Drall Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 şuaralar sakıncalı piyade'yi okuyorum. ardından arkadaşta gördüm siddhartha diye bir kitap. bulabilirsem onu alıcam sahaflardan falan, olmadı idefixten söylücem. tavsiye edermisiniz bu kitabı acaba? bir de en olmadı kütüphanede fareler ve insanları gördüm bu yaşa kadar okumadığım için utandım bian kendimden. onu okucam biara da. pcyi inanılmaz azaltınca büyük boş zaman kaldı resmen kitaplarla mangalara verdicem kendimi dersin yanında iyice bırakıcam pcyi dizi bile izlemicem :D ama şu siddhartha hakikaten çok ilgimi çekti yani acaip merak ettim antalyada olan varsa elinde bu kitap olan varsa ödünç verebilirse çok süper ötesi sevinirim =) başka çok iyidir bu kitap çığır açar insanda dediğiniz kitaplar var mı? (ps: tekrar utanaraktan söylüyorumki şuana kadar öyle çok kitap okumuş bi insan değilim, buyüzden öyle "şunu okumuşsundur nasılsa" diyip de atlamayın tavsiyeleri yani okumamış olma olasılığım da yüksektir =/ teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 etkileneyim diyosan aldous huxley - algi kapilari nietzsche - böyle buyurdu zerdüşt dostoyevski - budala bertrand russel - aylaklıga övgü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 richard bach- mavi tüy, martı, bir paul auster-new york üçlemesi, ay sarayı saint exupery- küçük prens okumuşsundur martıyla küçük prensi ama eklemeden edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 siddharthayi 5 yıl once okumustum ingilizcesini. iyiydi ama hayatımı degistirmedi kesinlikle. ing oldugu icin o kadar kaptırmamıs olabilirm o zamanlar kendimi. yine de yok.. hayat degistirici bi kitap diil. siddhartha tarzı ama daha cok begendigim dünya nimetleri ve yeni dunya nimetleri var. berbaber basılı oluyo bu ikisi zaten. bitince kitap bakısım genislemisti benim. ve siddharthayı cok kolay bulursun bence. endiselenme hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Güzelce tavsiyelerde bulunulacaksa bunu biraz yapışkan yapalım, insanlar faydalansın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 şiddetle kişisel gelişim kitap tavsiyeleri alınır. özgüven aşılayıcı, görüş ufkunu büyüten falan. ha empati ile olasılıksız da yeni bitti. geceleri uykuya salınmadan önce okunacak sağlam roman tavsiyesi de iyi olur. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 teşekkürler dunno beklentilerimi düşürdüğün için öyle hayal kırıklığına uğrasam üzülürdüm okuyunca :D ama yine de içimde biyerlerde kitap alıcak götürücek beni diyo bakalım haftasonu çıkıcam sahaflara. diğer herkese de teşekkürler buarada kişisel gelişim kitaplarını sevemeyenler elime mum diksin mi? ben hiç sevemiyorum ya komiğime gidiyo acaip şekilde. gerçi olasılıksızla empatiyi okumadım ama secret vardı evde bir adet, çöpe atıcaktım 10 sayfasını okuduktan sonra annem sevdim ben onu napıyon sen dedi =P buarada olasılıksız'ı baya fazla (hem de çok fazla) met eden duydum tam olarak konusu ney? ayrıyetten okumuş olma ihtimalin çok yüksek (ben bile okudum=P ) ama simyacı'yı oku derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 arkadaslar kisisel gelisim icin kitap yerine 2 belgesel tavsiye edebilirim birincisi what the bleep we know ikincisi what the bleep we know - rabbit hole,konusuna bakınca kisisel gelisim ne alaka deyip gecmeyin bi izleyn ne demek istedigimi anlayacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Valla kelepir bulabilirsen roman tarzı olarak "Sakin Ol Her Şey Mümkün - Sibel Buğdaycı" öneririm. Kadın başına neler yaptığını yazmış, sürükleyici ve etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Dava- Franz Kafka Metaformoz veya Değişim- Franz Kafka Kafka nın yaklaşımları, anlatımları ve betimlemeleri bence okuyucuyu cezbediyor. Gerçekleri farklı bir şekilde yüzümüze vuruyor ve insan oğlunun sevdiğim yönlerini ortaya koyuyor. Italo Calvino- Görünmez Kentler - Hayal etmeyi sevenler için birebir, mimari kokusuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 siddhartha'ya başladım sonunda. sınavlar bitince hem bulup hem de okuyabilcek fırsat geçti sonunda elime. bitirince yorum yazarım hakkında. ama başları çekti kendine direkt valla güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tolstoy - diriliş aslında komple rus edebiyatı öneririm. ve kafka komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 M.S 2150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Albert camus- yabancı iz bırakır, sarsar, hemde 100 küsür sayfa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 gösteri peygamberi - chuck palahniuk şu an okuduğum o gayet hoşuma gitti, garip bi kitap. tavsiye edebilirim evet. fayt kılabın yazarı ayrıca bu adam, onu da diyesim geldi ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 İskender Pala- Kitab-ı Aşk Aşka farklı bir pencereden bakış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Edgar Allen Poe tavsiye ederim eline geçen herşeyini okuyabilirsin üstadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Selam arkadaşlar konuyu nereye açacagımı bilemedim yanlışsa kusura bakmayın. sürekli kitap okuyan biriyim. 4 tane dünya klasiği var elimde Germinal = E.zola Goriot Baba = Balzac Bitmeyen kavga = john steinbeck kırmızı ve siyah = stendhal önerdiğiniz bir kitap varsa fikrinizi alabilirmiym tşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 karalama defteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 gorit babayı yarısına kadar okudum. ikinci cilti duruyo. senelerdir merak ediyorum ama okumuyorum. sanki serinin ikinci filmiymiş gibi muamele ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bi de arsız gibi buraya gelip sölüosun. çıgit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 arsız değil sanata aşığım insan sevdiğini özgür bırakmalı bir martı misali simidi fıydırmak gibi üçgeni kaldı elimde sensiz peynirimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 beyaz mı peynir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 üçgen edit: konu dışıymış lan burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 eahauhauhaua fede! :D Dynamics of Structures: Theory and Applications to Earthquake Engineering okuyorum şimdilerde.. 700sf falan herkeşe tavsiye ediyorum. canım çıkıyor be burada. Kapaktaki bina üzerime devrilsin e mi! bu da bana kapak olsunkaralama defterine alıyorum. orası daha uygun sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar