sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 KingV said: sabonis said: hangi mmorpg'nin grafikleri muhteşem olarak çıkmış ki zamanına göre. eq2 mi sadece? wow da çıktığı zaman kötüydü grafikleri diğer oyunlara göre gayet mesela. aoc nin grafikleri kötü müydü zamanına göre? of aoc deme bana. grafik yapmaktan oyun yapmamışlar level 40 sonrası content yoktu falan. rezalet. silmişim kafamdan, o derece
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ne kadar önce silmştin? free trial ın varsa bi dene neyse başlığı dağıtmayayım :) şu son dönemde ilgimi çeken 3 başlık var swtor, gw2 ve archage bekliycez bakalım o zamana kadar aoc.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 kath said: Valla dünyanın bütün gaming siteleri inceleme yapıp oyun bok gibi de dese çıkar çıkmaz alıp oynayacağım bi oyun abi , evrenin hastasıyım , lucas artsın hastasıyım , taş olsa yirim :D çıkar çıkmaz alacak milyonlarca insan var. star wars obsesif olmuş ve gördüğü her star wars item'ını kapıp alan kişiler var mesela. sonra "i will be playing fukin jedi, man!" diye düşünen ve jedi gerisini hiç umursamayan oyuncular var. ama insanların alıp almamasına değil, bir mmo olarak sunduğu sonuca bakıyoruz biz. örneğin space combat, gösterdikleri videolarda bok gibi. lego star wars aklıma geldi, onda da böyle bir combat sahnesi vardı. gemi kendi kendine hareket ediyor, sen sadece mermilerden dodge ediyorsun. böyle uzay savaşı olacağına hiç koymasalardı daha iyi. swg'nin sistemi bile bundan bin kat daha iyiydi ki, bir freelancer değildi mesela o. kotor'un grafiklerini çok sevmiştim. aynı grafikleri koymuş olsalar gene beğenirdim, ancak bunda resmen çocuk oyunu yapmışlar. lucas arts'ın emirleriyle bu yönde gitmiş olmaları muhtemel. demiştir ki, "biz 13-15 yaşındaki kitleyi hedef alıyoruz, clone wars seyircisine hitap etmek istiyoruz, ona göre hazırla", onlar da öyle yapmıştır. ama çok saçma. o bulky karakterler ve lightsaber animasyonunu gördükçe daha bir gıcık oluyorum. swg çok güzel bir oyundu. direk olarak singleplayer diye bir content yoktu ama solo olarak oldukça eğlenebiliyordun. şehirlerde spontane gelişen faction savaşlarına tanık oluyordun. istersen gidip etrafta madencilikle uğraşıyordun. guilde girip playerlar tarafından yaratılmış guilde city'lerde dolaşıyordun felan. güzel öğeler bunlar. bunları kotor'da göremedim, koymayacaklar herhalde. oysa swg'nin üstüne inşaa edip çok güzel bir oyun çıkartabilirlerdi. star wars filmlerini sevmemizin nedeni, gerçekçi bir hissiyatının olması ve jedilere mistik bir hava vermiş olmaları. jedi knight, swg, kotor oyunlarını bu yüzden sevdik. ancak old republic'de direk çocuk oyunu formatına çevirmişler grafikleri. şu şişman karakterleri neyle açıklayacaksın merak ediyorum mesela. lucas arts'ın clone wars genre'sına doğru yöneldiğinin dışında aklıma bir şey gelmiyor... sabonis said: hangi mmorpg'nin grafikleri muhteşem olarak çıkmış ki zamanına göre. eq2 mi sadece? wow da çıktığı zaman kötüydü grafikleri diğer oyunlara göre gayet mesela. wow'un grafikleri çok iyiydi. oyunu eleştiren bir kesim vardı evet, ama bunlar grafik olayını sadece polygon sayısından ibaret saydığı için, karakter poligonlarının dışına bakma gereği duymayan kişilerdi. açıkçası wow'un grafik tarzını ben çok sevmiştim. hani concept olarak bir everquest değilki wow zaten. steampunk diyor, cartoonish diyor. wc2-3, wc adventures felan hem çizgi film kıvamındaydı. adamlar bu konsepti wow'a taşımak istediler, apb reloaded gibi oyunların yaptığı şekilde bir tarz koysalardı olmazdı ki? photorealistic bir orcun eline 5 metrelik kılıç verdiğinde alakasız kaçardı. yani demek istiyorum ki, wow'da grafikleri çizgi filmleştirmişlerdi, bundan dolayı poligonlardan kırpmışlardı. ancak texture ve görsel efektler konusunda hiç bir eksiğinin olmadığını düşünüyorum oyunun. high ayarlarda oynarken bunu daha rahat hissediyordun. ayrıca bölgeye göre farklı ışıklandırma yaparak oyunun atmosferini çeşitlendirdiler diye düşünüyorum. bu arada, gerçekçilik açısından bakarsak, apb reloaded, conan, guild wars, güzel hazırlanmış oyunlardı. teknik açıdan yeni çıkacak tera da güzele benziyor.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 wowun grafikleri teknolojik olarak bok gibiydi eq2 nin yanında, fakat grafik herşey olmadığı için bu kadar aştı, şahsen ben ultrarealistik megazilyon grafik motoru yerine her oyunda source motorunu tercih ederim onun dışında pvp ambargosuda yavaşça kalkıyor, yarınki cuma updateinde pvp bilgileri gelcek (sanırım wz) bugün de interview yayınlandı yeni ki efsane diyemeyeceğim ama önceki oyunlarda olmayan, olması gereken şeyler var http://darthhater.com/2011/05/05/fan-site-summit-gabe-amatangelo-interview/ kesik kesik okuyorum da çok güzel fikirler var öncelikle server sistemini warhammerdaki gibi yapmışlar, ki bu pve serverında oynayacağız demek, bu ne demek. pvp serverları ffa pvpyken pve serverlarında quest yaptığınız vs yerler sizin tercihinize göre pvpye açık/kapalıyken pvp için özel yapılmış yerlerde direk pvp flag olcakmışız. içlerinde de objectiveler olcakmış ama umarım warhammerın releasedeki gibi amaçsız bayrak kovalama olmaz. matchmaking sistemini daha dengeli yapmaya çalışıyorlarmış, eşit healer premade vs premade vs ayrıca pvp ranki yüksek olan oyuncu bg lideri olcak felan ufak ama olması gereken tweakler şey sistemini de çok beğendim, role göre yaptığımız iş belli bi miktarı aşınca badge geliyomuş, tank için damage absorb dps için belli miktar adam kesme vs her maçın sonunda helal kanka çogiyisin diyip seçtiğimiz bi oyuncuya commend yapabilcekmişiz bonus veren hoş şeyler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/367/feature/5198/PvP-HandsOn-Preview.html/page/1 bu da hands on review
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 grafik konusunda bone'a katiliyorum , hic bir mmorpg de wow un yarattigi o masalsi destansi havayi yakalayamadim, binlerce poligonlar, osuruktan bir tavsanin vermis oldugu etkiyi bile veremediler wowdaki. muhtesem bence wow'un grafik dunyasi, o poligon azligi hic goze batmiyor resmen bir sihir masallah. esimin bahsettigi bir sey var ve bence cok onemli, ornegin riftte, eq larda, conan da veya diger herhangi bir oyunda, ben levellerken gelir ve sorar level kac oldun bok pusur, ornegin gecenlerde level 50 oldum riftte kacsin dedi dedim max level oldum bile, hic belli olmuyor dedi, dedim ne alaka ? ornegin dedi, hep beraber wow oynarken karakterlerin davranislarindan itemlenmelerinden vs den anlayabiliyordum karakterin high level oldugunu vs.. ve bu gercekten cok guzel bir nokta, wow da karakterler arasindaki fark cok acik belli oluyor (son zamanlarindan bahsetmiyorum) , oyunda levelledikce gercekten gucleniyorsunuz havasini aliyorsunuz grafikler animasyonlar ile. havayi ve o dunyanin yasadigini ancak o grafiklerle verebilirlerdi ve verdilerde. bunu baska oyunlarda goremedim acikcasi.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bunda da var gibi, en azından sith ve jedi progress videolarında var, tier atladıkça.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 beyler sakin, alti ustu oyun, essek kadar adamlariz.
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ben de ilk charımı jedi yapcam ama sadece melee olduğu için. bütün rpglerde istisnasız melee oynarım arkadaş. yoksa lightsaber wooooow dediğim falan yok.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ilerde bir gün guild capital shipler gelse uzayda gvg dönse ne tatlı olur
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 güzel olurdu. guild city yerine guild starship :P
kath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 @Bone Clone wars grafikler bire bir. Swg de ki realistik hava yok haklısın. Fakat swg gibi bi oyun da bi daha zor gelir be sanki. SOE damlamasaydı daha 5-6 sene gideri vardıbana göre Swgnin. Bakalım bekleyip görücez o zamana kadar AO devam.
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ?? AO oynayan biri kalmış :):):) tebrik ediyorum gerçekten ;)
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ilk post 2008 ekim ayındaymış vay bee 2.5 sene olmuş
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 3:12 deki karlı sahne çok güzel görünüyor.
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 smuggler olan oyunda başka bişey oynamamın mümkünatı yok ilk class olarak. hem de buffermışım , daha ne isterim arkadaş. jedi meday delikanlıyı bozar ama "epic" "kahramansal" hikayeyi kotor havasında görmek için oynanabilir pek tabii.. kotor mu oynasam acaba?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yok zaten kotorda tanklığı ben alıyorum, viktordan gına geldi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CqEflc1K7Rg&feature=player_embedded yeni izledim söylediği önemli şeylerden biri advanced classlardan respec olayını çok zor yapmak istiyoruz, çünkü oyuncular olmasını istiyo felan ama biz hoşlanmıyoruz, çünkü advanced classlar diğer oyunların normal classları kadar detaylı felan dedi diğer şey dungeon finder bi communitynin oluşmasına engel oluşturuyor onu da istemiyoruz sondaki yes no kısmından anladığım kadarıyla guild bank guild achievementlar hakkında bilgi vermek istemedi sanırım şu an onla ilgileniyolar, yeni race e maybe dedi, add onlara launch da olmayacak dedi
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 herkes aydınlık tarafta mı oynayacak? ben bounty hunter olayım diyordum. tabi denersem :P
Öne çıkan mesajlar