Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=104243&cat=110&dt=2008/10/22 Bizde polise taş atan göstericilere mesela daha demokratik bir cevap versek? Paticikteki demokrasi neferleri ne diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu acıklamasından dolayı dava acıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 şerefsizin yavrusu yine sayın dedi it başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu açıklamaya mı yoksa soykırım iddasına mı dava açıldı? Ben soykırım iddasına diye duydum. Ya bu adamlar daha iki hafta önce parti kapanırsa yeni partimizin oyları artar diyorlardı.Partinin kapanması işlerine geliyor. Zaten Dengir Mir Mehmet Fırat ile görüştükten sonra bu olaylar patladı.Birlikte ne kararlar aldılarsa uyguluyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Fırsat bulursam o şahısa demokratik tepkilerimi iletmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Soykırımı yapanla, onun hayatını kurtaranı karıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 O zaman kendisine demokratik tepki verebiliyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Batılılarda inşallah ıraklılara öğrettiği türden demokrasiyi bunlara da öğretirde papağan gibi konuşmayı bırakırlar artık.Zavallı piyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben bu adamların kendilerine olan kör güvenlerine hakikaten hayranım. tam bir nevrotik gibi haklı olana kadar bütün kavramların ırzına geçiyorlar ve bundan hiç gocunmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bence türk toplumu fazla demokratik davranıyor. görmezden geliyor bazı davranışları. paticik olarak ne yapsak derim bende. ne yazsak kafa tası milliyetçisi ilan ediliriz. en iyisi bizde karşıdan demokratik demokratik izliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 O zaman onlara sağlam bir demokratik tepki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Teröristleri savunanları alacan, hakkaride askerlere siper yapcan.. Ordaki durumu iyi bellerler o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Abi ben anlamıyorum ki bu adamlar nasıl bu kadar rahat gosteri yapıyor. Yanı baska bir ulkede bir teror orgutu boyle rahat gosteri yapabilir mi ya, bunlar da terorist iste, bu adamlara her turlu destegi veren, belki de ileride daga cıkacak olan itler. Tamam cocukları gectim, essek kadar herifler de pkk yanlısı gosteri yapıyor, noluyor? "Polis olaya mudahale etti gostericiler dagıltıldı." Arkadasım alsana adamları iceriye, teror orgutune destek ve bolucukten yesin bir 20-30 yıl, sonra bir daha yaparlar gosteri. Cidden anlamıyorum bu gevşekligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 demokrasiyi ve liberalizmi çağımızın en çok yanlış kullanılan kelimeleri ilan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Defensive said: Çok basit bir dille ifade etmeye çalışayım.İnsanlar bir araya gelip devleti oluşturuyor.Bu devleti düzeni oluşturup, korumak için yasalar çıkarıyor..Bu yasaların anası anayasa.Hepimiz demokratik bir anayasa diyoruz.Fakat sınırsız özgürlük olduğu zaman bu haklar anayasal düzeni bozmak için kullanılıyor yani adaletsizlik bizzat adalet üzerinden sağlanıyor.Burada devreye militan demokrasi giriyor.Militan demokrasiye göre devlet kendini koruması her türlü hak ve hürriyetten önemlidir. Buradan devam edelim.Misal bir suikast istihbaratı yapılıyor fakat kişisel haklardan dolayı o kişinin hakkı telefonla dinlenmesi için bir ton formalite izin vs gerekiyor, militan demokraside bunlar ortadan kalkıyor vatan herkesten üstündür denip direk formaliteler atlanıyor. Güncel bir konudan örnek vermek gerekirse, misal bazı bürokratlar üniversitede türban kullanamamanın kişisel hakları istismar olduğunu söylüyor,fakat anayasada kullanılamaz deniyorsa,anayasanın bütünlügü kişisel haklardan üstündür ilkesiyle direk argüman çürütülüyor. Başka bir örnek pkk destekleyen Kürtler, belli bir zümrenin özgürlük, devlet arzusu için bu tarz yağmalama,yıkma gösteri yapıyor fakat yapılamaz.Çünkü devlet zümrelerden üstündür deyip olayı bitiriyor militan demokrasi Yaniii; herkesin demokrasi diye yırtınıp anayasayı ve tc yi tırtıkladığı bir ortamda bana çok güzel bir çözüm geliyor.Sınırsız özgürlük kaos getirir (şu andaki gibi ) O anlamda militan demokrasiyi çok tutuyorum. Düzeni sağlamak için kendimizi korumalıyız. Yorumlarınızı duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 bu adamın soyadının değiştirilmesini talep ediyorum. hatta soyadsız kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 yazık yazık soyadsız kalma olayınada +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Rahan said: ben bu adamların kendilerine olan kör güvenlerine hakikaten hayranım. tam bir nevrotik gibi haklı olana kadar bütün kavramların ırzına geçiyorlar ve bundan hiç gocunmuyorlar. biraz da sanki AKP cesaret veriyormus gibi geldi bana. Bazi konularda PKK'ya buyuk destekleri olabiliyor. bu tip davranislari PKK bir hak gibi gordugu icin, mucadelelerinde bu sekilde yorumlar yapiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Birde bazı cemaatlerin Onlar dinkardeşimiz bırakalım bizi s.ksinler, ön taraf bittiyse arka tarafa dönelim gibi dezenfermasyonları yüzündende rahatlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ardahan da "demokratik tepki" gösterilmiş pkk'lılara.. pardon dtp'lilere. kalavyem kaydı.. oha! kalavye değil o zaten klavye! neyse. demokratiktir, tepkidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ardahanlılara helal olsun.Pislikleri barındırmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Starhaberde izledim ben. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=111681&cat=110&dt=2008/11/28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Ne olmuş onu söyleyiverin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 domates atanlar da 23 yıl hapisle yargılanırlar mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar