cenx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 panic attackt olmussun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 geçmiş olsun da, neler döndü ki aranızda kalpten götürtecek kadar adamı. abartıyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 geçmiş olsun kafana takma demiycem ama az düşünmeye çalış en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Arkadaşlar lütfen motivasyon sağlamayın, sonra öpüşürken burnum aktı çok utandım diye threadler açıcaklar. Kız gibi işte kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 gecmis olsun kafada kurma,olumlu dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ulan hiç benim başıma gelmiyo böle şeyler ): ahiret inancı falan da yok. napsam ben. öff. topik aççam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Abi seni biraz zorlasak bütün olayları anlatıvercen gibi hissediyorum.O kız erkek sen üçgeninde seni ne bağladı sen ne gerildin mesela?Geçmiş olsun kalbine iyi bak.Becel ye.Balık ye.Çokta takma ya.Grip olduğunda da ilaç içmezsen ateşin çıktığında düşürmeye çalışmazsan ölürsün.Gerekli şeyleri yap sonra koy popona rahvan gitsin.Günde bir bardak bira kalbe iyi gelir diyorlardı sen onu bi araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 @akhlaur: Kız erkek ben üçgeni yok kız en yakın dostum olan kız bi de ben. Sorunu tahmin edebilirsin. Ama ondan daha ciddi sorun en yakın dostum olan kızın sevgilimin kırdığı epic potla sigara içtiğimi öğrenmesi ve arkadaşlığımızın çok ciddi şekilde sarsılmasıydı. Daha doğrusu ondan korktum. Benim hayatımda en değer verdiğim insandır ailemden sonra, kardeşimdir yani, onu kaybetme düşüncesi kalpten götürmeye yeter. Yoksa kızarkadaşım kıskançlık yapmış noolcak, hem kız mı yok yani? Ama böyle kardeş derecesinde dostluklar kolay bulunmuyor. @alexi: Hasta mısın sen ya? Kalp kaslarımın kasılmasında problem olmasıyla öpüşürken burnum aktı arasında nasıl ilişki kuruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Abi anlatıvercen derken bunu kastediyordum :/.Neyse yine de geçmiş olsun.Bira şeysine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nil said: Ama ondan daha ciddi sorun en yakın dostum olan kızın sevgilimin kırdığı epic potla sigara içtiğimi öğrenmesi ve arkadaşlığımızın çok ciddi şekilde sarsılmasıydı. o.O? geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Kız aşırı katı abi sigara konusunda. Gerçi gayet iyiyiz şimdi az önce de onunlaydım da, işte o ara iyi değildi, çok fenaydı hatta. Üstüste gelince panik atak oldu bende. Bi de bahtsız bedevi modundaydım 2-3 gün başıma gelmeyen mallık kalmadı. Sonunda patladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o nasıl bir arkadaşmış öyle vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Bişey olmaz ya ben 4.5 yaşında açık kalp ameliyatı geçirdim domuz gibiyim maşşallah, hayvan gibi spor yapıyorum vs. Tabi bişey olmaz diye ihmal etme ama hayatını da yaşa kafayı çok takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 baraj gibi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bundan dolayı sinir stres yapıp da kalbini zorlayabildiysen, fazla yaşamazsın diyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Aynısı. Kaynımda da var. Çekme yapıyo. Bilerek yazdım bunu espri falan değil, bu kadar hassassan işin çok zor gerçekten. Böyle ufak şeyleri kafaya takmamayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hayatta senin için en değerli olan insanı kaybetmenin eşiğinden dönmek ufak birşey mi? Benim kaçırdığım birşey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bence öpüşürken sümüğü akmak çok romantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nil dalyan gibi delikanlısın, raad ol azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nileppezdel said: Hayatta senin için en değerli olan insanı kaybetmenin eşiğinden dönmek ufak birşey mi? Benim kaçırdığım birşey mi var?eh senin için en değerli oysa muhtemelen onun için en değerli sensin. bi sigara yüzünden birbirinizden ayrılmanız ihtimalı mantıklı mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Değil de onun da sigara konusunda bu kadar katı olması mantıklı değil bence. O tutumunu görünce insan ister istemez korkuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 7thBreath said: Çok geçmiş olsun, banada arada bu tarz şeyler olurdu kalbim sıkışır sanki hava kaçırır gibi pır ederdi çok korkmuştum ben de ilk başlarda sonra ekg ve ultrasonda bişi çıkmadı ama arada hala olabiliyor bi daha baktırmak lazım. bi dakka lan kötü bişey mi bu bana da oluyo böyle sıkışıyo ağrıyo arada karın ağrısı vurmuştur diye geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 nileppezdel said: Ama ondan daha ciddi sorun en yakın dostum olan kızın sevgilimin kırdığı epic potla sigara içtiğimi öğrenmesi ve arkadaşlığımızın çok ciddi şekilde sarsılmasıydı. nileppezdel said: Kız aşırı katı abi sigara konusunda. Gerçi gayet iyiyiz şimdi az önce de onunlaydım da, işte o ara iyi değildi, çok fenaydı hatta. Üstüste gelince panik atak oldu bende. Bi de bahtsız bedevi modundaydım 2-3 gün başıma gelmeyen mallık kalmadı. Sonunda patladım ABİ ŞAKA YAPIYOR OLMALISIN? Aşırı katı falan olabilir sigara konusunda ama bu kadar katılık kusura bakma da 10 yaşında yeşilaycı kızdan beklenir hareketlerdir. Aklı başında hiç bir kız şu mantıkla düşünmüyor yani. Deli sinirlendim gece gece, karşındakinin hayatında söz sahibi olduğunu düşünen insanlara oldum olası deli olmuşumdur zaten de, böyle "fena sağlıklı" kafasında, karşısındaki 2 fırt sigara içince ölecek sanan insanların ağzına yüzüne vurmak istiyorum. Aklını başına getirirsin kız arkadaşının inşallah, hayatın cehenneme döner yoksa. Benden sana tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 biseyin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Dostum gecmis olsun oncelikle. Yalniz korkmani gerektiricek birsey oldugunu sanmiyorum. Ayni olayi bende yasadim. Hastaneye gittim baya bir kontrolden gectim ve bana kalbimde ufuruk oldugunu soylediler. Ama guvenemedim oraya ve baska bir doktora gittim, o da kontrol etti ve hicbir sorunum olmadigini soyledi. Bu olayi 3 yil once falan yasadim. Bu sene basinda cok fazla olarak geri geldi kalp sorunu, kalp krizi gecirdigimi falan saniyordum o derece. Son bir kez doktora gittim ve adam cok iyiydi bana direk "Stres" dedi. Ki bu da aynen senin durumuna uyuyor sanirim. B viramini ve hafif sakinlestirici bir ilac verdi ama sakinlestiriciyi kullanmadim. B vitamini aldim bir sure ve kisa sure icinde Amerika'ya geldim zaten, buraya gelmekle ilgiliydi butun stresim, hepsini icime atiyordum, buraya gelince hepsi bitti tabii, kalp sorunu da bitti :) Biliyorum insan kontrol edemiyor her zaman ama, kafana takma herseyi cok fazla. Kalbinde sorun morun da yoktur hastaneler bazen coook abartiyorlar. Edit: Sorunum da suymus, ben kafama takip stres yaptikca kendime boyle kalbin etrafindaki kaslar kasiliyormus arada sirada siddetli sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar