nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Zegna said: Forum kurallarını yazarken herkes icin gecerli oldugunu hatta hatalı buldugunuz veya eklemek istediginiz bolumler varsa konusalım demistik. Eger değişiklik yapılmadıysa o yazılan kurallar geçerli demektir, ve herkes bu kurallara uymak zorundadır. Evet argo vardır kufur vardır bunun farkı eskiden ayırılabiliyordu ama hepinizin şahit oldugu uzere son zamanlardaki çıgırından cıkan uyeler sayesinde ki bu uyeler arasında patinin acılısından beri burda olanlarda var; bu kuralları yazmak zorunda kaldık. Haklı veya haksız farketmez eger uslubu ayarlayamıyor ve forum kurallarını delecek sekilde kullanıyorsak bunun illaki yaptırımları olacaktır. Alınan ceza sonrasında foruma girmemek herkesin kendi kararıdır, bize de saygı duymaktan ve güle güle demekten başka bir şey düşmez. genelde futbola takıldığım için oradan bi kaç şey yazayım. evet dediklerin de çok haklısın hatta sonuna kadar destekliyorum. kuralı çiğnemişse ceza verme yetkinizde var, forumu bırakmak istiyorsa da güle güle de diyebilirsi de benim sormak istediğim : forum da ilk defa mı pi. lafı yazıldı yada bunun gıbı bır kelıme kullananların hepsi mi ban yedi ? bu biraz şeye benziyor, hani küfür var küfür var olayına. fedaykin tanımam etmem kesin fenerlidir ayrıca :) ama bariz bir şekilde küfür etmek için küfür ettiğini yada birilerine küfür ettiğini sanmıyorum. orada yapılan saygısızlığa bıraz fazla tepki göstermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 eski kurallar baglamaz ki kimseyi.boyle bi karar almıslar onuda uyguluyorlar a-b demeden.ona bakarsan fedaykin'in eskiden konusu vardı 'kadınlarda orospuluk switch i dogustan on geliyor' diye aba altından herkese orospu cocugu diyordu ama o zamanlar harun yahya,google ı keşfetmemişti.şimdi telif hakları,cart curt her sey tehlike iceriyor. aslında yavas yavas kendi icimize donsek ne guzel olur.belli bir yerden sonra genisledikce ortak degerler kaybolmaya baslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konu adamın hoşçakalın ben gidiyorum demesi. Neden gitti? onun cevabı irdeleniyor o da mı olmasın? Susalım ve gidene el sallayalım. Koyun olalım... mı? Zegna evet tekrar ediyorum sürekli repeat oldu ama cevap hala yok ne yazık ki. Sen bir konu içinde (içeriği ne olursa olsun)küfür edebilme hakkına sahipken bir başkası bir başka konuda neden küfür edemiyor? Kurallar herkes için değil mi? O adama küfür yasaksa sanada yasak olmalı. 3. tekrar oldu belkide kusura bakma. Cüce'nin 3 paragraflık bir yazısının son paragrafına katılmışsın ama ondan önceki 2 paragrafta da çok önemli şeyler söylemişti o paragraflara neden katılmadın? (ne kadar sinirli olursan ol, hedef dunyanın en iğrenc insanı bile olsa eğer forum kurallarında küfür yazmk bile suc ise, yazmıyacaksın yanı bu kadar ney. şerefsizde yazmıycaksın dallamada yazmıycaksın, konuyu pic ettinizde yazmıycaksın.) Ek olarak bende Fedaykin'i tanımam, ozel mesajda konuşmuşluğum dahi yoktur. Hatta bazen fikirlerine karşı çıkmışlığımda olmuştur, ama burda yapılan çifte standart, bugün ona yarın bana. Kurallar varsa herkes için uygulanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bundan sonra dikkatli olsun herkes. Bizzat 1er aylık bir sürü insan küfürden ban yiyecek. Sonuçta küfür içeriği anlamı kime edildiği değil kullanılmasına ceza verilecek. Yani forumda konu PKKye küfür dahi olsa küfür küfürdür ona göre. Şerefsiz, salak, mal sözleri dahi küfür olacak hatta abi anlamıyormusun lafı dahi karşıdakini aşağılama olduğundan ceza ile sonuçlanacaktır ona göre. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 anlamadığın bir dilde küfür? hatta yeni bir paticik küfür jargonu oluşacak. >:D< bence bu smiley uçurulsun. :D>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 fedonun gidişi üzer beni. Ama bu topicte şanına yakışır gitti bence hür general. ama gitmesin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bir ay ceza almak bu kadar tantana edilecek birşey mi. 17 sayfa olmuş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Şu kilitlenen konunun açılma amacını net bilmiyorum doğrusu. Tahminim Fedaykin'in anlattığı olaydaki gibi düşünceye sahip olabilecek üyelerle flame çekmek istediğini sanıyorum, ama her halükarda üslup açısından arıza çıkarmaya yönelik bir konu açılmış. Lakin Fedaykin'in yapısı bu. Ne zaman Fedaykin'in açtığı bir konuyu okusam üslubu ile aklıma hep askerlik dönemindeki macerası gelir. Durmaz bodoslama dalar. Hürgeneral denip duruluyor da neden deniliyor biraz da öyle düşünmek lazım Fedaykin'i. Ancak, kurallar herkesi bağlıyor. Fedaykin o konuyu farklı bir şekilde de dile getirebilirdi. Onun üslubu böyle belki ama buranın da kuralları bunu kabul etmiyor.(Yeni kurallar, yeni yönetim anlayışı, kimler değişmedi ki bu forumda?) Argonun, küfürün, hakaretin ayrımlarını bilmek doğru dürüst konuşmak için önkoşul da değildir. Hiç birini kullanmadan gayet güzel derdinizi anlatabilirsiniz. Amaç farklı değil ise. Öte yandan bence forum ile gereğinden fazla duygusal bağ kuruluyor. Bırakın biraz dağınık kalsın. Gelene git, gidene gel demek adetim değil, seni bilmek güzeldi Fedaykin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Abi kural kural kural yakında askeri forum filan olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 üzüldüm. - gereksiz, sırf ayar verme amaçlı topik açanlar, post atanlar - değil okuduklarını, kendi yazdıklarını bile anlamayanlar - herhangi bir konuda meme, vagina, penis dışında fikri olmayanlar (ki bu konularda var olduğunu düşündükleri fikirleri de tartışma götürür) - küfürlü sözcük kullanmadan karşısındakine bariz ve iğrenç bir şekilde hakaret edenler - v.s paticikte yazmaya devam edecekler. umarım fedaykin'in gitme kararının bu site açısından kazancının ve kaybının ne olduğu yöneticiler tarafından değerlendirilir. eminim fedaykin birikimini, gerçekten emek gerektiren paylaşımcı özelliğini, ve diğer bir çok niteliğini, başka çevrelerde değerlendirecektir. kaybedenin fedaykin olmadığı çok açıktır. başlık eğer '' sokakta yürürken yere balgam atan piçler'', ya da ''yolda sümküren öküzler'' olsaydı, gene bu denli şikayet alacak mıydı?... şikayetlerdeki en önemli etken, fedaykin'in açtığı topicte konu edilen yaratıkların, paticik sitesinde bolca bulunması, ve edilen sözleri çok ta haklı olarak direkt üzerlerine alınmalarıdır. bence fedaykin gider ayak bile bu elemanların, bir şeylerin (en azından) farkında olmalarını sağlamak gibi bir işlevde daha bulundu. gerçekten üzgünüm fedaykin. ama bu site de, o son yazında yalnızca tek bir örneğini verdiğin toplum kesiminin sıradan bir örneklemi işte. en kısa zamanda dönmeni umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Adam sanki öldü ya,ne kadar uzattınız.Millet nelerle uğraşıyor, siz nelere üzülüp isyan ediyorsunuz.yani altı ustu "Fedaykin" isimli hesabıyla buraya 1 ay yazamicak,ama gorulduğu gibi başka hesaptan yazmak istediği herşeyi yazabiliyor,yazıcakta. Ne forum için bi kayıp,ne de Fedaykin için... Not: Dikkat ettim,yeni üye diye sınıflandırdıkları kesimi beğenmeyen arkadaşlar bunu belirtirken kullandıkları kelimeler; aslında tamda o begenmedikleri kesime verdikleri "isimleri" niteliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Flameoffear said: Abi kural kural kural yakında askeri forum filan olacağız. dikkat az bi dikkat askeri forma gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Cuce said: aman tanrım... istersen zegnanın arkadaşlarıyla fedaykının arkadaşları kapışsın, doven admin olsun Simdi bu quotela basladim cunku durum buna donusmesini istemeyen bi insan oldugumdanmesaj atmicaktim ama ossuruktan teyyare modeli mesaj atan bi suru insan yuzunden cevap vrmek durumunda kaliyorum. Fedo yane Bulocanla 2 3 sene enfes raki nargile ortami yapmisligimiz warken ayni sekilde Zegnada Ankaraya gittigimiz gun bizden raki masasini esirgememis onu gectim ben karakedi donemi banlandigimdan direk pesimden gelmisti. Ama sunnar not edilmeli. 1. Fedaykin kim daha haberi olmayan 3 5 bebe buraya gelip atar yapmasin. Fedo bu forum kuruldugunda kurucusu olan Karakedinin uni arkadasi olmasi vasitasiyla foruma geldi; ama hic mod admin felan olmadi bi ara tarih bolumunde oldu sanirim sirf. Adam yillardir burda sizin attiginiz mesaj kadar bulusmaya katildi kagit oynama olsun nargile olsun durum olsun. Patide daha 250 aktif uye varken haftanin 3 gunu bulusan 10 15 kisi wardi. 2. Kufur hakaret ayrimi yapiyamiyorsa bunun sorumlusu yazan ben deil moderasyondur. Gecen gun attigim su mesaj yuzunden admin tarafindan uyari aliyosam bu sadece komiktir. Bu hakaret deildir. Bu laftan alincak kimse yoktur ortada. Bu ortamda kiz war abi bok deme diyen adam modelinden ote degildir. Kizlarda insandir ki forumdaki cogu kiz cok daha insan ve kufur etmek nedir ne degildir farkinda. BonePART ulan godoslukta iltifat olduya sikiyim bu sanal alemi bu mesaj nedeniyle adminlik seviyesinde BonePART en basit cozum essek siki boyutunda bi bakir heatsdinkle dusuk devir buyuk bi fan kullanmak ha ucvuz mu deil uygulanabilir mi elbette bu mesaj yuzundende modlardan uyari aldim. Bu sacma bi uygulamadir diyorum ben. Kufurle hakareti ayirmak moderatorun adminin isidir. Basit sakin bi bolumun modu oldugumdan senede bir uyari geliyor en son geldiginde de gittim baktim ciddi bisi yok dokunmadimda. Yane durum kabaca Bizim koyde gote got derler. uygulamasidir. Hakaret edilmez ama argo konusmak kimseyi daha oldurmemistir. 3. Tartismayi kisisele adminler fetocu fedaykin sol cenaba kaydirmadan tartismak onemli olan. Fikir sunun ortaya kurallar yanlis deyin benimde ilk mesajim oydu. Ha arada bi kac insana kufretmek istemedim mi istedim elbette sirf bu sebeble zaten baya mesja atmadim kufur edip dynayi zegnayi zor duruma dusurmiyim diye ama dedigim gibi fikir tartisin tayyeap seviyesinedusup kisisel hakarete dokmeyin. 4. Unutmadan sunuda solemeliyim ki PKK liya kufredemeyeceksek forum sacma bi hale gelmistir. 2 gunde 20 kusur kisiyi haince olduren hmmm kufur etmeden iste allahin belasi insannara kufur etmek normal olmalidir. Yane ozetle kufurle hakaret farki cozulsun bazi yetersizler anlamiyor; 2 3 bebe rahatsiz oluyor diye konusma ozgurlukleri kisitlanmamalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Küfür de değil ki zaten, TDK dan alıntı yapmıştım arada kaynamış. Söz konusu topikteki olay aile bağlarıyla alakalı olmadığına göre bahsi geçen kelime arsızlığı vurgular, bkz: TDK ShadowFury said: TDK said: piç isim Farsça p³ç 1 . Anası ile babası arasında evlilik bağı olmadan dünyaya gelen çocuk, haramzade, veledizina. 2 . Babası belli olmayan çocuk. 3 . Her şeyin küçüğü, büyüğü ile aynı nitelikte olmayan. 4 . kaba konuşmada Terbiyesiz, arsız çocuk: "Şimdi bir karış piçler bile zavallıya -Ulan, hödük, bana baksana- diye hitap ediyorlar."- Ö. Seyfettin. 5 . kaba konuşmada Kalleş, kurnaz, kötü niyetli kimse. 6 . bitki bilimi Bir bitkinin çevresinde yeniden beliren sürgün ve filiz. 4. anlama göre piç kelimesi terbiyesiz, arsız çocuk demek. Evet, konuda da tam olarak bu terbiyesizlik ve arsızlık örneği gösteren kişiler hedef alınıyodu. Bu bağlamda piç kelimesi küfür veya hakaret değil, argodur. Eğer argo kullananları 1 ay banlıycaksanız onu da belirtin. Ancak günde 20 küsür kişiyi uçurmanız gerekebilir bu durumda=) fedaykin i tanımam etmem, ancak pati için değerli bir üye olduğunu biliyorum ve gitmesini istemem açıkçası. Kaliteli üyeler azaldıkça azalıyo, troller banlansalar da geri döndüklerinden ortam onlara kalıyo. Forumun kalitesi de 0 a doğru iniyo tabii... Umarım kararını yeniden gözden geçirir ve ayrılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 o değil de küfürle hakaretin farkından bahsediyorsun. sen hiç anlayamamışsın ki, millete "yetersiz, bebe" diyosun.. ha "lafı ortaya attım, fikrime karşı olanlarla bir bağı yok" de.. tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bir zamanlar fetocu horace ın "alın abicim forumunuzu" başlıklı meşhur yazısında ve içeriginde "sk..m sizin din düşmanlıgınızı diyorum son olarak" yazdıktan sonra bir hafta boyunca topice girdiğimde horace ın banlanmadığını hatırlıyorum. Şimdi nedir bu? Atatürk düşmanı gladyo solcularının ve ikinci damat ferit hükümeti yanlılarınında akbaba gibi topice damlayıp mutluluklarını dile getirmeleride ayrı bir ironi olmuş. Fedaykin gitmene üzüldüm. Severek takip ediyorduk yazılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 "PKK'lılar şerefsiz değildir" demiyor burada kimse, ama PKK'lıya şerefsiz demek şu anki kurallarla çelişiyor, o zaman a) kurallar esnetilsin, pkklıya şerefsiz demek de tiyatrocuya saygısızlık yapana hakaret etmek de serbest olsun, b) ya da kime şerefsiz diyebileceğimizi kime diyemeyeceğimizi liste yapsınlar bilelim. Ha "bizim köyde göte göt derler"in yanına da şunu eklemek istiyorum: "İroniden anlamayan nesle aşina değilim." Bu nesil adamlardan çok türedi, bu cümleyi buraya eklemek ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sg-1 said: ... Ha "bizim köyde göte göt derler"in yanına da şunu eklemek istiyorum: "İroniden anlamayan nesle aşina değilim." Bu nesil adamlardan çok türedi, bu cümleyi buraya eklemek ihtiyacı hissettim. SG-1 in cevabini c/pliyorum tekrar cevap yazmaya useniyorum diyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bonep'in fikirlerine katılanlar bebedir, yetersizdir. haaa bizim köyde göte göt derler. ironiden anlamayan nesile aşina değilim. e kolaymış cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bu topik şey olmuş - kovuldun - hayır ben istifa ediyorum - lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Şahsen banlama olmamılıydı bence, her ne kadar "tüketim toplumunun piçleri" adlı başlık ve içeriği saçma ve abartılı olsada. Bu arada bu ülkede "göte göt" diyemesiniz. Tamam götten kasdınız ardımız ise evet haklısınız onun değişik ifade şekillerinden biri, aynen popo gibi. Ama bir bireye onun üçkağıtçı, işe yaramaz, hain bir insan olduğundan hareketle "göt" diyorsanız TCK gereği suç işlemiş olursunuz. Ve evet bu bir hakarettir ve suçdur. Aynen piç gibi, hatta piç olan birinede piç diymessiniz, hatta birine senin baban belli değilmiş de diyemesiniz, geçekden belli olmasada. Bütün bu eylemler hakaret ve suçdur, bilmeyenlere atfediyorum. Yani Can Yücel, o olayda mahkum olmuşdur ama mahkum olacağını bilerek mahkemedede evet dedim deme cesaretini göstermişdir. Lafının ardında durmuşdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ractamainus said: bonep'in fikirlerine katılanlar bebedir, yetersizdir. haaa bizim köyde göte göt derler. ironiden anlamayan nesile aşina değilim. e kolaymış cidden.. Racta anla diye yaziyorum. Normalde aciklamamda Bebe yetersiz hakarettir. Ama forumda bana neden olmaz. Sik got am kufurdur ama hakaret olmasi gerekmez. Gene anlamaz yetemezsen ozel mesaj at anlatiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Zegna said: Atatürk konusuna gelince, bizim forumuzun tepesinde "Gençliğe Hitabe" sabit bir sekilde imzasıyla beraber duruyor. Şahsi olarak konusayım, Atatürk e hakaret eden birisini gordugum an ucururum, ama gozumuzden kacan ( ki son zamanlarda konu dısındaki inanaılmaz mesaj trafigi ve sayısı nedeniyle) olan birşeyler varsa, bunları ozel mesaj ile bizlere veya moderatorlere iletirseniz gereken ceza en hızlı bir şekilde verilir. Moderasyon forumunda ceza isteklerinin hic birisinde Ataturk'e hakaret nedeni ile diye bir istek gelmedi, dedigim gibi gozden kacan birseyler illaki olacaktır. Gunde atılan 10 binlerce mesajın her birinin tek tek kontrol edilmesi zaten imkansız, burda konu zaten biraz otokontrole ve moderatorlere yardımcı olmaya bakıyor. Gönderen: ModX Gönderilen: Arathor Tarih: 19/09/2008 10:09 Şikayet ettiğiniz yazıda Atatürke karşı herhangi bir laf edilmemiş. Sadece Atatürkü dincilerin dini savunması gibi yobazlık derecesinde savunmanın doğru olmadığı dile getirilmiş. Şiketyetiniz ilettim sonuca üst yönetim karar verecektir. Bu arada benim Türklüğümü yargılamak size düşmez lütfen edebinizle yazın. ----------------- Gönderen: ModX Gönderilen: Arathor Tarih: 19/09/2008 10:33 Türklüğe ve Atatürke karşı herhangi bir ithama izin verilmez buarada. Ama siz okuduğunuzu yanlış algılıyor iseniz bu bizim sorunumuz değil. Atatürk yobazı olmayın kelimesinden ne anladığınızı merak ettim. ------------------ Simdi Zegna efendi size madem hicbir uyari gelmedi, bu mod arkadasin ilettigi üst yönetimde bulunan kisiler kimler? Sizin haberiniz yoksa bu üst kurul RTE ve Co. mu? Bilimum topiclerde mod arkadasin müdahele etmeyi gerek görmedigi icin, Atatürke yapilan hakaretler nedeniyle Telekomünikasyona kurumuna kadar gitti bahsi gecen topiclerin linkleri. Atatürk'ü sevmeyi & savunmayi dinci yobazlarla ayni kefeye konmasini savunan mod arkadasa selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 horace köprüleri yakma maksadıyla, banlanacağını bildiğini belirtti o mesajı attıktan sonra ve forumdan ayrıldı. modların inisiyatifiyle, bir jest olarak banlanmadı. bir yıl geçti, hala da dönmedi. defalarca yörünge dışına uçup da pişkince yeni hesapla dönen tiplerin geçer akçe olduğu bir ortamda benzerini görmediğimiz, dürüstçe bir davranış. öte yandan burada yönetimden devamlı açık çek almaya alışmış birinin her zamanki vur patlasın çal oynasın, nasılsa bana dokunulmaz üslubundaki serzenişleri tümüyle afaki bir olay üzerine. buna rağmen ceza almasının haksız olduğunu düşünüyor, başka bir kullanıcının ismi üzerinden yöneticilere hesap soruyor. bu ikisini bir tutana, feto vs yeto kabına sokmaya çalışana herhalde gene argo sözlüğünden 'afilli' birşeyler yakıştırırdınız ama ben şiddetli tutarsızlık kelimesiyle yetiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 BonePART said: Ractamainus said: bonep'in fikirlerine katılanlar bebedir, yetersizdir. haaa bizim köyde göte göt derler. ironiden anlamayan nesile aşina değilim. e kolaymış cidden.. Racta anla diye yaziyorum. Normalde aciklamamda Bebe yetersiz hakarettir. Ama forumda bana neden olmaz. Sik got am kufurdur ama hakaret olmasi gerekmez. Gene anlamaz yetemezsen ozel mesaj at anlatiyim. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar