aquatik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aman ne tatlı. şimdiden güzel, anlamlı, hatta romantik! bir yüzü var gibi sanki. :) ben de baştan kafasının üstünde görüneni 7-8 parmaklı bir ayağa benzettim, ehe. bebişe anneli-babalı, sağliklı, çookkk mutlu bir ömür diliyorum. anne ve babaya çok eski ve matrak bir guruptan çok eski ve ciddi bir şarkı armağan ediyor, bulabilirlerse dinlemelerini şiddetle öneriyorum: dr. hook - a couple more years eregorn2 ve mulgear6 nın karşılıklı konuşmaları da konuya ayrı bir hoşluk katmış, hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Allah uzun ömür versin, sağlıklı büyür umarım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 aquatik said: anne ve babaya çok eski ve matrak bir guruptan çok eski ve ciddi bir şarkı armağan ediyor, bulabilirlerse dinlemelerini şiddetle öneriyorum: dr. hook - a couple more years heh, sözünü ettiğim şarkının sözlerini buldum: I've got a couple more years on you, babe,that's all. I've had more chances to fly and more places to fall. And it ain't that I'm wiser - it's only that I've spent more time with my back to the wall. And I've picked up a couple more years on you, baby, that's all. I've walked a couple more roads than you, baby ,that's all. And I'm tired of runnin' while you're only learning to crawl. And you're headin somewhere , but I've been to somewhere and found it was nowhere at all. And I've picked up a couple of years on you baby , that's all. Now sayin' goodbye, girl don't never come easy at all. But you've got to fly 'cuz you're hearin' those young eagles call. And someday when you're older, you'll smile at a man strong and tall. And you'll say I've got a couple more years on you, baby - that's all. I've got a couple more years on you baby , that's all. You'll say I've had more chances to fly and more places to fall. It ain't that I'm wiser it's only that I've spent more time with my back to the wall. And I've picked up a couple more years on you baby, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Allah analı babalı büyütsün , daha nice fotolarını görürüz inşallah burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 allam darısı başıma dorynn de başına allam lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tebrikler canlarim tanri ona uzun, mutlu ve hep sizinle bir ömür bahsetsin dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Tebrikler ^_^ Yalnız kafasındaki ayak bence, sizi kandırmış olabilirler çünkü benim elim öyle değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 tebrikler, analı babalı paralı büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 saglıklı bir omur dilerim, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Eneeeem... Allah analı babalı büyütsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Cons said: tebrikler, analı babalı paralı büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 allah analı babalı büyütsün tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Allah anali babali buyutsun. Bu arada ben cidden hala o ellerin nasil el oldugunu anlayamadim, baglanti kismi kafadan gibi gorunuyo abi eger onlar else yani, kol nerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ikiz bunlar. arkadaki kardeş 5 kulak yapmış sanırım şakasına. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Anali babali...keep on :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 PrudenT said: allah analı babalı büyütsün tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bende istiyorum yaa bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Darısı başına o zaman Llama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Penthesilea said: Allah anali babali buyutsun. Bu arada ben cidden hala o ellerin nasil el oldugunu anlayamadim, baglanti kismi kafadan gibi gorunuyo abi eger onlar else yani, kol nerde :) ahah teknoloji de bir yere kadar yav 3D ultrason fotografi bu, olsun o kadar kayma ben de orjinalini gormus olmasam fotodan anlam cikarmakta zorlanirdim herhalde ama =] eller iki tane, yani kafanin uzerinde birlestirmis elleri orada, onun icin o kadar parmak var ama hakikaten ayak cok sirindi, fotoda yok ama agzina tikistirirken ayagini pek tatli gorunuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 way be insanlar evleniyor çocukları oluyor yeni patiler geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 erkek olsaydı ne guzel nınja assassın olarak yetıstırırdık paticek dısı olunca mage olur herhal bu arada hayırlı olsun allah torun torba totık gormeyıde nasıp kısmet estın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Allah analı,babalı,mamalı,paralı büyütsün küçüklerini sevsin,büyüklerini saysın bayramlarda çok şeker yiyip dişlerini çürütmesin inş paticikde ayar yedikden sonra daha iyi cevaplar versin inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ginaly said: Cons said: tebrikler, analı babalı paralı büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Masakari said: erkek olsaydı ne guzel nınja assassın olarak yetıstırırdık paticek dısı olunca mage olur herhal bu arada hayırlı olsun allah torun torba totık gormeyıde nasıp kısmet estın ne ninja, ne mage.... annesinin kızı olacak sadece... yok öyle oyun moyun... otursun ders çalışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 benim annem de oyle olsun isterdi =/ neyse ozmana kadar wow 27. exp. pack cikarmis olur hediye ederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar