artık da warhead çıkmış. napim. önce ilkini mi çekmem gerek yoksa warhead'de ikisi de fln var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ikisi farklı oyunlar ayrıca korsana hayır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ehm, şimdi PC-Gaming, özellikle Crytek'in oyunlarında cidden korsana hayır. Crysis oynatcak kadar iyi ekran kartı alacak paran varsa, oyunu orjinal alacak paran da vardır yani. Soruna gelince; ilk önce Crysis'i oyna ki senaryoya, oyunun konusuna iyi bir giriş yapabilesin. Crysis Warhead zaten standalone expansion gibi birşey. Adaya senle birlikte gönderilen grup elemanlarının bir diğeri ile oynuyorsun. Aynı zaman dilimde fakat adanın farklı yerlerinde geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 hmm. çekmek demişim farkında değilim :D neyse. sağolun. -ayrıca crysis oynatacak kart = oyun almaya yetecek para denklemi tamamen yanlış. 100ytlye 8600gts aldım 2.el. 2 oyunu almaya kalksam ztn bu para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 8600'dan beklediğin performansı alamayabilirsin yalnız. Uyarmadı deme. Birde Ekran kartı/oyun genellikle doğrudur. Bak 2. ekran kartı almışsın 100 YTL. Eminim 25 YTL'ye de arasan ikinci el Crysis bulursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yok oynar yani tatmin edici düzeyde yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 İLKİNİ oynamadan warheadı oynama sakın !!!!!! bikere grafik vs farkı yok nerdeyse. warhead ilkinin direk devamı sayılır ve ilkini oynamada ikincisinde zevk almazsın. bunu starcraft ve sratcraft bloodwar gibi düşün. yani ikinci oyun ilk oyunu siler süpürür gibi bişey kesinlikle yok. ben ilk oyunu oynadım bitirdim. 1 hafta sona gene kurdum oynadım bitirdim. sonra war head çıktı. onu oynadım bitidim sonra ilkibi gene kurdum bitirdim sonra gene warhead oynadım bitirdim. manyakmıyım :p hayır ama çok sevdim işte napim. MAXIMUM GÜÇ WRAHHHHH lan enerji kalmadı elerin ffs hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 expansionlarda her zaman ilkini de oynamanin faydasi oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yapmayın abi ya 1600xt ile oynadım ben bu oyunu baya bi gayet de zevk alıodum. bunla uçar diye düşünüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 yahu ben medium ayarda 1680*1050 çözünürlükte zevk almıyodum grafiklerden 8800gtx ile, nası zevk alıyosunuz anlamıyorum edit: gerçi warhead de çok daha iyi gözüküyo grafikler ondan zevk aldım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 her oyunu mük-kemmel oynamaya alışmışsın ondan. biz fakirler aza tamah ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 aynen öle. gayet düşük ayarlarda oynuodum 1600'le. zaten minimumda 1500 mü ne yazıodu ekran kartı için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Grafik olarak fazla fark yok da, optimizasyon ve senaryo olarak Warhead daha güzel olmuş bence. Warhead'den daha iyi performans alırsın onun için muhtemelen. Senaryoya göre Crysis'te esas oğlanı oynuyoruz, Warhead'de de yarı yolda bizden ayrılıp oyun sonunda geri katılan arkadaşımızı oynuyoruz, onun için sırasıyla oynaman bence de daha hoş olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 warhead'de güzel bişi dikkatii çekti. o da şu: ilk oyunda en eğlendiren bölümler, araç üstüne çıkıp birileri aracı kullanırken çata çota bişiler vurmak veya uçaksavarlarla zuzaylıları indirmek vs.. warhead'de buna daha çok yer vermişler. hele trenli bölüme bayılmıştım. sınırsız mermiyle herşeyi vurup patlatmak süper bişe ehe. ayrıca oyunun başı gibi zırhlı kore aracını alıp öndeki aracı koruma görevi de çok güzeldi. patlat patlatabildiin kadar. bir de mağara içinde tek başımıza kalıp da ilerlediğimiz bölümde, 1 cip bir de 40 koreli geldiği yerde o köşedeki makineli tüfeği kulanmak ne kadar güzeldi ya ^^ sabit makineileri yenilemişler warheadde. diital göstergeli, böle füüüÜÜÜÜÜÜÜÜĞĞĞĞ diye tarayan aletler <3 crysis 2 yi merakla bekliorum. hepsiden 5 kat daha iyi bişey gelicektir umarım. edit: bende amd 4000 çift çekirdek + ati radeon 2600xt 250 mb + 2gb ddr2 ram var. tek takılma olmadan en yüksek grafiklerle oynadım (driver update şart).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Dragonmax said: bunu starcraft ve sratcraft bloodwar gibi düşün. buyuk ihtimalle zaten biliyorsundur da, ben yine de duzeltme geregi duydum. starcraft brood war olcakti o. kan savasi degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 KAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Baggio said: Senaryoya göre Crysis'te esas oğlanı oynuyoruz, Warhead'de de yarı yolda bizden ayrılıp oyun sonunda geri katılan arkadaşımızı oynuyoruz, onun için sırasıyla oynaman bence de daha hoş olur :p İlk oyunun sonunda kendini feda edip tehlikeli bolgeye giden adam mı bu bahsettigin? Daha sonra yasadıgını falan anlıyoruz, nasıl hayatta kaldıgını anlatıyor mu Warhead'de? Yoksa sen oyunun baslarında ormanda kacırılan adamdan mı bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 toggie, ikisi de değil. Oyunun sonunda helikopteri kullanan abiyi oynuyoruz, kel kafalı. Hatta limanda gemiyi patlattığın bölümde, tepeden sana sniper desteği sağlayan abi. Kel, fırlama bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bone said: Dragonmax said: bunu starcraft ve sratcraft bloodwar gibi düşün. buyuk ihtimalle zaten biliyorsundur da, ben yine de duzeltme geregi duydum. starcraft brood war olcakti o. kan savasi degil yani.çok öküzüm pardon. direk yannış yazmışım. ama iyi haber: biliorum onun brood war olduunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Warhead'de Türkçe seslendirme yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar