LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Demosunu oynayin zaten almadan evvel. Oyun overrated degil, sanirim tarzina gore insanlarin begenisi degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 dediginiz gibi iyi cikar insallah yarin sip etcem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 28inde turkiyeye geliyo sanirim kutulu almak istiyen varsa steam uzerinden aldim ben ve inanilmaz eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 4 kişi co-op oynuyoruz. İNANILMAZ ZEVKLİ. mikrofondan dönen muhabbetler falan. gülmekten oyun oynayamiyoruz resmen. ayrica çok imba sahnelerde oluyor. 4 kişinin ikisi mefta halde ben yere düşmüşüm elde pistoller, arkadaş ortamı temizleyip beni retrieve ederken arka çatıdan smoker bunu çekiyor. ben yerde yatmış vaziyette pistolle smokera saydiriyorum, son anda öldürüyorum. arkadaş yere düşüyor bi kaç hp'si kala beni retrieve ediyor. film gibi resmen. inanılmaz eğleniyorum. bu akşam bitiririz co-op'u. versus mod bu kadar sarar mı bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Var mi oynayan? Cooperative oynanmasinda herhangi bir sorun var mi, Hamachi'den falan oynanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 al bebeim burdan yak left 4 dead eregorn lan ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 (Y) Garbage diz shiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Illa Steam'den mi oynanmasi gerekiyor, Hamachi'den oynanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 4vs4 versus modunu şu şekilde tanimlaya bilirim : gülmekten ve bağirmaktan , oynarken (voice-chatten) yoruldum . Inanilmaz eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ahaha abi, gülmekten altima ..im desem yeridir. böyle salondan anne-baba geldi "ne oldu oğlum?" diye sordular ki ben oyun oynarken sinirlenir, bağırır çağırırım gelmezler. anırmışım resmen. safe room'a girip, odanın içinden beni smoker'ın çekip götürmesi ve oradaki bağırışmalar resmen MÜKEMMELDİ. boomer gelip kustu, smoker çekerken hunter parçalamaya başladi. ben ağliyorum... odadan 2 kişi zombilere saydiriyor falan ve son anda kurtulup kendimi odaya atiyorum. EPIC macera resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Oyunda cok epic olay yasaniyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Meshte tabi versus modeden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 acayip seyler oluyo oyunda ya tam helikoptere binip bolumu bitircem tank ustume tas atti assagi dustum altima s.ctm yaa hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sorieno said: Illa Steam'den mi oynanmasi gerekiyor, Hamachi'den oynanabiliyor mu? Oyunu steamden almadan önce indirip denemiştim hamachiden olurmu diye olmadı yada beceremedim. Expert baya bi zorladı beni yabancılarla oynamaktanda gına geldi, aramızda versus fln yapsak fena olmaz hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Denk geldiğim kadarıyla şöyleymiş; said: LAN is possible, instructions: 1. Each person has to have steam running 2. Each person has to be a friend of each other within steam 3. Create a friends only server and make the server type a local server 4. The other people (If they are friends) will be informed that you are playing on a server and at that point they can join. 5. Im not sure with hamachi, but it should be very possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 yanlış olmuş bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 TF2 >> L4D Ilk izlenimim, giden 60 lira oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Tamamen teorik olarak soruyorum, yasal yollarla elde edilmemis bir Left 4 Dead'i multiplayer oynamak mumkun mudur, degil midir? Ilk cevaplayana yer bezi hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 degil sanirim yada ben bilmiyorum oyniyanlar nicklerini yazsinlarda arkadas listesine falan ekliyelim oyun dondururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Oyunu orjinal almadan da multiplayer coop veya versus modda oynamak şimdilik mümkün. Nasıl oluyor diye sormayın googlelayın. Ayrıca meshi de o smokerin elinden kurtaran tabancalı aimbot da benim fdsfsdfs.. Oyun Versus moddan önce tekdüze gidiyordu coopta çok zevk alamıyorduk ama versus mod bambaşka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 garena artik bunuda destekliyomus indireyim bare lan imkagamsiz diyolar ama garenadakinleirn heralde bi bildigi vardirki acmislar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 birleşti topicler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 landan ruslarla bayabi oynadim coop tu acayip zevkliymis indirdigime deydi oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 orjinal olmayınca netten oynanmıo dimi bu.single ı varmı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 orginal deyil ama netten oynuyom :) singlesi var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar