Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

-Deno- said:

bkz. star wars galaxies
bkz. jump to lightspeed

bence bakma :)

expansiondan bahsetmiyoruz burada, ilk cikista onda da yoktu ve nefisdi oyun.

guzel olcak swtor.

abi koymazlarki ilk seferde uzay. adam yarın öbür gün expansion çıkardığında ne koyacak ? wow based olacak tamam ama wow gibi geniş kapsamlı instance - dungeon sistemi beklemiyorum ben açıkçası. bugün yarın ' heeey bakın uzay da olacak ' haberleri çıkmadığı sürece, ki sanmıyorum bu vakitten sonra, uzay gelecekse ancak expansion ile gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

Mighty_THoR said:

uzun zamandır gördüğüm en mantıklı soruyu sizinlede paylaşayım.

bu oyunun adı yıldız savaşları peki uzay nerede,gören duyan var mı?

sanırım oda ayrı bir heroic olacak

starwarsun uzayda geçen bir epik sahnesini söylesene havalandırma ve deathstar? heh

IT'S A TRAP
Romanlardaki sayısız Yuuzhan çarpışması
Corusant'a şok baskın yapan Count Dooku filosu ._.
vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer duel grafikleri bu şekilde olacaksa, oyunun diğer bölümlerini pek düşünmek istemiyorum, dolayısıyla oyunun geneli hakkında şu andaki düşüncem budur.

bunun dışında Bioware güncellemeleri arttırdı:

Sith Warrior Specializations ile Companions açıklandı. Juggernaut lol.

Companion olayı güzel olsa da.. bilemiyorum.
I have a bad feeling about this.
Sosyal ağlarda paylaş

buarada adamlar bombayı patlatmışlar gözümden kaçmış

bundan bir 50 sayfa filan geride bu adamlar daha mmo nedir onu bile bilmiyorlar.Bunların kafasında a claass ını oyna cap e vur onu bırak b class ına geç cap e vur tarzı bir oyun sistemi var diye bir iddaada bulunmuştum.

Saolsun bioware gece gündüz çalışıp iddia mı onaylamış.

"İnanılır gibi değil bizim oyunumuzda öyle böyle content yok class başına 200 saat toplamda 1600 saat" açıklamısını yapmışlar saolsunlar varolsunlar.Birde bu seslenlendirmeydi konuşma seçmeydi onları işin içinden çıkartınca geriye ne kalır onuda çok merak ediyorum.

hadi power gamer demesek yeni çıkmış bir oyun hevesle günde 10 saat oynasan sana 20 günlük content veriyorlar artık bozdurur bozdurur harcarız. 21. gün allah kerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

hadi power gamer demesek yeni çıkmış bir oyun hevesle günde 10 saat oynasan sana 20 günlük content veriyorlar artık bozdurur bozdurur harcarız. 21. gün allah kerim.

Günde 10 saat mi? Günde 10 saat oynayacak kadar işsiz ama para sahibi kaç adam var da onlara hitab eden oyun yapsınlar? Bioware işini biliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...