Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 cizgi romanini bilenler vardir. ya da kral arthur hikayeleri diyince ordaki buyucunun adi hep merlin'dir. heh iste o merlin'in genclik yillarini anlatan bu dizi bbc'de yayinlaniyor. su ana kadar 4 bolumu yayinlandi (bu sabah karsi s1e5 yayinlancak). izleyen varmidir? daha baslamadim belki izleyen arkadaslar yorum yapar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 en sagdaki adam lord britishe benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 merlini daha babacan ..daha anaç.. heybetli.. nur yüzlü beklerdim edit: 1)anaç ne ya 2) bütün yaz puzzleınla kafayı yedim hele o saçı yok mu o sakalı .. puzzle dakine ve filmlerdekinin aksine ne bet bi sıfattır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Hemen sağ tarafında duran tahminen Uther Pendragon'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ilk bölümünü izledim çok kolpa göründü bana.devamını indirmedim. evet en sağdaki pendragon.oynayanda buffy nin giles ı anthony head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Çok çakma duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 3 bölüm izledim. atmosferi yapamamışlar. dahada izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 hikayeye ilginiz yoksa pek sizi bağlayabilecek bir dizi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 benim vardı ama yinede bağlayamadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Çocuk Merlin. Amerikalılar derlerya: That's just wrong! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 GERGE said: Çocuk Merlin. Amerikalılar derlerya: That's just wrong! ben izlemedim diziyi .. daha da yıkıldım eğer çocuk merlinse.. ohoo daha büyücek iyice boku çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Çok da sıkıcı değil, idare eder aslında. Ama beklenti büyükse sonu hüsran olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sam neil ın oynadığı bi merlin mini serisi vardı o fena değildi sanki.tam hatırlayamıyorum şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 bu ne lan, BBC'ye bak fantastik soslu gençlik dizisi yapıcam diye uçmuş iyice; Arthur'un anasıyla aşk falan yaşarsa şaşırmam dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 o değil de bbc de gormenghast ın dizisini görmüştüm.şansıma son bölümdü.onu merak ediyorum nasıldır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 tamam bbc dizisi ve sanırım o kadar yüksek bütçeli değil ama o kadar kötü bir dizi olmamış. sonuçta fantastik macera dizisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Kovdular Lancelotu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Güzel ya o kadarda kötü değil. Uther'in büyüden çekinmesi çok hoşuma gitti ama keşke excalibur ve taş olsaydı. Lancelotu kovmaları baya komikti evet. Bide Morgana (morgan le fay) direk kalede olması. merlinin karısı olması gereken Nimueh'İn kötü sorceessi oynaması falan baya garip olmuş. Dahasıda var Mordred direk druid bir çocuk... Bi ton şey daha var ama saymakla bitmez. Hem Merlin Warlockmuydu a wizard diye biliyorum ben onu? Zaten birbirini tutan arthur hikayesi yok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 şimdi ilk sezon bitti mi ya ? Ne zaman geri dönecek bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 @SenariouS Spoiler özelliğini kullanmaya özen göster lütfen. Dizinin yarısını anlattın. Dizi çekim ve karakterler olarak çok kötü değil ama senaryoyu pek tutmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 dizi bbc'de bitti ama nbc dizinin haklarini satin aldi. ocakda nbc'de devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 eylülde cnbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ya o diil de merlini oynayan çocuk çok tipsiz. bak bi daha bakıorum... evet çok tipsiz. iğrenç itici bi tipi var. bunun yerine adam gibi bişe bulamamışlarmıkine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sırf tipten dolayı izlememiştim, yukardaki mesajda senaryonun çakmalığını da görünce hiç izlemem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 çocuklar zaman ve mekanın üstadı olamazlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar