Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kocaelispor - Fenerbahçe 18.10.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
fb maçının özetini izledim. üstüne arsenal maçının özetini izledim.

Allah fenerin yardımcısı olsun çarşamba günkü maçta. Wegner de şl yi garantiliyip lige konsantre olmak istiyoruz demiş. üzücü geçicek gibi 2 maçta.

2. bir 8 faciası görebilirz
Sosyal ağlarda paylaş

dereque said:
uzatmanın uzatması olmaz tabi ama

"Tabi" demiş adam bi de :p Uzatmanın uzatması gayet olur, 3 dakika uzatma verdin sonra adamlar bir autu 40 saniyede attı, sonra biri sakatlandı falan, 93:00 olduğu anda bitirecek misin maçı? Götürürsün 94'e 95'e gayet güzel.

Fazladan uzadığı da 30 saniye bişeydi zaten, biz çok sevindik, Kocaeli'liler çok üzüldü, Yılmaz Vural her zamanki sahne şovuna başlayıp tribüne gönderildi falan, 2 dakikası öyle geçti uzun uzun. "Tamam attılar bitti maç" olmasın diye santradan sonra da 30 saniye oynattı, bitirdi sonra işte.

GS belli olmaz da Arsenal kötü ya, hadi gaza gelip sürpriz yapsak, puan alsak, sonra ikinci maç orda. "Insert Coin" resmen. Liverpool gibi hırslanıp bilenip 20 tane atarlar diye korkuyorum, ilk maçta atmazlarsa tabi :p
Sosyal ağlarda paylaş

Finkel said:
BiTcH_oFBaT said:
fb maçının özetini izledim. üstüne arsenal maçının özetini izledim.

Allah fenerin yardımcısı olsun çarşamba günkü maçta. Wegner de şl yi garantiliyip lige konsantre olmak istiyoruz demiş. üzücü geçicek gibi 2 maçta.

2. bir 8 faciası görebilirz

8 olur 10 olur belkide 1 olur onu bilemem ama yani fenerli değilim ama sonuçta kaybeden Türk futbolu oluyor. bir Türk takımının zavallı durumuna düşmesini istemem yani.

umarım aklını başına alır fener de bişeyler yapar. gene kıskandırır bizi :)

bunun içinde semih gibi bu duruma isyan eden adamlar lazım işte.

Baggio said:
dereque said:
uzatmanın uzatması olmaz tabi ama

yeni kurallardan haberi olmayan bir arkadaş gördüm sanki :D

anonsta ne deniyor? en az 5 dakika...
bu nedem oluyor. 5 dakikadan da uzayabilir. uzatmanın uzatması neden olmasın onu anlamadım. orda bir kaleci sakatlansa maç 5 dakka dursa. kaleci iyileşince maç mı biticek direk?

bu fenerin de başına gelebilirdi. akıllı olsalardı yemeselerdi golü.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
GS belli olmaz da Arsenal kötü ya, hadi gaza gelip sürpriz yapsak, puan alsak, sonra ikinci maç orda. "Insert Coin" resmen. Liverpool gibi hırslanıp bilenip 20 tane atarlar diye korkuyorum, ilk maçta atmazlarsa tabi :p

Yaf inş. fener puan yada puanlar alır arsenalden bir gsli olarak bunu çok isterim sonuçta kzananda kaybededen türk futbolu oluyor avrupada oynanan maçlar da herzman takım gözetmeksizin türk takımını tutarım ve kazandığı zamanda sanki gs kazanmış gibide sevinirim. İnş. yenilmes yada yenilse bile fark yemeden yenilmesi de iyi bişi tabi sonuçta karşı takım Arsenal kolay değil haliyle :(
Sosyal ağlarda paylaş

uzatmanın uzatması olmaması lazım tabii ki, standart bir maçta zaten oyun süresi 60-70 dakika. sen bunu illaki 90 dakikaya tamamlayacağım dersen 2,5 saatten önce bitmez hiç bir maç ayrıca hakemin uzatma süresini göstermesinin hiç bir anlamı kalmadığı gibi aksine burdaki gibi durumlarda daha bile kötü olabilir sonuç. tartışma çıkması vs anlamında. bi de ben böyle uygulama olmaz, olmuyor demiyorum olmaması lazım diyorum. uzatma süresinin bitmesinden sonra gol atan tek takım fb değil.

aslında futbolda hakemlerin üzerinde fazla sorumluluk var. kötü niyetle hareket eden hakem varsa bile çok azdır ama bu sorumlulukları azaltmak lazım. basketboldaki gibi zaman tutan bir hakem şey edilebilir. sonrasında fifa standart bir karar alır eksik oyun süresinin % bilmem kaçı kadar maç uzar diye. bak bir daha oluyor mu böyle tartışma.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok ekstrem durumlar dışında kaleci sakatlanır oyuncu bir saat yerde kıvarınır vs,5 dakka dendiyse 5 dk bitmesi lazım oyunun....Çünkü başka türlü belli bir standartı olmuyor,5 dakka ver sonra e şurdan bi 30 saniye ordan bi 20 saniye iyice sorun olabiliyor...Sonuçta saat hakemde ve lig tv durdurmuyor saati..Sonra sanki hakem "vay be gol atana kadar oynattı" oluyor çünkü bilemiyorsun,halbuki öyle birşey yok...Standart getirmek açısından bence 5dk ise 5dk da bitsin,ha ama dediğim gibi ekstrem durum olur,ya da dünkü gibi Yılmaz Vural çıldırır o zaman tamam...
Ama kaleci vuruşu yok taç vs bunlar oyunun içinde olan şeyler zaten kaleci zamandan yiyosa verirsin sarıyı gine yaparsa at ama uzatmaya da artık ekleyemezsin onu,oyunun içinde artık o kadarı...
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:
Cintonik said:
bazıları aglamaya baslamıs gene.emzik semihten gelsin o zaman

tebrikler usta kocaeliyi yendiniz. çok üzüldük çok kıskandık. ligdede ilk 10 içine girmeyi başarmışınız. bravo

Geçmişte girdiklerimiz , gireceklerimizin teminatıdır. Teşekkürler bu arada fair-play cercevesinde bizi kutladığın için.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
Sotto said:
zaten kaleci zamandan yiyosa verirsin sarıyı gine yaparsa at ama uzatmaya da artık ekleyemezsin onu,oyunun içinde artık o kadarı...

su ulkedeki hiçbi hakem sarısı olan kaleciye oyunu geciktirdi diye sarı weripte atmaz.

Şu ana kadar atmadılar,atamadılar ama bu atmamaları gerektiği anlamına gelmiyor...
Ama şöyle bir durum var tabi...Gözle görülür bir şekilde geciktirmesi lazım çünkü yoksa 3 büyüklerin kendi evindeki maçlarda,eğer ev sahii takım yenikse her kaleci atışında ıslık oluyor,bu demek değilki hepsinde geciktiriyor...Onu iyi dengelemek lazım...Geciktirdi diye ilk sarıyı verebiliyorsan ikinciyi de verebilmen lazım,2. sarı kart daha zor verilir diye bir kural yok...İkiside aynı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...