kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kesin açılmıştır böylem bir topik ama aramaya üşendim çok özür diliyorum zira özel bişeyler isticem ben. bol riffli doyurucu gaz gitar parçaları istiyorum mesela şöyle bi liste yaptım kendimce devamını getirebilirseniz güzel olur; 1)Pantera - I'm broken 2)Pantera - Walk 3)Audioslave - Show me how to live 4)Rage Against the Machine - Killing in the name of 5)Gun's&Roses - Sweet child o mine 6)Gun's&Roses - Welcome to the jungle 7)AC/DC - Back in black 8)AC/DC - Highway to hell evet devamını alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 full nightwish ve tarja'nın yeni albümü... sesi bilen yetio avradın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 apocalyptica - life burns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 En iyilerini söylemişsin :p 1) Pantera - Hole In The Sky 2) Slayer - Behind The Crooked Cross 3) Five Finger Death Punch - A Place To Die 4) Black Sabbath - Wizard 5) Black Sabbath - Paranoid aklıma gelenler şimdilik. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 serdar ortaç - heyecan serdar ortaç - şeytan serdar ortaç - son albümün bi çoğu. serdar ortaçın kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 slayer - angel of death amatory - ace of spades amatory - into the fire amatory - rock baby blind guardian - into the storm bilimum rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cik tas cik tas cik tas.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha ya en onemli iki sarkiyi unutmussun doors - roadhouse blues steppenwolf- born to be wild tabe bunnar bole uzun yol icin sehir icinde full makas icin prodigy - breathe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ahah geçen hafta uzun yolda dinlediklerim; -Metallica; Turn the Page -Metallica; Whisky in the Jar -Judas Priest; Starbreaker -Judas Priest; Painkiller -Judas Priest; Leather Rebel -Judas Priest; A Touch of Evil -Man'o War; Wheels of Fire -Iron Savior; Starborn -Iron Maiden; Aces High -Iron Maiden; Chains of Misery -In Flames; Eye of the Beholder (cover) -In Flames; Lunar Strain -In Flames; Everlost I , II -Primal Fear; Seek & Destroy (cover) -Primal Fear; Black Sun -Dark Tranquillity; Exposures, In Retrospect & Denial (album) -Dark Tranquillity; Lady in Black (cover) -Dark Tranquillity; My Friend of Misery (cover) -Dark Tranquillity; Damage Done (album) -Dark Tranquillity; Haven (album) -Black Sabbath; Sweat Leaf -Black Sabbath; Neon Knights -Black Sabbath; Digital Bitch Bir de kestirmek için özenle seçilmiş; -Damien Rice; 9 Crimes (album) -The Cranberries; No Need to Argue (album) -Telepopmusic; Angel Milk (album) Bunlar içerisinden, Turn the Page Digital Bitch Starborn Starbreaker Aces High Bence yolda dinlenebilecek en iyi şarkılar. Özellikle Bilecik-Kütahya istikametinde güneye giderken sabaha karşı yağan şakır şakır yağmur tek tük yanınızdan su sıçratarak geçen farlar ve kıvrılarak sonsuza uzayan yollara Turn the Page cuk oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Metallica'nın hemen her parçası , Deep Purple'ın da hemen her parçası ama Highway Star ve Burn fazlasıyla tatmin edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 senin dediklerin uzun yol işi dead :D ya da yolcu statüsü için. şehir içinde sürücü için bilimum pantera şarkısı yeterli. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 fede said: serdar ortaç - heyecan serdar ortaç - şeytan serdar ortaç - son albümün bi çoğu. serdar ortaçın kendisi of serdarın parçalarındaki riffleri değişmem hiçbir şeye dsdfs. liste için teşekkürler arkadaşlar, dl edeceğim internet düzelir düzelmez zira emule falan iptal oldu salak ttnet yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 system of a down - psycho. 100% kaza garantilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha system of a down dinliyo satanist sry yanlış genelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Annihilator-Dr.Psycho, Alison Hell vs. Mötley Crue-Dr.Feelgood Motorhead-Ace of Spades, aslında herhangi bi şarkı. Pantera'dan this love, floods, cowboys from hell, domination dene bi de. Dinlemişsindir muhtemelen ama. Saydıklarım çok klasik şarkılar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 judas priestin direk painkiller albümü onun dışında demonizer, hellrider, deal with the devil, judas rising, wheels of fire, rapid fire, heavy metal şarkısı falan. hepsi iyi gider.süper gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 scissor sisters - land of a thousand words (junkie xl remix) scissor sisters - mary (junkie xl remix) dj roog - beautiful pryda - pjanoo (high contrast remix) beautiful kaza yaptırmıştır, garantili haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kingpin said: bol riffli doyurucu gaz gitar parçaları ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ra- do you call my name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ekmek güveniyorum çekiyorum sağlam bişey çıkar umarım dfdgfds bu arada tartışmasız listeye hellmarch ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama (klasiktir:p) Sex Pistols - God Save The Queen Testament - Into The Pit metallicanın birçok parçası gaz ama bazıları daha bir gaz bence:p Metallica - For Whom The Bell Tolls Metallica - Jump In The Fire Metallica - The Four Horsemen Metallica - The Frayed Ends Of Sanity (en rifflisi :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kingpin said: ekmek güveniyorum çekiyorum sağlam bişey çıkar umarım dfdgfds bu arada tartışmasız listeye hellmarch ekliyorum. Yok abi garanti veremem pek benim tarzım değil çünkü =(. Gaz diyince ilk aklıma bu gelir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ne tarz dinlersen dinle kimi seversen sev arabada dinlencek şarkılar pop yada teknodur. serdar ortaç murat boz tarkan mustafa sandal burak kut demet akalın bengü kenan doğulu hande yener abartmak isteyenler ismail yk bas gaza:D yabancılardan britney,pakito, kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yazan oldu mu bilmiyorum ama tool - eulogy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar