Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disko Kralı

spompas

Öne çıkan mesajlar

programın girişi için hazırlanan vidyodan, giriş atraksiyonlarından ve aralar için hazırlanmış kısa görüntülerden anladığım kadarıyla gerçekten okan bayulgen ne yapsa izlemek zorundayız sanırım. bu iyi bi anlamda değil ama. adam resmen bunun farkında olduğu için istediği kadar sürreel saçmalıkları televizyonun ekranına koyacak ve bakın ben bunları yaptım diyecek, sonucunda insanlar ne olursa olsun izleyecek. adam da içinden "ahar ahar ahar" diye gülüp "bunu bile izliyolar" diyecek. öle saçma şeyler hazırlamış ki bence olmamış tamamen zorlama olmuş, ne yapsam nasılolsa izliyolar muhabbeti olmuş. adam rahat nasolsa cumartesi gecesi televizyonda okan bayulgen adıyla yarışabilecek bir insan olmadığını kendisi de çok iyi biliyor. ne olacak gene oturup izleyeceğiz, 1-2 şeye güleceğiz ama gerçekten olmamış, ve olmayacak bi konsept üzerinden devam ediyor bence okan bayulgen. tek isteğim artık insanların anime çizgi gözlü kızlar haline gelip "aman tanrım okan çok akıllü süpür yapmış eki eki eki" diye izlememesi ve eleştirel bakması olaya. resmen beynimi sömürdü dün gece izlediğim şey. yarısından sonra izlemedim zaten. neyse biraz grafikerlere fln iş çıkıo en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

daha iğrenç bir program olamazdı. programın girişinden çıkışna, o vtr lerden konuklara sorulan sorulara kadar iğrençti!

daha bu gün işe yeni başlayan ve hayatında ilk defa talk show yapacak olan biri bile bu kadar aptal bi program yapmazdı. özensizliğin daniskası.. ben sizi, seyirciyi umursamıyorum demiş adam resmen. hele o aptal arka plan ekibinin gelip de doğaçlama salak salak ilkokul müsameresi tarzında şeyleri yokmu allahım!

ayrıca n sesçi ne ışıçı ne reji, herkes birbirinden bi haber anasını satim... rezalet ya. bir daha cumartesi gecesi kanal d açılmicak bizim evde bitmiştir..

cuma geceleri efendi kişilik beyazın programına bakarız biraz güleriz olur biter.

okan bayülgeni severdim eskiden çok sevrdim, ona küfür edenlere, öyle demeyin adamın farklı bi anlayışı bi yorumu var derdim ama bu öyle bişey değil. bu farklı bi yorum falan değil bu tamamen hazırlıksızlık. seyirci şeyimde değil demek bu resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
iki haftadır programını göz ucuyla seğretmeme rağmen uykumu getiriyor okan, oysa önceden sevdiğim konuk olmasa bile seğretmek zevk verirdi.

ilk hafta hazırsızlık yada özensizlik dedim de bu başka birşey.. Konuk kalitesizliği bir yana gelen kaliteli konuklar da boş boş oturuyor. Şöyle ki 2-3 hafta önce banu güven vardı sırf onun için oturdum 4 e kadar ki eziyete katlandım ama o da ne? sevgili okan 2. bölüm konuğu olarak bekletti ve 2 kere söz hakkı bile gelmedi kendisine. Üstelik bu 2 söz hakkından biri de psikoloğa ihtiyacınız var mı tarzından telefondaki bir seyirci sorusuydu.

birkaç hafta fazla kredi tanıdım ancak sıkılıyorum seğrederken. Okan git bi ayna karşısına geç çeki düzen ver kendine. fıratın boks kampına gitmen beyin hücrelerine zarar vermiş senin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden Makinanin en çok sevdiğim yanı Tarkan hayranları, öfkeli kalabalık gibi skeçler vardı, arada geliyolardı Sanatçılara laf filan sokuyolardı dalga geciyolardı.Arada konuk olarak geliyolardı ciddi ciddi filan sanatçılar gerçekmi şakamı anlamaya çalışırkenki anları filan süperdi.Onların hiç biri yok şuan
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
roket adam said:
Bu geceki bölümün ilk kısmını izleyen var mı? Doğu da baz istasyonuna isyan eden Barack Obama Çocuğu çıkarmış, Ferhat Güzel ile karşılıklı türkü söyletiyor.

Okan bu işi bıraksın artık. Ciddiyim.

Sucu okana atma bence onun sucu degil Gürgen Öz yok artık arkasında. Programın senaristi kimse onun sıcması.

Gecen aylarda amerika'da senaristlerin grevi olduya adamlara hak veriyorum valla daha fazla kazanmayı hak ediyorlar.Onlar olmadan hiçbirşey olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilemiyorum. Arada doğaçlama bir şeyler saçmalıyor yine. Olmuyor abi artık nedense.

Bu gece biraz izlediysem o da elveda rumeli oyuncuları içindir. İsmini hatırlamadığım izmirli rumeli asıllı bayan "bu diziyi seviyorum çünkü orada kızı aşık oldu diye kızını öldürmeyen babalar var" dedikten sonra heyt bee deyip alnından öpesin geldi ablamı. Aşiret dizisinden gına gelmişti, o kadar güzel ifade etti ki, firhat ta ancak çok güzel demekle yetindi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ülke şu dallamayı da ünlü etti ya bişi demiyorum. resmen amerikan talk show özentisi bi herif, nerden laf soksam nerden bozsam insanları onun peşinde. en uyuz olduğum insan tipidir, zaten izlemiyorum bu tarz programlarıda. en güzeli beyaz abi, adam akıllı işi yapıyor, belden aşağı da konuşmuyor mis
Sosyal ağlarda paylaş

Beyaz da çok ailemizin şovmeni modunda kaldı artık. O da sarmıyor ki. Hep aynı espriler, kaç sene oldu, aşırı baydı artık.

Neyse ki okan toparladı gibi yaa konukların da yardımıyla. İzlenebilir kıvama geldi o ufak mal gidince ve ferhat güzel kenara çekilince.

Kaliteli insanlarla konuşmaya başlayınca izlenebilirlik de artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...