Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

4 kişi co-op oynuyoruz. İNANILMAZ ZEVKLİ. mikrofondan dönen muhabbetler falan. gülmekten oyun oynayamiyoruz resmen.

ayrica çok imba sahnelerde oluyor.

4 kişinin ikisi mefta halde ben yere düşmüşüm elde pistoller, arkadaş ortamı temizleyip beni retrieve ederken arka çatıdan smoker bunu çekiyor. ben yerde yatmış vaziyette pistolle smokera saydiriyorum, son anda öldürüyorum. arkadaş yere düşüyor bi kaç hp'si kala beni retrieve ediyor. film gibi resmen. inanılmaz eğleniyorum. bu akşam bitiririz co-op'u. versus mod bu kadar sarar mı bilmiyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha abi, gülmekten altima ..im desem yeridir. böyle salondan anne-baba geldi "ne oldu oğlum?" diye sordular ki ben oyun oynarken sinirlenir, bağırır çağırırım gelmezler. anırmışım resmen.

safe room'a girip, odanın içinden beni smoker'ın çekip götürmesi ve oradaki bağırışmalar resmen MÜKEMMELDİ. boomer gelip kustu, smoker çekerken hunter parçalamaya başladi. ben ağliyorum... odadan 2 kişi zombilere saydiriyor falan ve son anda kurtulup kendimi odaya atiyorum. EPIC macera resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:
Illa Steam'den mi oynanmasi gerekiyor, Hamachi'den oynanabiliyor mu?

Oyunu steamden almadan önce indirip denemiştim hamachiden olurmu diye olmadı yada beceremedim.

Expert baya bi zorladı beni yabancılarla oynamaktanda gına geldi, aramızda versus fln yapsak fena olmaz hani..
Sosyal ağlarda paylaş

Denk geldiğim kadarıyla şöyleymiş;

said:
LAN is possible, instructions:
1. Each person has to have steam running
2. Each person has to be a friend of each other within steam
3. Create a friends only server and make the server type a local server
4. The other people (If they are friends) will be informed that you are playing on a server and at that point they can join.
5. Im not sure with hamachi, but it should be very possible.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...