Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 öfff bayılıyorum öle tiplere koyma akıl mı denir ne denir hiç bi araştırma etme yok ama dil papuç kadar doğrusunu anlatmaya kalkarsın susmaz abidik kubidik sorular sorar seni bastırmaya çalışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 huzur islamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 offf koptum yaa koptum... yani mmleketin herhangibir kahvehanesinde bile bu kadar gerizekalı bilgisiz cahil insanlar yoktur. onu kabul eden üniversiteye.. eğer mezun olursa onun diplomasına imza atacak olan rektöre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 rektörde diplomasına imza atacağı öğrencilerin dünya görüşlerinin yeterliliğine bakmakla görevliydi hey allahım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 valla üniversiteye gidip de dünya görüşü gelişmeden çıkan insan tanımıyoru. ha bu kız böyle çıkarsa o okuldan, okulun kendisinde sorun vardır. ben de o rektörün... derim yani.. hem mal öğrenci yetiştirilecek hem de iyi bir rektör olunabilecekse (ki ancak mal bir rektör olur ondan), sen bu işi iyi yaparsın derim o halde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 A kişisi şeriatcı olsaydı onun diplomasına imza atan rektöre mal değildir dermiydin ? bu nasıl üniversite mezunu demezdin demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hö....:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Dragonmax said: valla üniversiteye gidip de dünya görüşü gelişmeden çıkan insan tanımıyoru. ha bu kız böyle çıkarsa o okuldan, okulun kendisinde sorun vardır. ben de o rektörün... derim yani.. hem mal öğrenci yetiştirilecek hem de iyi bir rektör olunabilecekse (ki ancak mal bir rektör olur ondan), sen bu işi iyi yaparsın derim o halde.. bu nedir yani? kişi kendi gerizekalı ise rektör ne yapsın onu anlayamadım? Kaldı ki sayın rektörüme Saygım sonsuz, gayet de başarılı buluyorum. sen de rektörün ... yapma en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bence fw maillerden öğrenmiş hepsini evet bence böyle bence o kız salak ve onlardan binlercesi var evet bence bu da böyle bence ben çok önyargıyla yazdım galiba ama öyle gibi de ya hakediyo sanki azıcık önyargıyı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tam şekerle kandırılcak kız modelii . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bu işler aile ortamında öğrenilir rektör ne yapsın sonuç olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 my way or the highway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ok o halde şöle sölim.. allahım illa artıparantez, fazladan açıklama yazdırıcaksınız neyse... "o rektörün ..." bi deyim bi terim benim için. ben ve arkadaş grubum için. şunun türemişidir o cümle: - ulan bu adama da diploma vericekler... - sorma bu insanımsı da mezun olucak lol... ayrıca bu da şunun türemişi sayılır: "seni götüren arabanın tekerine..." seni götüren arabanın tekerine dediği zaman şair, lan teker sanki kendisi gidiyo da konuşuyo adam mı diyosunuz acaba ? o kız da üniversite mezunu olucak (türetelim> o kız da diploma alıcak (türetelim> o kızın diplomasını da o rektör imzalicak (gene türetelim> ben o kıza diploma vereni de, diplomasını imzalayanı da.. buyrun.. burdan herhangibir rektöre hakaret yok, burda argo bi söylem, günlük ağızda bir deyim misali mevcut.. ayıca şeriyat konulu postu da zerre kadar anlamadım, o da apayrı bi mevzu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tek yol devinim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Tek yol devenin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 cumhuriyet bizim yerimize düşünür ki ardeth, ne gerek var oksijen sarfiyatını arttırmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Tek yol Dövenin http://i183.photobucket.com/albums/x275/konekoya/tobiwantsyou1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Absolut said: Güzel ortamlarda bulunmuş, ilginç tartışmalara şahit olmuş belli ama bunları derleyip toplayamamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 politic fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 tek yok islam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kek yok ustam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 devrim diye türk otomobili yapmışlardı. türkiyenin kalkınmasının tek yolu devrimdi. kız haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Deli sevmis olabilir kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hakki devrimdir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar