Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

Alpgiray said:

Boş konuşmakta bir numarasınız yukarıda izah ettik işte anlayana artık..

- ben anladım seni patates :) Ama sen gel beni dinle eğer varsa yine healer oyna, priest olursa tam senlik zaten :P
- thor her oyuna bu şekilde saldırır ama oyunların bir daha EQ gibi olmayacağını anlamıyor. Oyunlarda insanlara göre gelişiyor. Mesela ben hala trash/speed seviyorum ama kimseye speed metal yapmıyor diye laf etmiyorum. 1980-1990 arası albumleri dinliyorum :) QW revize edilip bir daha çıksa benden mutlusu olmaz ama bu olmayacağına göre bende CS ve türevlerini oynamıyorum.Hala eski tadları arıyorsanız nafile.
Bu başlığı trollemekten öteye gidemiyorsun. Bırak oyunu dört gözle bekleyenler duyduklarını yazsın,bırak insanlar ümitlensin.Ciddi ciddi kurcalama artık şurayı. Ben bu başlık update olunca birisi okunmaya değer bişeymi yazdı diye bakıyorum.Ama genelde senin oyuna şuursuzca saldırışını görüyorum.
- Oyunun çıkmasına daha çok var. SWG'de oynadım ve adında SW geçen herşeye bakıyorum. Bu oyunuda ne olursa olsun pre-order yapacağım. Çok açık ve net SW hastasıyım haftalık SW seansımı gaza gelip başlatabilirim her an :P
Sosyal ağlarda paylaş

benim bundan adam olmaz dediğim ve adam olmuş tek bir oyun olsa haklı olabilirdin.

öte yandan şuursuz bir saldırım yok ben birşey yazarsam açıklar yazarım insanların anlayacak bilgiye sahip olmaması benim sorunum değil,insanların hala combatın korkutucu derecede post cu nge swg benzediğini göremiyor olmasına inanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmamış oyun için niye birbirinize girdiniz yahu?

Beni şahsen swgde olan cover bonusunu daha güzel görselle almak, mass effectvari yapmak çok heyecanlandırmadı. Stratejik derinlik olur tabi de. Temelde sıra tabanlı olan bir oyunda dmg'i belli bir yüzdeyle mi azaltacaklar yoksa mass effect gibi saklandım vuramadı mı olacak, öyle olacaksa nasıl olacak pek aydınlanmadım. Bunun dışında videoda sithin sürekli jump + attack yapmasını über bişi olarak defalarca dikkat çekmelerini anlamadım. Bounty Hunter ve kalan smuggler hareketleri güzeldi. Bunun yanında her karaktere ses koymuşlar. Atmosferi arttırır herhalde, dialog seçimleri falan yine var.

Fakat adamlar bize co-op oynanış dışında mmo olmasını sağlayacak çok kısıtlı özellik gösterdiler. Bir mmo tartışıyorsak oyunun mmo özelliklerini tartışabilmemiz gerekir. "Ağır toplarımız bunlar" diyip karakterlerin saldırı çeşitleri ve grafikler gösterildi. Fakat şu an ortada bir mmo tartışmaya yetecek malzeme hala yok.

Önceden swg gibi olmayacak diye söyleniyorduk, o dönem geçti. Artık yeni bir mmo oyun tartışacağımızı biliyoruz. Puzzleın gerekli parçaları olmadan neden kavga ettiğinizi çözemiyorum. Beklentileri düşük tutmamaktan gelen bir sıkıntı var bu konuda. Pazarın wowculara yönelik yapılması bazı şeylerin hızlı ve baside indirilmesini gerektiriyor. Bu yüzden orjinalite bakımından efsaneyi beklememek daha sağlıklı olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni timeline videodan sonra Sith agent olarak bi class olması çok olası artık.Herkes bunu konuşuyor zaten.Smugglerın sith empiredaki karşılığı olabilir.

http://img33.imageshack.us/img33/459/sithsmuggler.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/2013/sithsmuggler2.jpg
bu da smuggler hareketteki benzerlik hani belki cover bunda da olacak.
http://img33.imageshack.us/img33/3082/smuggler.jpg

Mandalorianların kesin sith olacağı belli ama sanırım race olacaklar.Yani class olurlarsa o zaman force power ağırlıklı bir sith classı veya sith agenttan birisi olmayacaktır.Bu da düşük bir ihtimal olur.Özetle mandalorian sadece sithlerin alabileceği bir ırk olacaktır.

Bir de eklemeyi unuttum bu sene içinde betanın ve oyunun çıkmayacağı kesinleşti.Forumda sean söylemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

voice over iyi hoş da , yine geliyor olay single player olayına. multi muhabbetinde nasıl olucak kimse bahsetmiyor :D

bu arada oyun güzel gözüküyor , animasyonların falan da gelişiceğpini düşünürsek , gayet güzel bir rpg oynıycaz gibi. mmosunu bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Explore var dediler serbestçe gezeceğiz yani.Ama tabi filmde anakin gibi o gemilerden birine tutunacağımızı sanmıyorum.Önceki videoada jedi knightın robeunu gördük ve hareketler ile senkronize.Heroengine videolarına da baktım clothing olayına tek kelime ile süper.Ulan Sithlere siyah robe yoksa jedi olurum ben.
Ayrıca trooper videosuna göz atmak lazım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...