Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tek Yol Devrim!!!!11

Dynun

Öne çıkan mesajlar

valla üniversiteye gidip de dünya görüşü gelişmeden çıkan insan tanımıyoru. ha bu kız böyle çıkarsa o okuldan, okulun kendisinde sorun vardır. ben de o rektörün... derim yani.. hem mal öğrenci yetiştirilecek hem de iyi bir rektör olunabilecekse (ki ancak mal bir rektör olur ondan), sen bu işi iyi yaparsın derim o halde..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
valla üniversiteye gidip de dünya görüşü gelişmeden çıkan insan tanımıyoru. ha bu kız böyle çıkarsa o okuldan, okulun kendisinde sorun vardır. ben de o rektörün... derim yani.. hem mal öğrenci yetiştirilecek hem de iyi bir rektör olunabilecekse (ki ancak mal bir rektör olur ondan), sen bu işi iyi yaparsın derim o halde..

bu nedir yani? kişi kendi gerizekalı ise rektör ne yapsın onu anlayamadım?

Kaldı ki sayın rektörüme Saygım sonsuz, gayet de başarılı buluyorum. sen de rektörün ... yapma en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

ok o halde şöle sölim.. allahım illa artıparantez, fazladan açıklama yazdırıcaksınız neyse...

"o rektörün ..."
bi deyim bi terim benim için. ben ve arkadaş grubum için.

şunun türemişidir o cümle:

- ulan bu adama da diploma vericekler...
- sorma bu insanımsı da mezun olucak lol...

ayrıca bu da şunun türemişi sayılır:
"seni götüren arabanın tekerine..."

seni götüren arabanın tekerine dediği zaman şair, lan teker sanki kendisi gidiyo da konuşuyo adam mı diyosunuz acaba ?

o kız da üniversite mezunu olucak (türetelim>
o kız da diploma alıcak (türetelim>
o kızın diplomasını da o rektör imzalicak (gene türetelim>
ben o kıza diploma vereni de, diplomasını imzalayanı da..

buyrun.. burdan herhangibir rektöre hakaret yok, burda argo bi söylem, günlük ağızda bir deyim misali mevcut..

ayıca şeriyat konulu postu da zerre kadar anlamadım, o da apayrı bi mevzu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...