Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 sabahattin ali - kürk mantolu madonna diyeyim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 orta çağ savaşları hakkında bir kitap arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Fantezi, macera romanı arıyorum tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 silcem bunu bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 İnsancıklar Yeraltından Notlar Budala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Lauren said: İnsancıklar Yeraltından Notlar Budala ek olarak karamazof kardesler,ölü bir evden anılar,suc ve ceza,benim okudugum 3 dostoyesvkı kıtabı bunlar 3 u de mukemmeldi inş snn dediklerini de okuyacak en yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dimplysick Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 James Arthur Baldwin - Ne zaman gitti tren Montaigne - Denemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 iki tane kitap. can yayınları yeni baskılarını yaptı. gidin alın okuyun. yukio mişima: bir maskenin itirafları malcolm lowry: yanardağın altında iki yazar da intihar etmiş. kitaplar harika. iki gecedir sabahlıyorum bunlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 malcolm gladwell - outliers: the story of success (turkcesini bilmiyom ama malcolm gladwell in basari ile ilgili bi kitabi var sanirim, o yuzden kolay bulursunuz kitapcida) yillardir savundugum seyleri cok guzel bir dille anlatmis oneririm. ozetle hani boyle sacma salak insanlar goruruz hep, butun basari benim eserim diye gezerler, butun servetimi basarimi kendim yaptim diye. aslinda hikayenin hic oyle olmadigini anlatan bir kitap. kimse durup dururken kendi emegiyle basarili olamaz. Mutlaka icinde cok calisma, emek vardir ama kim olarak nerede dogdugunda onemli. Ozetle burjuva olman gerek, siradisi sanslarin eline gecmesi gerek vs. Onu anlatiyor gercek dunyadan kisilerle ornekleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Türk yazarların dünya klasiği sayılan romanlarının bir listesini isteyeceğim sizden. Dünya klasiklerinin neredeyse tümünü(özellikle rus edebiyatı) okudum fakat yerli kitap okumuşluğum çok az, bu açığımı kapatmak istiyorum acil yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kemal tahir kitaplarından bir başla. gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 elizabeth gilbertin ye dua et sev kitabını gördüm evde okuyan var mı akıcımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bleah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Fantastik kurguyu seviyorsanız Michael Moorcock'un dört kitaplık bir serisi var. Adı Hawkmoon Destanı olarak geçiyor serinin. Kitaplar da hatırladığım kadarıyla şöyle: 1) Kafatasındaki Mücevher 2) Çılgın Tanrının Tılsımı 3) Şafak Kılıcı 4) Rünlü Asa Kitaplar genel olarak çok sürükleyici ve hareketli. Fakat son kitabın son sayfalarında geldiğinizde "Maykıl amca ne içtin sen ya?" demeniz işten bile değil. Ben dedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 betty blue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Franz Kafka - Aforizmalar Paul Gallico - Thomasina Francis Bacon - Denemeler Başlıca beni benden alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Harlan cobenin tüm kitapları . Karanlık Fotoğraf favori kitabımdır . Ken grimwood - sil baştan . Bu da çok fantastik değişik bi kitap . Bu tarz sevenler varsa hoşlanırlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamucan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 asli erdogan kırmızı pelerinli kent, sonra diger kitaplarindan devam edersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRasmus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Gorioth baba,bizim kültürümüze gitmiyor.Yeterince burjuva-halk ayrımı olan filmleri tvde izledik.Dokuzuncu Hariciye Koğuşu'nu oku : o ! al sana dünya klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Dokuzuncu Hariciye Kogusu leş gibi bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 su an sevdiğim kişiden ayrıldım mantıklı dusundugunde beraber olunacak biri değil ama duygusal olarak da beya yogunum seviyorum bana butun dediklerine rağmen ben hem gercek askı anlatan hemde onu unutmamı sağlayacak bi kitap okumak istiyorum baya ozel oldu ama bircok kişinin basından gecmiştir bu olay benimle aynı duyguları paylaşıp da etkilendiği bir kitap olan varsa lütfen cevap yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar Çok uzun değil, okuması keyifli oldukça güzel kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 +1 önyargı ile başladım baya zevk aldım kitaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kitap tavsiyesi istiyorum. türk edebiyatından okuduğum hatrı sayılır miktarda kitap var fakat yabancı edebiyattan doğru düzgün hiçbir klasik okumuş değilim. nereden başlayayım ne yapayım hiçbir fikrim yok. elimden tutun. yüzüklerin efendisi olsun dune olsun okumadım ama çok merak ediyorum. onun dışında ne suç ve ceza'dır ne don kişot'tur okumuşluğum yok. aylardır şu kitaba kitli kaldım çok ağır okunan bir kitap, ama bitmek üzere, o yüzden tavsiye istiyorum. şu an için araştırma, tarih vb okumak istemiyorum. bana sürükleyici roman vs. tavsiye edin, okumak için can atayım, elimden bırakamayım. bir de bu dan brown kitapları falan var onlar nasıldır, roman mıdırlar? (bu kadar da cahilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bunu oku mesela klasik istiyorsan, fransız romantizminin başlangıcıdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 http://www.thenoobnews.com/uploads/2011/10/planescape-torment.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar