dronevil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 beni de ekleyin dr0nevil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 arkadaşlar orjinal olmadanda bi güzel oynanıyor oyun :S yani bizim kafede 4 kişi toplanıp oynamaya gelenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuldu mu bu video bilmiyorum ama, şu ana kadar gördüğüm en iyi Hunter oyuncusu. Bravo yani. http://www.youtube.com/watch?v=tuCgdhqZZ4c&feature=fvst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kaç para bu oyun şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 39.99 dolar ve bence çok pahalı şöyle bi indirime girsede 25 falan olsa alcaz arkla (4 tane alınca tanesi 30 dolara geliyo öyle bi paketi var gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 l4d2 çıkınca 50 dolar olcak, l4d ise 30 dolar olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 laf aramızda bende copy versiyonu var bundan online oynamak için server bulabileceğim bi yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ne 30 u ya şuanda 20 dolar oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 orjinal alınca ping sıkıntısı çekiliyor mu? yani 100 ms altı yakalamak zor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hayır ya sıkıntı yok 20 30 ms oynuyoruz türk serverları var steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Sizce su an bu oyun alınır mı? yoksa 2yi mi beklemeli bi de 2 ne zaman çıkıyor bi bilgi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 2 nin çıkış tarihi 17 kasım. 2 hakkında korkuyorum biraz, yeni survivor tipler çok kötü olmuş ilkinin yanında. zaten bi de videolarda "hadi zombi dağıtalım bebek" modu var ki, umarım oyun öyle değildir, dağılmış tüm survival konspeti. ha salya akıtarak bekliyoruz 2 yi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 15$ olmus. yeni crash course map'i de dahil. http://store.steampowered.com/app/500/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 2nin çıkma tarihi yaklaştıkça dahada düşer o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 2. çıktıktan sonra weekend-deal ile bir bakmışın 4.9 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Arkadaşlar Left4Dead2 40k kişilik boykot grubuna sahip buna rağmen l4d 1 den daha fazla satış bekleniyor. Çok fazla tepki var ikincisinin bukadar kısa sürede çıkmasına ben mesela almayı düşünmüyorum. Türk oyuncularında çoğunun alacağını düşünmüyorum sonuçta 50 dolarlık oyun ve pat diye herkes geçmez l4d1 den. Yabancılarla oynamak zorunda kalabilirsiniz epey bir süre. l4d ın fiyatı uzun süre 15 dolar olmaz 29.99 dolarlık fiyat önce 24.99 sonra 19.99 dolar olur ve sabitlenir. Bir dahaki kampanyada ne olur bilinmez tabi. L4d2 için se şubat 2010 da 24 dolarlık kampanya olur diye düşünüyorum. l4d2 maplerini ise mutlaka l4d1e uyarlarlar. 15 dolarlık fırsatı kaçırmamak gerekirdi verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değecek nadir bir oyun l4d. Eğer kaçırmışlar ve 29.99 dolarlık fiyattan almak istemeyenler varsa benle irtibata geçebilirler four pack sahibiyim gift yoluyla anlaşıp l4d edinebilrsiniz. Herkese iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 l4d2'nin daha çok satış yapacağı belliydi zaten. xbox kiddieler düşünülerek hazırlandı. zaten ilginçtir xbox reviewerlar oyunu deli hype etti. bu kadar hype'dan sonra l4d'nin 10 katı satmazsa ayıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 halen 7,5$ steam'de, 7 saat filan daha indirimde. indirdim beğendim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hocam nasıl serverların durumu? adam var mı? almış bulundum bende bi gazla oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 geçen gece 10k online vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 AKALIM ARTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ama 2 daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 minigun ile standoff bitişleri olduğunu bilsem ilk çıktığında alırdım bu oyunu, nasıl kaçırmışım bunca vakit! of çok keyifli minigun ile deşmek zombileri! steam'den ekleyebilir oynamak isteyen beni: xm214. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya monitörden kaynaklanan bi sıkıntı var oyunu açtığımda cannot display this video mode tarzı bi uyarı veriyor. daha öncede bazı oyunlarda veriyordu monitörün sürücüyü yükleyince düzeliyordu şimdi düzelmedi. oyunun içine girmeden oyunun kendi çözünürlüğünü nasıl ayarlarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 multiplayer tadından yenmiyor oyun söyliyim xenocide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar