Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Arkadaşlar Left4Dead2 40k kişilik boykot grubuna sahip buna rağmen l4d 1 den daha fazla satış bekleniyor. Çok fazla tepki var ikincisinin bukadar kısa sürede çıkmasına ben mesela almayı düşünmüyorum. Türk oyuncularında çoğunun alacağını düşünmüyorum sonuçta 50 dolarlık oyun ve pat diye herkes geçmez l4d1 den. Yabancılarla oynamak zorunda kalabilirsiniz epey bir süre. l4d ın fiyatı uzun süre 15 dolar olmaz 29.99 dolarlık fiyat önce 24.99 sonra 19.99 dolar olur ve sabitlenir. Bir dahaki kampanyada ne olur bilinmez tabi. L4d2 için se şubat 2010 da 24 dolarlık kampanya olur diye düşünüyorum.

l4d2 maplerini ise mutlaka l4d1e uyarlarlar. 15 dolarlık fırsatı kaçırmamak gerekirdi verdiğiniz paranın kuruşuna kadar değecek nadir bir oyun l4d. Eğer kaçırmışlar ve 29.99 dolarlık fiyattan almak istemeyenler varsa benle irtibata geçebilirler four pack sahibiyim gift yoluyla anlaşıp l4d edinebilrsiniz. Herkese iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya monitörden kaynaklanan bi sıkıntı var oyunu açtığımda cannot display this video mode tarzı bi uyarı veriyor. daha öncede bazı oyunlarda veriyordu monitörün sürücüyü yükleyince düzeliyordu şimdi düzelmedi. oyunun içine girmeden oyunun kendi çözünürlüğünü nasıl ayarlarız?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...