mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 <3 misanthrope o değilde olympiakos antrenorunun tercumanı midemi kaldırdı arkadas. burnunu karıştırıp sumuklerini hap yaptı resmen çok kınadım. güzelde bişi hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yanlız şu ingiliz spikerli link efsaneydi ya. hem spiker hem de görüntü kalitesi olarak misantrophe +rep ine abandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 84' Hertha BSC 1 - 1 Benfica 55 dkk izledim, gs ıyı oynuyordu, sonra noldu bılemıyorum. 3 puan güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 afiyetler olsun efenim herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ne kadar gol kacti beaa! guzel oynadik guzel, layylayylayylalaaayyyy! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu arada gönderdiğim linkin sonu 401 yapınca diğer maç var şu an bu host un anasitesi falan var mı bilmiyorum diğe rmaçlarda da 400lü nuamraları deneriz artık kesin link bulamazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ezerek oynadık, 3 puanı aldık. helal aslanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 oha HD kalitesiyle internette maç yuh demek istiyorum bu ne kalite :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Oh be işte özlediğimiz beklediğimiz avrupa aslanı helal koçlar =) İçerim bu gece biramı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 uzun zamandan bu yana izlediğim en iyi galatasaraydı cidden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Hava toplarında bariz çok eksiğimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben bugün resmen eksik göremedim. defansda iyiydi forvette orta sahada. forvette baroşun formsuz oluşu bitirdi bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Maçın sonlarına doğru hücumda yorgunluk belirtileri görüldü. Ama iyiydik helal olsun demek istiyorum bu Galatasaray'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 biri bana ozelden atabilir mi su andaki macin linkini merak ettim goruntu kalitesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ahahah 1 maç kaldı sabri ye iyi oyuncu demememe.Bir maç daha böyle oynasın valla her koşulda ve şartta savunacağım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 of zafer şarhoşuyum tek bişi söylicem lincoln git yıkan!!!111birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 heyt be trabzon macından sonra yıne aynı kadroyla iyi futbol. hep böyle galatasarayım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Maç beklediğim gibi tempolu başladı. Galatasaray ayağa paslarla rakibin üstüne baskısını kurdu. Olympiakos umduğum gibi çıkmadı. Teknik hatalar çoktu Yunan ekibinde. Duran toptan beklemiyordum golü. Etkili oyun oynadı Galatasaray çünkü. Lincoln çok yoruldu garibim. Çok iyi bir taşıyıcı. Son değişiklikte Mehmet Topal oyuna girebilirdi. Sabri'yi beğendim, iyi mücadele etti. Kondisyonu çok iyi maaşallah. Her ne kadar son dakikalarda akciğer solunumunu bırakıp başka yerlerimizden nefes alsak da Galatasaray galibiyeti haketti ve aldı. Herta - Benfica maçının 1-1 bittiğini sanıyorum. O da gecenin güzel haberlerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 evet 1-1 bitti herta macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Benfica'yı Benfica'da yeneriz bitirirz işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iidik de böyle gol kaçırmamamız lazım resmen yioduk golu son dk da başımıza çok iş açar bu son vuruş eksiklikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Hd televizyon reklamını ekranın ayarını bozup "Böyle izlemek istemezsiniz" tarzında hazırlayan inca'ya ve bunu yayınlayan Dsmart yöneticilerine en içten küfürler edildi maç boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 guzel oldu, zevkli oynadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Lincoln'un alnından öpüyorum ben. Takımla gurur duydum. Eski galatasaray'ı anımsatıyor. Arda mükemmeldi , servet de çok iyi idi. Bi de kaçırmasaydı dibinden süper olacaktı. Böyle devam aslanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Adamların sol kanadını deştik , Domi mi ne futbolu bıraksın bu maçtan sonra siyahi eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar