yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 tubitak eskiden direkt sipariş alıyordu artık yok mu öyle bir hizmetleri?
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 aynen tubitak ta varmış :) http://esatis.tubitak.gov.tr/books/10412
cabot Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 küheylan said: eyvallah fena değil gibi bir bakınayım yarın. bir de neokur.com diye bir site varmış bakmak lazım. neokur gibi bi de vikitap.com var arayüzü daha kötü ama içerik daha fazla sanırım şuan
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 benimde canım çekti bak şimdi yarın gidip alayım
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ulan merak ettim, ama sıkma ihtimali de var sanki. pfff bilemedim lan bi elimi sürüp kurcalasam iyi olur sanki ahaha
moncici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Sparkcaster said: isa sonrası hristiyanlığın yayılması üzerine kitap arıyorum, var mı tavsiyesi olan? http://en.wikipedia.org/wiki/Ramsay_MacMullen http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Brown_(historian)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 vaktinde manitaya almıştım okuyamadığım için hep ukte kalmıştı kısmet buguneymiş
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 moncici said: hahah şunun gibi derken? biri tarihsel materyalist yöntemi kullanırken diğeri hurafelerden ibaret. neye inandığın neye güvendiğinle alakalı o ya. materyal bakış açısı yüzde yüzde doğru diye bir şey yok. sadece çok popüler.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yoksa serdar ortaç materyalizme kurban gitmiş bir ataist mi?
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bugün kıbrıs şehitlerinin sonundaki kitapçıya gittim adamla aramızdaki diyalog aynen şu oldu. -bir kitap sorucaktım -tabii *bilgisayar başına oturur* -tüfek, mikrop... -ha o yok uzun süredir gelmiyor. adam sisteme bile bakmadı ezberlemiş öküz asdfds
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bugun dnr sordum yoktu sonra kitapcıma gittim elindeki sorar sormaz gitti elindeki son kitabı bana verdi. =) belki elinde başka vardır sormamı ister misiniz
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 tubitak senelerdir kitap yazımını ve basımını durdurdu o yüzden bulunmuyor. malum tubitakı artık hükümetin kayıncoları yönetiyor.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hmmm o zaman oralarda da bulunmaz
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 elde kalmış olanları toplamaya calısacaksınız o yüzden dnr gibi büyük yerlerde bulunamaz daha mahalle kitapcılarında bulabilirsiniz. Sonucta herkese yönelik kitaplar değiller. Bu arada tübitakın kendisine de sorulabilir.
moncici Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 buradan alın işte daha ucuza bulamazsanız http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=t%FCfek+mikrop+%E7elik&anasayfaara=ARA
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 tübitaktan sipariş verdi arkadaşım bana hediye olarak 14 küsür liraydı bu kitap. nadir kitapta pahalıymış. neden tübitaktan almıyorsunuz ki?
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Merhaba, "Bütün insanlar kötüdür, iyi olduğunu sandığınız insanlar aslında kötülüklerini diğerlerine göre daha becerikli şekilde gizleyenlerdir, kötü olarak gösterdiğimiz insanlarsa kötülüklerini gizlemekte daha beceriksizdirler, Allah bütün insanların belasını versin, kökünü kazısın" şekilde özetlenebilecek fikirler ortaya koyan filozofların eserlerini tavsiye etmenizi istiyorum sizden. Okuduklarınız arasından. Genel kültür adlı heybeden çekip çıkardıklarınızdan değil. Teşekkürler.
Utk Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Bence bu kadar karamsar olma,herkesin içinde muhakkak bir kötülük mevcut fakat ying-yang dengesi de bu yüzden var. Montaigne - Denemeler'i okumanı tavsiye ederim şu sıralar depresyonunu biraz alır
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Merhaba arkadaşlar.Yeni bir kitap arayışı içerisindeyim. Şu ana kadar dünyaya gelmiş ve peşinden belli bir kitleyi sürükleyebilmiş bütün dinleri(en azından çoğunu) basitçe anlatan,hangi coğrafyada,ne zaman ve hangi şartlarda ortaya çıktıklarını ortaya koyan,özet niteliğinde bir kitap arıyorum. Çok detaya girmeden anlatsın sonra merak ettiklerimi daha detaylı araştırayım istiyorum. Var mıdır böyle bir kitap okuyan?
Öne çıkan mesajlar