Venator Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Co-op mode'da advanced 3 kişi başlayalım dedik. No Mercy'nin sonuna kadar çok güzel geldik de finali bir türlü bitiremedik. İçeride duruyoruz bu sefer tank birimizi kıstırıp öldürüyor, tepede duruyoruz smoker birimizi çekiyor ona yardım edene kadar zombiler bi yerden giriyor dağılıyor grup. Molotov, pipe bomb varsa onların yanında duruyoruz onları atıyoruz ama bi şekilde yine bi smoker&hunter gelince olmuyor. Var mıdır bi tavsiyesi olan 2 saat harcadık bi türlü yer&taktik denedik beceremedik :) Hayır FPS konusunda beceriksiziz diyecem, değiliz mikrofonla da koordine oluyoruz ama bi şekilde dağılıyoruz. Çok çok efsane sahneler oldu ama, daha oyunun 1/4ü ama süper eğlendik hehe. Şimdiden bile oyuna verdiğim 60 liraya değer diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Final bölümünde yardım çağırısı yaptığın kısımda bi oda var dördünüzde oraya girin kapıyı kapatın biri önde dursun dipcik yapıversin diğerleri zombileri tarasın sürekli tank çıktığında odadan çıkıp öldürün sonra tekrar odaya girin.. expertde bu şekilde bitirdiğimiz oldu ama odaya girmedende en üst bölüme çıkıp dikkatli oynayarak bitirebilirsin iki kez expertde bitirdim biri 1.5 saat biri 3 saat sürdü.. advanced de pek zor olmasa gerek az kasarsanız rahat bitirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bugün aldım bende oynadık arkadaşlarla da cidden çok iyi ya, bir süre sonra bayar sanırım,sık sık yeni mapler falan çıkarmaları gerek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 evet yeni map yeni özellikler silah falan şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ostrich said: Final bölümünde yardım çağırısı yaptığın kısımda bi oda var dördünüzde oraya girin kapıyı kapatın biri önde dursun dipcik yapıversin diğerleri zombileri tarasın sürekli tank çıktığında odadan çıkıp öldürün sonra tekrar odaya girin.. expertde bu şekilde bitirdiğimiz oldu ama odaya girmedende en üst bölüme çıkıp dikkatli oynayarak bitirebilirsin iki kez expertde bitirdim biri 1.5 saat biri 3 saat sürdü.. advanced de pek zor olmasa gerek az kasarsanız rahat bitirirsiniz. Aaha bu çok mantıklı o küçücük odaya gelemezler :) Gerçi biz radyonun oplduğu odayı bir ara tutmayı denerken iyi dayanmıştık ama tank gelip birimizi kıstırmıştı köşede sonra 3 kişi tutamadık. Yarın deneyecez ama sanırım şu oda muhabbetini. Peki tank'ı rahatça öldürmek için tavsiyeleriniz var mı? Oyun içinde witch'i bile rahatça indiriyoruz ama tank çok dağıtıyor bizi, neyi yanlış yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 yanında molotov bulundur tankı bi güzel molotov ile yaktıktan sonra her biriniz iyi kaçıp ateş ederse rahat öldürürsünüz hele advancedde çok zor olmaz odada iken arkadan gelemedikleri için canınızı götüremezler düzgün oynarsanız o yüzden molotov vs. kullanmaya gerek yok oralarda molotovu fln yedekleyin tank için.. edit: o odayı expertde 2 kişi bile tuttuk siz 3 kişi nası tutamadınız anlamadım dipcik kullanmayi unutmayin orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Advenced'da tanka molotofa falan da gerek yok,çok basit yatıyor. Expert'te cidden ömrümü boşalttım üstüne geçen gün indiremedim... Akşam bi Pati L4D atalım o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ostrich said: yanında molotov bulundur tankı bi güzel molotov ile yaktıktan sonra her biriniz iyi kaçıp ateş ederse rahat öldürürsünüz hele advancedde çok zor olmaz odada iken arkadan gelemedikleri için canınızı götüremezler düzgün oynarsanız o yüzden molotov vs. kullanmaya gerek yok oralarda molotovu fln yedekleyin tank için.. edit: o odayı expertde 2 kişi bile tuttuk siz 3 kişi nası tutamadınız anlamadım dipcik kullanmayi unutmayin orada 3 yerden geliyorlar eve eğer bi şekilde smoker gelirse ve birimizi alırsa onu kurtarıcaz diye dağılıyoruz. Ya da başka odalardan mı bahsediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 garenadan oynayanlar varsa toplanalım biri kursun oyuntürkler olarak oynayalım.ruslar japonlar falan bişi anlamıorum konusuolar :).ingilizce konusan cok az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 2 gündür geceleri hamachiden takılıyoruz. mikrofon olunca acayip geyikler dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Venator said: ostrich said: yanında molotov bulundur tankı bi güzel molotov ile yaktıktan sonra her biriniz iyi kaçıp ateş ederse rahat öldürürsünüz hele advancedde çok zor olmaz odada iken arkadan gelemedikleri için canınızı götüremezler düzgün oynarsanız o yüzden molotov vs. kullanmaya gerek yok oralarda molotovu fln yedekleyin tank için.. edit: o odayı expertde 2 kişi bile tuttuk siz 3 kişi nası tutamadınız anlamadım dipcik kullanmayi unutmayin orada 3 yerden geliyorlar eve eğer bi şekilde smoker gelirse ve birimizi alırsa onu kurtarıcaz diye dağılıyoruz. Ya da başka odalardan mı bahsediyoruz? Silah bölümünün yanında ufak bir oda olması lazım orası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya şeyi diyor,merdiven var ya yukarı çıkmak için,sanırım orası :D 2 taraflı sülo akşam atalım no mercy daha campaing sonu görmedim lan ayrıca, şöyle bir durumda olsam,zoey gibi biri yanımda olsa safe roomlardan birine geçer birlikte ölene kadar mokoko yani,iyi anlamda mokoko kötü anlamda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Orjinal alanlar kimler? Kimler hamachi'den oynuyor. Orjinaller hamachi'liler ile oynayamaz sanirim cunku Steam'de update cikti, versiyonlar farklidir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 garenadan oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 En tepede durarak hallettik orayı. Zombiler gelene kadar aşağı ittiriyorsun vs. Tank da zaten oraya kadar gelmeye çalışırken makinalı ile kolay indi. Hatta gaza gelip 2inci filmi bitirdik ve 3ün yarısına geldik. Neyse, yardım eden herkese teşekkürler. Edit: Biz 3 kişi orjinal takılıyoruz, co-op bitsin versus da takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Venator, friend liste ekle beni bende 4.unuz olurum. LathspeLL nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Aslında bulduk dördüncüyü, demoda oynadığımız bi arkadaş gelecek ama ekleyeyim listeye yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 orj bizim de ostrich falan takılıyoruz 4 kişiyiz ayrıca ostrich dediğimiz şahsiyet death toll'un ikinci bölümünde tank sololadı,expert'te adsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sdfg dediklerimi yapsanız daha rahat öldürücezde adam gibi takım oluşturamadık üçünüzden biri illa hata yapıyo gidiyoruz güm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 nette oynarken bazıları kantır oynarmıs gibi oynuo deli oluyorum arkadaş.önden basıp gidiolar sora kurtar kurtarabilirsen :).agaçlara falan saklanıoolar.ulan infected seni gormuomu ordayken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ya şimdi cs gibi oynamasam da içimdeki insan sevgisi yüzünden oluyor hep adsf üstüne üstüne 20 infected giderken içim rahat etmiyor,bi yaylım ateşi yapıyorum arada head geliyori işte asdf neyse düzeliyoruz yavaş yavaş dün mouse'da yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 nasıl sinirlendim nası bi bilsen.. expert'de dead air 2. bölümdeyiz tankı fln hallettik sona geldik safe door ile aramızda ufak bir yol var ekibe dedim koşalım nasılsa az zombi var derken ben kapıya geldim onların yanında boomer patladı hadi onları ölüme bırakıp safe doora koşuyum geçeriz bölümü dedim safe door içinden hunter çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 DarKRideR said: orj bizim de ostrich falan takılıyoruz 4 kişiyiz ayrıca ostrich dediğimiz şahsiyet death toll'un ikinci bölümünde tank sololadı,expert'te adsfsd beni de çağır :) süper 4. olurum demiyorum ama zaten oyuna daha yeni başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yannız oyun multi olarak gayet başarılı iyi hoşta.ben maplerden şimdiden sıkıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Benide baydı hepsi yenilerinin gelmesi lazım youtubeda şöyle bir video var fanlar dawn of the dead filminden bir campaign yapıyorlar. valvede yakın bi zamanda yeni campaingler eklemeye başlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar