Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Alpgiray said: Boş konuşmakta bir numarasınız yukarıda izah ettik işte anlayana artık.. - ben anladım seni patates :) Ama sen gel beni dinle eğer varsa yine healer oyna, priest olursa tam senlik zaten :P - thor her oyuna bu şekilde saldırır ama oyunların bir daha EQ gibi olmayacağını anlamıyor. Oyunlarda insanlara göre gelişiyor. Mesela ben hala trash/speed seviyorum ama kimseye speed metal yapmıyor diye laf etmiyorum. 1980-1990 arası albumleri dinliyorum :) QW revize edilip bir daha çıksa benden mutlusu olmaz ama bu olmayacağına göre bende CS ve türevlerini oynamıyorum.Hala eski tadları arıyorsanız nafile. Bu başlığı trollemekten öteye gidemiyorsun. Bırak oyunu dört gözle bekleyenler duyduklarını yazsın,bırak insanlar ümitlensin.Ciddi ciddi kurcalama artık şurayı. Ben bu başlık update olunca birisi okunmaya değer bişeymi yazdı diye bakıyorum.Ama genelde senin oyuna şuursuzca saldırışını görüyorum. - Oyunun çıkmasına daha çok var. SWG'de oynadım ve adında SW geçen herşeye bakıyorum. Bu oyunuda ne olursa olsun pre-order yapacağım. Çok açık ve net SW hastasıyım haftalık SW seansımı gaza gelip başlatabilirim her an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 benim bundan adam olmaz dediğim ve adam olmuş tek bir oyun olsa haklı olabilirdin. öte yandan şuursuz bir saldırım yok ben birşey yazarsam açıklar yazarım insanların anlayacak bilgiye sahip olmaması benim sorunum değil,insanların hala combatın korkutucu derecede post cu nge swg benzediğini göremiyor olmasına inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 2$ emo haircut Umarım oyundaki bütün saç stilleri emo olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 zaten bu zamana kadar tek saç tipi gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Aman ya herkes ne kadar çok biliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 en çok ben biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Çıkmamış oyun için niye birbirinize girdiniz yahu? Beni şahsen swgde olan cover bonusunu daha güzel görselle almak, mass effectvari yapmak çok heyecanlandırmadı. Stratejik derinlik olur tabi de. Temelde sıra tabanlı olan bir oyunda dmg'i belli bir yüzdeyle mi azaltacaklar yoksa mass effect gibi saklandım vuramadı mı olacak, öyle olacaksa nasıl olacak pek aydınlanmadım. Bunun dışında videoda sithin sürekli jump + attack yapmasını über bişi olarak defalarca dikkat çekmelerini anlamadım. Bounty Hunter ve kalan smuggler hareketleri güzeldi. Bunun yanında her karaktere ses koymuşlar. Atmosferi arttırır herhalde, dialog seçimleri falan yine var. Fakat adamlar bize co-op oynanış dışında mmo olmasını sağlayacak çok kısıtlı özellik gösterdiler. Bir mmo tartışıyorsak oyunun mmo özelliklerini tartışabilmemiz gerekir. "Ağır toplarımız bunlar" diyip karakterlerin saldırı çeşitleri ve grafikler gösterildi. Fakat şu an ortada bir mmo tartışmaya yetecek malzeme hala yok. Önceden swg gibi olmayacak diye söyleniyorduk, o dönem geçti. Artık yeni bir mmo oyun tartışacağımızı biliyoruz. Puzzleın gerekli parçaları olmadan neden kavga ettiğinizi çözemiyorum. Beklentileri düşük tutmamaktan gelen bir sıkıntı var bu konuda. Pazarın wowculara yönelik yapılması bazı şeylerin hızlı ve baside indirilmesini gerektiriyor. Bu yüzden orjinalite bakımından efsaneyi beklememek daha sağlıklı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 SISIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 aquila said: en çok ben biliyorum. en çok bana sorcaksınız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 the man who knows everything :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 GwindonSurion said: SISIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mighty_THoR said: benim bundan adam olmaz dediğim ve adam olmuş tek bir oyun olsa haklı olabilirdin. EGONU DA AL GIT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kompetan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Yeni timeline videodan sonra Sith agent olarak bi class olması çok olası artık.Herkes bunu konuşuyor zaten.Smugglerın sith empiredaki karşılığı olabilir. http://img33.imageshack.us/img33/459/sithsmuggler.jpg http://img198.imageshack.us/img198/2013/sithsmuggler2.jpg bu da smuggler hareketteki benzerlik hani belki cover bunda da olacak. http://img33.imageshack.us/img33/3082/smuggler.jpg Mandalorianların kesin sith olacağı belli ama sanırım race olacaklar.Yani class olurlarsa o zaman force power ağırlıklı bir sith classı veya sith agenttan birisi olmayacaktır.Bu da düşük bir ihtimal olur.Özetle mandalorian sadece sithlerin alabileceği bir ırk olacaktır. Bir de eklemeyi unuttum bu sene içinde betanın ve oyunun çıkmayacağı kesinleşti.Forumda sean söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bu seneden kasit 2010 dur :) 2009 ise bu yilin en manasiz dev forum postu sectim yazilani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 penny arcade expoda yeni bişeyler açıklayacaklarmış bugün yarın.Şöyle bi yüzelsel baktım ama daha bişey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sean ın kendi kurduğu fan sitesinde zaten her şey yazıyor. 2010 yaz gibi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Coruscant olacak sonunda oha lan.Süper olacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 2010 yaz cok erken bir tarih gibi geldi.. arti major mmo yu kisa dogru cikarirlar eger 2010 da cikarsa. 2010 sonu - 2011 ilk ceyrek benim tahmin ama hayirlisi tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gamespot aralık 2010 için sipariş alıyor dolayısıyla 2011 ilk çeyrek banada mantıklı tercih olarak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gamespot ??? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 voice over iyi hoş da , yine geliyor olay single player olayına. multi muhabbetinde nasıl olucak kimse bahsetmiyor :D bu arada oyun güzel gözüküyor , animasyonların falan da gelişiceğpini düşünürsek , gayet güzel bir rpg oynıycaz gibi. mmosunu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 coruscant in bir bolgesinde ozgurce gezmece olursa dehset olur, BAR felan amanin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Explore var dediler serbestçe gezeceğiz yani.Ama tabi filmde anakin gibi o gemilerden birine tutunacağımızı sanmıyorum.Önceki videoada jedi knightın robeunu gördük ve hareketler ile senkronize.Heroengine videolarına da baktım clothing olayına tek kelime ile süper.Ulan Sithlere siyah robe yoksa jedi olurum ben. Ayrıca trooper videosuna göz atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 http://pax.gamespot.com/video/6216906/ Paxdaki demo gösterimi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar