Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok korkuyorum ya

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Abi seni biraz zorlasak bütün olayları anlatıvercen gibi hissediyorum.O kız erkek sen üçgeninde seni ne bağladı sen ne gerildin mesela?Geçmiş olsun kalbine iyi bak.Becel ye.Balık ye.Çokta takma ya.Grip olduğunda da ilaç içmezsen ateşin çıktığında düşürmeye çalışmazsan ölürsün.Gerekli şeyleri yap sonra koy popona rahvan gitsin.Günde bir bardak bira kalbe iyi gelir diyorlardı sen onu bi araştır.
Sosyal ağlarda paylaş

@akhlaur: Kız erkek ben üçgeni yok kız en yakın dostum olan kız bi de ben. Sorunu tahmin edebilirsin. Ama ondan daha ciddi sorun en yakın dostum olan kızın sevgilimin kırdığı epic potla sigara içtiğimi öğrenmesi ve arkadaşlığımızın çok ciddi şekilde sarsılmasıydı. Daha doğrusu ondan korktum. Benim hayatımda en değer verdiğim insandır ailemden sonra, kardeşimdir yani, onu kaybetme düşüncesi kalpten götürmeye yeter. Yoksa kızarkadaşım kıskançlık yapmış noolcak, hem kız mı yok yani? Ama böyle kardeş derecesinde dostluklar kolay bulunmuyor.

@alexi: Hasta mısın sen ya? Kalp kaslarımın kasılmasında problem olmasıyla öpüşürken burnum aktı arasında nasıl ilişki kuruyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:
Çok geçmiş olsun,

banada arada bu tarz şeyler olurdu kalbim sıkışır sanki hava kaçırır gibi pır ederdi çok korkmuştum ben de ilk başlarda sonra ekg ve ultrasonda bişi çıkmadı ama arada hala olabiliyor bi daha baktırmak lazım.

bi dakka lan kötü bişey mi bu
bana da oluyo böyle sıkışıyo ağrıyo arada
karın ağrısı vurmuştur diye geçiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Ama ondan daha ciddi sorun en yakın dostum olan kızın sevgilimin kırdığı epic potla sigara içtiğimi öğrenmesi ve arkadaşlığımızın çok ciddi şekilde sarsılmasıydı.

nileppezdel said:
Kız aşırı katı abi sigara konusunda. Gerçi gayet iyiyiz şimdi az önce de onunlaydım da, işte o ara iyi değildi, çok fenaydı hatta. Üstüste gelince panik atak oldu bende. Bi de bahtsız bedevi modundaydım 2-3 gün başıma gelmeyen mallık kalmadı. Sonunda patladım

ABİ ŞAKA YAPIYOR OLMALISIN?

Aşırı katı falan olabilir sigara konusunda ama bu kadar katılık kusura bakma da 10 yaşında yeşilaycı kızdan beklenir hareketlerdir. Aklı başında hiç bir kız şu mantıkla düşünmüyor yani. Deli sinirlendim gece gece, karşındakinin hayatında söz sahibi olduğunu düşünen insanlara oldum olası deli olmuşumdur zaten de, böyle "fena sağlıklı" kafasında, karşısındaki 2 fırt sigara içince ölecek sanan insanların ağzına yüzüne vurmak istiyorum. Aklını başına getirirsin kız arkadaşının inşallah, hayatın cehenneme döner yoksa. Benden sana tavsiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum gecmis olsun oncelikle. Yalniz korkmani gerektiricek birsey oldugunu sanmiyorum. Ayni olayi bende yasadim. Hastaneye gittim baya bir kontrolden gectim ve bana kalbimde ufuruk oldugunu soylediler. Ama guvenemedim oraya ve baska bir doktora gittim, o da kontrol etti ve hicbir sorunum olmadigini soyledi. Bu olayi 3 yil once falan yasadim. Bu sene basinda cok fazla olarak geri geldi kalp sorunu, kalp krizi gecirdigimi falan saniyordum o derece. Son bir kez doktora gittim ve adam cok iyiydi bana direk "Stres" dedi. Ki bu da aynen senin durumuna uyuyor sanirim. B viramini ve hafif sakinlestirici bir ilac verdi ama sakinlestiriciyi kullanmadim. B vitamini aldim bir sure ve kisa sure icinde Amerika'ya geldim zaten, buraya gelmekle ilgiliydi butun stresim, hepsini icime atiyordum, buraya gelince hepsi bitti tabii, kalp sorunu da bitti :)
Biliyorum insan kontrol edemiyor her zaman ama, kafana takma herseyi cok fazla. Kalbinde sorun morun da yoktur hastaneler bazen coook abartiyorlar.

Edit: Sorunum da suymus, ben kafama takip stres yaptikca kendime boyle kalbin etrafindaki kaslar kasiliyormus arada sirada siddetli sekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...